View Full Version : Лична карта - издаване?
LilKittie
11-22-2007, 08:21
На 14 съм. Какво трябва да нося, трябва ли да има родител с мен? 8)
Начи отиваш в районното и си взимаш заявление за документи и отиваш в вас попълваш го и след като всичко си направил взимаш 2 снимки 1 се заляпя май на заявлението другата е за личната карта отиваш в районното с родител и подаваш документите!И за получаване ти дават едно талонче с дата кога да си яполучиш на деня на получаване пак с родител!Това е цялата работа така е и за шофьорска книжка ама там не ти искат родител!Това е
XaMcTePKa
11-22-2007, 12:51
Начи отиваш в районното и си взимаш заявление за документи и отиваш в вас попълваш го и след като всичко си направил взимаш 2 снимки 1 се заляпя май на заявлението другата е за личната карта отиваш в районното с родител и подаваш документите!И за получаване ти дават едно талонче с дата кога да си яполучиш на деня на получаване пак с родител!Това е цялата работа така е и за шофьорска книжка ама там не ти искат родител!Това е
пропусна нещо важно ...преди да отиде да си подаде документите в районното трябва да иде до така наречения 'квартален' с родител и двама свидетели които да се подпишат ;)
пропусна нещо важно ...преди да отиде да си подаде документите в районното трябва да иде до така наречения 'квартален' с родител и двама свидетели които да се подпишат ;)Ъмм не съм запознат с такова нещо но може!
Kisses_P
11-22-2007, 15:56
също ако не се лъжа от общианта се взимаше документ за постянен адрес...
LilKittie
11-22-2007, 17:29
Значии трябва да ходя в общината за бележка за постоянен адрес? Е то не се ли подаваха в общината документите?
Kisses_P
11-22-2007, 19:33
Значии трябва да ходя в общината за бележка за постоянен адрес? Е то не се ли подаваха в общината документите?
mne.. от общианта се взима документа за местожителство, от районното документите за лична карта,попълваш ги и с родител мисля че се носеха две снимки и ги подавате пак в районното
mne.. от общианта се взима документа за местожителство, от районното документите за лична карта,попълваш ги и с родител мисля че се носеха две снимки и ги подавате пак в районнотоДам точно така \:D/
Red_Devil
11-25-2007, 13:00
http://www.econ.bg/law/procedures/article115282.html Ами това можах да намеря.Дано съм помогнал :)