PDA

View Full Version : Първи стъпки...

Mirelchetoo14
11-21-2007, 20:23
Такаа...доскоро се опасявах,че ако пусна тази тема,ще положа начало на поредния безкраен низ от страници,на които всички пишат "Дее*а писна ми от малолетни курвета".Но май няма нужда от притеснение,защото аз самата не се чувствам такава.На 14 съм и от близо година имам сериозен приятел,с който сме много влюбени.Доскоро нямахме възможност,а и желание,за нищо друго освен натискане по пейките,защото искахме да изчакаме малко.Не знам...мислех си,че всичко ще бъде неловко,но се оказва,че когато обичаш някого,няма нищо,което да те притеснява в него или такова,което не би направил за партньора си.Аз съм на 14,той на 15,и и двамата сме девствени(не задълго).Не знам,просто споделям първите си стъпки в областта... :oops: Бяхме решили да го направим днес,но времето така и не стигна и правихме 69.Е,като за пръв път,нищо което да се доближи до ония шеметни любови по ХХL :D ,важното е,че отказване няма да има докато не им скрием топката на всичките :D Решили сме да го направим утре,но преди това ще дойде заедно с мен на гинеколог,все пак преди да се хвърлим в дълбокото предпочитам консултация с вещо лице(не че подценявам личната ни сексуална култура де....) ;-) Ииии....така,споделих си,а за утре,или когато се случи,се надявам да ми пожелаете успех :lol:

Glezanka
11-21-2007, 20:27
Нима очакваш гинеколога да ти ръкопляска,че ще правиш секс на 14 години ... :shock:

Glezanka
11-21-2007, 20:29
И.......какво очакваш от нас по-точно,като ти си решила вече да го направиш.....в смисъл какви съвети очакваш от нас?..... :)

Всъщност се надява да и пожелаем успех ... ](*,)

Mirelchetoo14
11-21-2007, 20:30
И.......какво очакваш от нас по-точно,като ти си решила вече да го направиш.....в смисъл какви съвети очакваш от нас?..... :)

Не,не че очаквам съвети,просто вмомента нямам с кого да споделя,а това е сравнително важно за мен,та реших,дори и с непознати да е,малко да изпусна насъбралото се. :wink:

Mirelchetoo14
11-21-2007, 20:34

Виж,знам,че отсрани изглежда прекалено рано,а и в действителност Е,но забелязала ли си,че някои хора порастват на 11,други на 17...психически,имам предвид,де.Наясно съм,че повечето от желанието си е на хормоналана основа,но за момента и то,и чувствата изглеждат достатъчно истински,за да се отдам на любимия си човек.

JuSt_a_GiRl_Uk
11-21-2007, 20:40

Ами успех тогава :-D :-D 8-)

JuSt_a_GiRl_Uk
11-21-2007, 20:41
Ми тогава късмет ти пожелавам лично АЗ.
Да НЯМА изцепки.... :D :wink:

Хаха точно така \:D/ \:D/

Glezanka
11-21-2007, 20:44
Човек психически узрял на 14 години не съм виждала ... но все пак хората са казали,че човек се учи от грешките си ... от тях мисля че ще се поучиш и ти.