PDA

View Full Version : Секс в автобус?

mila_kostadinova
11-21-2007, 11:58
Пвавили ли сте?
А искате ли?
11-та точка
Редакция-цветито

GD
11-21-2007, 12:00
Не и неискам и да пробвам

DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-21-2007, 12:09
Пвавили ли сте?
А искате ли?
ооо божеееее са иии секс в автобус :D аре стига вече с тея глупости

russianmafiaboss
11-21-2007, 12:23
оооооооо да ! разбира се!
групов секс между бабички и дядовци !!!
и разбира се разгонени 12 год идиотчета!!!!
оооо разбира се, че искам - това е моя мечта!!!! :smt003 ](*,)

partychild
11-21-2007, 12:34
оооо разбира се, че искам - това е моя мечта!!!! :smt003 ](*,) :lol: :razz: :D Мммм... не мерси 8-)

mumiikataa
11-21-2007, 12:50
оооо разбира се, че искам - това е моя мечта!!!! :smt003 ](*,) :lol: :razz: :D Мммм... не мерси 8-)
шо бе найш ли кфо е яко...оргийка в автобус...а ако и шофиора се присъедини става 6+ :D

mulgore
11-21-2007, 12:52
А да бих искала да съм с теб в автобуса и да ти смачкам главата...Или пък да отворя прозореца да ти сложа главата там и да тръшна прозореца и...Така главата ти куха ще се отдели от тялото ти и ще фръкне някъде...И няма да има кой да пуска тъпи теми.... :D

stefity
11-21-2007, 12:54
А да бих искала да съм с теб в автобуса и да ти смачкам главата...Или пък да отворя прозореца да ти сложа главата там и да тръшна прозореца и...Така главата ти куха ще се отдели от тялото ти и ще фръкне някъде...И няма да има кой да пуска тъпи теми.... :D

ааааааа хахахахахахахаха тва ме разби направо,попиках да се хиля :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:

mulgore
11-21-2007, 12:56

ааааааа хахахахахахахаха тва ме разби направо,попиках да се хиля :razz: :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:

Фюел на Металика ме надъха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stefity
11-21-2007, 12:58

Фюел на Металика ме надъха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

хахаха якоооо,продължавай в същия дух :grin: :grin: :grin: :lol: =D>

Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:54
Ми не не съм :grin:

HagpycaH
11-22-2007, 15:22
Поредната безмислена тема.

Devilkin
11-22-2007, 17:18
Тъкмо се чудех къде да правя секс