View Full Version : Тежко ми е...
luf4eobi4amte
11-21-2007, 18:48
Ето моята ИСТОРИЯ... Момиче... Запознах се с нея през лятото и много се сближихме по скайп. Аз обаче вчера и признах какво чувствам (страшно ама страшно много я обичам и искам нещо повече от приятелство)... и тя ми каза същото. Обаче тази вечер започна да ми обяснява, че неможело да има нищо повече от прияелство по между ни :shock: ... как стават тия работи не ми е ясно, но както и да е... аз я обичам страшно много но тази вечер просто й казах че повече не искам да си пишем (от различни градове сме и аз ходя само заради нея там за да я видя)... Незнам как ще я забравя. Тя е единственото момиче което някога съм обичал истински и не си представям живота си оттук нататък без нея. Ние за два месеца станахме най-добри приятели и сега всичко свърши... :neutral: Знам само че колкото и да искам няма да я забравя... и бих искал да ми кажете какво мислите по въпроса (а няма да я забравя само заради спомените ми с нея... вечер по плажа, разходки, снимки)... Само да кажа предварително. Който мисли да пише нещо от рода на ще я забравиш споко да не го пише тук. Благодаря на всички.
desi_bonbona
11-21-2007, 18:56
bori se za neq, ne se otkazvai. ako naistina te obi4a otnovo 6te ste zaedno. pojelavam ti go :wink:
HePeAJIeH
11-21-2007, 20:10
Щом я обичаш бори се за любовта си.Бъди решителен! Щом тя е казала че изпитва нещо към теб навярно е така.Но тука идва проблемът-на другия ден тя ти казва че не иска да бъде с теб поради факта че можете само да бъдете приятели от нейна гледна точка.Може би тя мисли че приятелството ви е по-скъпо или че разтоянието ще е пречка за вашата връзка.Поговорете с нея обстойно на тази тема-дали искате да бъдете заедно и ако не защо- и накрая стигнете до консенсус.Успех и лека вечер! :wink:
Бори се эа това,което искаш винаги!
Бори се эа това,което искаш винаги!
хей бори се за нея! Не се предавай! Това може да е голямата ти любов,не бива да я погубваш така! :smt007 намери начин да поговориш с нея.Ако не иска да говорите по скайп,отиди до града и, където живее и я изненадай. Разговорите на живо са много по-емоционални и въздействащи! А това че живее далече един от друг,н е е никаква пречка. Разстоянията сближават отношенията! :mrgreen: Бори сееееееееееееееееееееееее е!!!!! :smt007 =P~
Недей да се предаваш толкова лесно,бе! [-X
Бори се докрая-щом е отговорила на чувствата ти,както ти казваш значи има нещо,но най-вероятно я притеснява разстоянието и това,че само заради нея се разкарваш толкова...Покажи и,4е има смисъл! :mrgreen:
Както казаха по-нагоре и това много ми допадна: можеш да я изненадаш с някое цвете или някво подаръче и да се разберете доколкото е възможно! :)
Айде и много успехчета!!! :wink: ;-)
bori se za neq, ne se otkazvai. ako naistina te obi4a otnovo 6te ste zaedno. pojelavam ti go :wink:
Тежко е...трудно е....права е desi_bonbona Вярвай в себе си и продължи напред...бори се за нея...слушай сърцето си...
MiMcHeToOo
11-22-2007, 10:28
Тежко е...трудно е....права е desi_bonbona Вярвай в себе си и продължи напред...бори се за нея...слушай сърцето си...
+1
luf4eobi4amte
11-22-2007, 15:45
добре де... ами тя ми каза искала засега само да сме приятели след като и звъннах по телефона и майка и видяла кой се обажда... изгледала я гадно. После ми каза че ако майка й каже на татко й... ставало каквото тои каже. Аз я попитах... ами ако каже да забрави за мен??? Тя ми отговори... Да бе... Незнам какво да си мисля вече, а и след като ми каза че неможе засега пожече от приятели ми е киво и мога да пиша само неща от сорта на обичам те, никого не съм обичал толкова много през живота си (което разбира се е така), и че тази сутрин като се събудих и като се сетих какво ми е казала вчера и ме свива стомаха... дайте съвет какво да и пиша... досаждам ли й с това обичам те слънце и подобни неща... тази сутрин и казах че ако иска може да се крием засега и сега си влизам в скайпа и няма отговор какво означава това??? :neutral:
А пита ли я каква е причината за да реши,че неиска друго освен приятелствто?!
luf4eobi4amte
11-22-2007, 15:54
каза ми "Дълбоко в себе си осъзнавам че не съм готова за нещо повече... а предната вечер тогава защо ли ми каза че ме обича толкова много и че не е изпитвала към друг такива чувства...???
Harum_Scarum
11-22-2007, 15:54
Според мен тя не те обича,но нищо не ти пречи да се бориш за нея и някога мойе да има резултат.............
Еми, по-добре да не контактувате известно време.Така ще ти бъде определено по-лесно да я забравиш, щом тя не изпитва същото.
Devilkin
11-22-2007, 17:23
Е кво да се бори за нея. То момичето си е казало, че не иска нищо повече от приятелство. Осъзнала е че не я привличаш достатъчно много за да предприеме нещо с тебе. Как да не ти кажа, че ще я забравиш като точно така ще стане. Излизай, забавлявай се, запознавай се с нови хора и ще видиш, че може и да не мислиш постоянно за нея.
