View Full Version : Момичита обичати ли да ви влиза много навътри?
mila_kostadinova
11-21-2007, 11:27
Искъм ва знам. Кефити ли са да ви пронизвът надълбоку или придпучитъти по отгори отгори? Моя шоту много ма пори и ма кефи де. А вас?
Редактирано от ЦвЕтИт0-11-та т. :!:
xXxScreamxXx
11-21-2007, 11:35
Мен 6те ме изкефи да спре6 да пуска6 т1пии теми
+1 Мене пък ще ме изкефи някой наистина да я разпори от секс че да си седне на дебелия гъз и да не пуска повече такива ебавки :-x 8)
pufinzeto
11-21-2007, 11:39
mn si tupi4ka nali :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
mila_kostadinova
11-21-2007, 11:41
май съм тъпи4ка ма за сметка на туй обичъм секса и мъ кефи да го прааа!
Ми като обичаш отивай да се ебеш,кво прайш тука!?!Както казах-Господ да ни пази от такива ИЗРОДИ!!! 8-[ ](*,)
+1 Мене пък ще ме изкефи някой наистина да я разпори от секс че да си седне на дебелия "задни части" и да не пуска повече такива ебавки :-x 8)Аз мсиля,че ако някой наистина я разпори много от секс,няма да може да си седне на задника :lol:
mila_kostadinova
11-21-2007, 11:46
+1 Мене пък ще ме изкефи някой наистина да я разпори от секс че да си седне на дебелия "задни части" и да не пуска повече такива ебавки :-x 8)Аз мсиля,че ако някой наистина я разпори много от секс,няма да може да си седне на задника :lol:
АА да тази вечир ши пробвъм и аналниа :)
DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-21-2007, 11:48
абе тая пък малка пикла ти секс вобще правила ли си ма лелелеее много розови филмчета си гледала
АА да тази вечир ши пробвъм и аналниа :)
Ми пробвай във сички дупки по тялото си ако щеш,така като си почнала сигурно няя да е проблем за тебе! :-&
xXxScreamxXx
11-21-2007, 11:59
Tq 4e ne e pravila sex ne e ama nali trqq da ni se pravi na mn interesna
russianmafiaboss
11-21-2007, 12:28
мда
направо - без коментар :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)
partychild
11-21-2007, 12:38
Защо пишеш така :? Неможеш ли да пишеш правилно а на тфоя диалект .... сама виждаш че дразниш така и секи те нарежда... :!: #-o
.::THE_LAST_ANGEL::.
11-21-2007, 12:46
Ми като обичаш отивай да се ебеш,кво прайш тука!?!Както казах-Господ да ни пази от такива ИЗРОДИ!!! 8-[ ](*,)
Che nqkoi bi li q iskal taq ?? :razz:
Продължавай тъпа кучко да пускаш такива теми и такова ЛС ще получиш,че незнам какво ще се случи..Не се прави на интересна при положение,че не си...Да ти плюя в устата...Идиотка....
Che nqkoi bi li q iskal taq ?? :razz:
Ми то верно никой няя да я иска,тогава да си земе един вибратор и да почва самичка :razz: :D
Шматка!!!Поеми си тея наредби! :-# :-& 8-[ :evil: :cry: :booooomb:
mumiikataa
11-22-2007, 14:27
Искъм ва знам. Кефити ли са да ви пронизвът надълбоку или придпучитъти по отгори отгори? Моя шоту много ма пори и ма кефи де. А вас?
най-много обичам да ми излиза през устата
Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:36
Кога ли ще ти сложат БАН :-s :::
Insatiable
11-22-2007, 14:46
Обичами, обичами саму вътри да е хахахах :-D
тъпачка 8-)
Спрете да му олращате внимание на това.Не пишете в тая тема
Rysa_Kykla
11-22-2007, 17:48
по тапа тема неможа ли да измислиш?баси простотията...как може да има толкоз прости хората.... #-o
diamantche
11-22-2007, 18:11
боже боже накаде отива света....не знаех 4е може да съществуват толкова малоумни неща.... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ostei go toz analen , q zemi probvai v ushite i nosa , posle shte razpravqsh kolko e qko , no vnimavai , da ne pochnesh da pistash dali ne moje da se zabremenee po toq nachin , ako e svyrshiv v prezervativa O:)
ama kato ti go vkarva navytrI v ushenceto , mu kaji da ne se zaigrava , che da ne ti spuka korata na vodnistoto mozychI ,chI poslI koi shte gi misli takivI umni temichkI????
Колко ли надълбоко в мозъка ти е влязъл :?
maini4ka_sladka
11-23-2007, 19:08
До авторката на темата- не знам от кое забутано село или малкото градче Горно Нанадолнище си ама думите ти лъхат на диалект и необразованост. Вместо да си четеш уроците си тръгнала да си въобразяваш, че някой МОЖЕ БИ иска да ти го вкара и айде да си изкараме неграмотните мокри сънища наяве във тийна... вземи се образовай моето момиче. stay in school