View Full Version : Секс с...???
maackata
11-21-2007, 13:29
Ot izvesno vreme vodq polov jivot vinagi s prezarvativ bez izklio4eniq.Priatelqt mi izka bez ,kazva 4e razvaql udovolstvieto, no sigornosta predi vsi4ko.Ta ponqkoga ako se slu4i da go pravim pove4e ot vedna6 sled kato svar6i 1-q pat si maha prezarvativa i pri vtoriq pat si slaga nov, ne svar6va v mene.Po princip po temata sam iz4ela dosta i do kolkoto znam spermata popadne li vav van6na sreda spermatozoidite umirat barzo za minuti ili ne6to takova.Ta smqtam pri tva polojenie 4e risk nqma nali sladkoto vinagi e s prezarvativ???
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
BeautifulWorld
11-21-2007, 13:51
Не разбрах съвсем въпроса ти :neutral: Но горе-долу схващам и щом не ти го вкарва без презерватив, няма опасност да забременееш, дори и ако ти го допира след като е свършил и е свалил презерватива.
DevilWish
11-21-2007, 13:55
Не разбрах съвсем въпроса ти :neutral: Но горе-долу схващам и щом не ти го вкарва без презерватив, няма опасност да забременееш, дори и ако ти го допира след като е свършил и е свалил презерватива.
I az taka smqtam.ako tova e bil vyprosa de ;-)
.::THE_LAST_ANGEL::.
11-21-2007, 13:56
Остаи го тоя ...В смисъл .. важно е какво искаш ти! Той ако те обича ще те разбере.
Не дай си Боже да пипнеш няква болест или забременееш. По-сигурно си е с презерватив ,ако питаш мен . :twisted:
ReFlEcTiOn
11-21-2007, 14:36
:roll: между другото и аз така съм чувала че без презерватив било по яко .....и аз от скоро водя полов живот но не сме използвали презерватив....така че не мога да преценя кое доставя по голямо удоволствие....пък и щом си имате доверие...и сте сигурни един в друг...все пак повече от половината свят не използват презервативи ....пък и сигурно и на теб ще ти хареса... успех гласувам За!
:-)
maackata
11-21-2007, 14:56
blagodarq za mneniqta do tuk :wink: , otnostno prezarvativa az ne sam tolkova bezotgovorna ,4e da se saglasq bez nezavisimo ot doverie i si4ko ostanalo se pak si4ko se slu4va vapreki doverieto...pisah za6toto iskah da se uverq 4e pri tozi na4in na vodene na polov jivot nqma risk ot bremenost?
Made_of_Pain
11-21-2007, 17:36
И като си изчела толко много, как не си се научила да пишеш? -Все се питам аз.
Приятелят ти е егоист и не те пази, а ти си патка, че искаш да му се вържеш...
И не.. чела си, но нито на изказ си се научила, а по написаното разбирам, че и нищо от 'многото прочетена литература' не си схванала...
maackata
11-21-2007, 18:06
Eee za6to misli6 4e priatelqt mi e egoist i ne me pazel, a az sam se varzvala ve4e kazah 4e vinagi i prezarvativ.Ne6to ne te razbrah...
**EcKo**
11-21-2007, 20:07
Без капут е газарийка...Ама не си подритвай здравната книжка за глупости. :grin:
HagpycaH
11-22-2007, 09:00
Добре момиче чудя ти се на акъла като си чела защо и нас питаш?
Kras4eto_lp
11-22-2007, 14:47
Та...какъв е въпроса :-s
maackata
11-22-2007, 18:03
Ot izvesno vreme vodq polov jivot vinagi s prezarvativ bez izklio4eniq.Priatelqt mi izka bez ,kazva 4e razvaql udovolstvieto, no sigornosta predi vsi4ko.Ta ponqkoga ako se slu4i da go pravim pove4e ot vedna6 sled kato svar6i 1-q pat si maha prezarvativa i pri vtoriq pat si slaga nov, ne svar6va v mene.Po princip po temata sam iz4ela dosta i do kolkoto znam spermata popadne li vav van6na sreda spermatozoidite umirat barzo za minuti ili ne6to takova.Ta smqtam pri tva polojenie 4e risk nqma nali sladkoto vinagi e s prezarvativ???
TOVA E VAPROSA pisah za6toto iskah da se uverq 4e pri tozi na4in na vodene na polov jivot nqma risk ot bremenost?????? =;