а как толкова бързо разбра, че я обичаш, много ми е интересно...
luf4eobi4amte
11-22-2007, 18:33
еми... как... по цял ден пред компа пращане на снимки говорене по телефона и това всеки ден... :)
JuLk@_ P@R@PuLkA
11-23-2007, 11:21
Здравей luf4eobi4amte Прочетох всичко това което си писал и съвета ми е не се предавай независимо какво знам че в момента се чувстваш отрязан пренебрегнат и всичко обаче трябва да я разбереш като ти казва че не е готова ако я обичаш колкото казваш трябва да я чакаш независимо какво не трябва да я заменяш а най трудното - да я забравиш защото така ще се измъчваш повече не си разваляй хубавите отношения със нея който имаш не казвам да разваляш и чувствата си към нея но в момента на нея и трябва място и време за да премисли всичко което става в живота и и ти трябва да и ги дадеш аз съм в подобна ситуация в момента е не точно същата но има общо и и аз бях на път да се откажа от него но като се замислих никога не знаеш освен ако не опиташ и ако не опиташ цял живот ще се чудиш какво щеше да е стане ако беше опитал просто не се отказвай от нея от любовта си от нищо защото мога да ти кажа че тя те обича по същия начин по който и ти но просто не е готова за приятел още изплашена е и трябва да го разбереш обаче в никакъв случай не трябва да си на принципа че ТрЯбВА да си имаш приятелка това изречение трябва да го забравиш ти няма да имаш приятелка защото ТрЯбВА да я имаш аз ще я имаш защото ИСКАШ да я имаш просто остани си приятели засега тя ще го оцени това че те е грижа а не като и казваш сбогом и се опитваш да я забравиш хубаво си помисли над думите ми и ти и ако тя го чете също
Ами пробвай пак... Но ако и този път не стане няма смисъл да се бориш за предварително изгубена кауза... Сори... :(
sh3_1s_7h3_0n3
11-23-2007, 13:11
Обичаш я, защото не я познаваш истински. Ако я беше опознал, надали щеше да си толкова влюбен. Нямали сте достатъчно време да се опознаете, ти си спомняш само хубавите мигове -=> си заслепен от тях.
Ако имаш толкова силно желание - бори се. Ако пък тя не иска нищо повече от приятелство, заради куп причини - обречен си.
Еми, по-добре да не контактувате известно време.Така ще ти бъде определено по-лесно да я забравиш, щом тя не изпитва същото.
Подкрепям коалка :)
Първо да попитам какво обяснение ти е дала за това нейно решение? Не може изведнъж така просто да реши повече да не сте заедо. Може да има друго момче, но това може само да се предполага. По-добре две, три седмици не си пишете и след това отново й признай какво чувстваш. Ако и тогава не го приеме или започне да овърта, просто наистина трябва да забравиш за нея.
~`BeBzZz~
11-23-2007, 18:58
Ех,любов,любов :smt035
Това чувство понякога много обърква хората. И аз мисля, че съм се влюбвала истински и знам,че на момента мисълта да забравиш любимия е немислима. При теб ... любовта е малко трудна, в смисъл, самия факт,че сте от различни градове и поддържате връзка само по скайп. Мисля че основният проблем при нея са родителите и` -те са я подтикнали да спре вр1зката си с теб и не са виновни,защото всеки има право да се притеснява за детето си. Щях да ти кажа да се опиташ отново да я спечелиш,но щом не сте от един град мога само да ти кажа от опит-ще я забрави6 ;-)
__PoLi_TrG__
11-25-2007, 16:44
А пита ли я каква е причината за да реши,че неиска друго освен приятелствто?!
\:D/ =;
xXxScreamxXx
11-25-2007, 17:07
:---) v jivota ima mn hora nqkoi ot tqx nikoga ne se zabravqt ...... i tr1pkata ostava ve4na ... Taaa v tvoq sly4ai s tva momi4e em nastoqvai de to samo edin p1t kato opita6 nqma da stnae ama na 2 ili 3 p1t toky vijj
LitTlE_BeBsIiI
11-25-2007, 17:13
Ами да ти кажа...веднъж едно момче беше много влюбено в мен,а аз в него не.Той постоянно ми сваляше звезди и ми обесняваше колко много ме обича.Аз от време на време като ми беше на кеф му казвах,че и аз го обичам....а всъшност не беше така и когато исках искрено да си покажа чувствата го правех на 2 стотинки.Играх си с него както ми харесва,защото си знаех,че каквото и да стане е супер влюбен в мен пък и без това на мен не ми пукаше за него....та мисълта ми е...може и при нея да е така.Щом на другия ден ти е казала,че не може да има нищо повече освен приятелство значи прави така както аз правех с онова момче... :) Майната и бе...колко момичета има на тоя свят я ;)
*B3b4ety*
11-25-2007, 17:25
Много барзо се отказваш бе :roll: Борисе със зуби и нокти !!Попитаи я защо на единия ден те обича, а на другия не !! :evil:
luf4eobi4amte
11-25-2007, 18:21
Сдобри ни братовчедка й. Сега си пишем и то много. Първата вечер и казах обичам те... тя каза еххх... ок. Вчера и казах luv u и тя ми каза luv u 2. Та какво може да значи това според вас?... :neutral: