Влез

View Full Version : Малък проблем с цветния шрифт и подписа..

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
11-21-2007, 22:53
Ami, kogato se opitam da si napravq cveten text, ne se poluchava... Kakto i za razmera.. :( A i v podpisa ne moga da sloga link ili da promenq cveta i razmera na bukvite.. :( Kak moge da se opravi? :mrgreen: Mnogo blagodarq, ako nqkoi mi pomogne!

11-21-2007, 23:06
A ti si tup ***!! Kato ne znaesh za kakvo stava vupros, ne se zaqgdai, qsno li ti e!! Osven tova ne pitam teb, ne mogesh da mi pomognesh, togava ne pishi v temata! Egati horata...

11-21-2007, 23:47
Kakto i da e, mersi za linka s obqsnenieto, pridrugen s obida.. No qvno problema e drug, proverih, BBCode sa vklucheni, razresheni vinagi i kakto tam trqbva da e.. Vse edno, veche se otkazah, a i ne mi puka dali shte imam kartinka v podpisa i dali texta shte e cveten, VSE EDNO.

Anf3tamin4o
11-22-2007, 05:48
За картинка
сайта от където е картинката
Stryper: Присмял се, Хърбел на Щърбел.
Ето тука можеш да си качиш снимката (http://www.freeimagehosting.net/)
И после този линк дето ти го е дал към снимката го слагаш в подписа ти

11-22-2007, 19:20
Mersi mn za pomoshtta, dano da se poluchi neshto, ako ne, zdrave da e, ima i po-smisleni neshta:)
Otnosno nika mi, shtom vseki put uspqvam da vlqza, ne sum tolkova tupa patka, nali? (da ne spomenavam kolko beshe slogno da go paste-na)
Priatna vecher na vsichki, mersi otnovo i shte pomolq ako nqkoi reshi da dobavi mnenie po temata, da bude dobronamereno :)