Влез

View Full Version : тръпката в стомаха

Hot^Baby
11-22-2007, 12:07
сигурно на всички ви се е случвало да я изпитате когато сте с човекът към който имате някви чувства и той почне да се държи мило с вас може и нещо повече или просто ви заговори.тъпото е защо като тръгнате с тоя човек след някоя седмица тя просто изчезва :(

Insatiable
11-22-2007, 12:13
Е не при всички е така. Защото явно човекът вече не ти е толкова интересен или може би не си го харесвал толкова много. Нали знаеш, че докато искаш нещо много силно има тръпка свалки и т.н. и в даден момент го получаваш (човека) и вече не ти е интересно. Не знам аз така си обяснявам нещата относно кратките връзки. А при по-дългите вече е по различно, там има и любов и т.н. В твоя случай предполагам е било само някакво физическо привличане и за това няма тръпка вече :)

omny
11-22-2007, 12:21
Еммм. какво да ти кажа наистина има много видове тръпки ... някои са по-къси, други - по-дълги, но когато намериш човека за теб (ако още не си), просто ще разбереш - ще усетиш ... не само тръпката не само привързаността, не само това, че остата ти пресъхва дори като се сетиш за него .... много повече от всичко това ..... Аз го намерих, от 4тири месеца сме заедно и просто тези 4тири месеца може би са най-щастливите ми в живота до сега. Наистина имаме много трудности (не в взаимоотношенията), но наистина се справяме отлично иии колкото и глупаво да ви прозвучи - готови сме да споделим живота си заедно .... Дори се оженихме чрез някаква онлайн сватба :-D :oops:

136179
11-22-2007, 12:25
И при мен го има това ... изчезва чувството за пърхащи пеперуди в стомаха. Но това не винаги значи, че не обичаш човека до себе си ... просто го приемаш за своя даденост, нещо което си получил твърде лесно и не го оценяваш както когато си се борил за него/нея. Дори да е така хората се привързват и раздялата е много трудна за повечето.

flowerlina
11-22-2007, 12:33
Не знам за теб,но при мен тръпката я има вече 3месеца и просто няма разлика от самото начало :grin:

HePeAJIeH
11-22-2007, 12:37
Зависи колко силно си обичал/а! Ако чувствата са много силни тази тръпка в стомаха може никога да не стихне а да продължи през цялото време докато си с този човек.При всеки е различно поради факта че всеки различно показва и изживява любовта! Лек ден! :wink:

lLady_MooN_RaiN
11-22-2007, 12:40
При мен не е изчезнала. Понякога се появява, когато влакът му пристигне и си го гушна, защото страшно ми е липсвал през седмицата. и не само тогава де. А и освен тръпката има и други хубави и по-зрели чувства, които се появяват в по-напредналия стадий на връзката и въобще не са за изпускане.

sentient_
11-22-2007, 14:19
Не знам за теб,но при мен тръпката я има вече 3месеца и просто няма разлика от самото начало :grin:
При мен също само че тръпката я има вече 3 години :-)

slun4ice_90
11-22-2007, 14:21
Ами при мен я има, и не изчезва бързо :wink:

shivacheva
11-22-2007, 14:28
Е не при всички е така. Защото явно човекът вече не ти е толкова интересен или може би не си го харесвал толкова много. Нали знаеш, че докато искаш нещо много силно има тръпка свалки и т.н. и в даден момент го получаваш (човека) и вече не ти е интересно. Не знам аз така си обяснявам нещата относно кратките връзки. А при по-дългите вече е по различно, там има и любов и т.н. В твоя случай предполагам е било само някакво физическо привличане и за това няма тръпка вече :)
Невероятно права!!! :grin:

ziky
11-22-2007, 14:35
Тръпката в корема не е само когато имаш чувства към някой а и също когато усещаш че нещо не е наред с някой или знаеш какво ще се случи...когато нещо лошо стане когато си на предел или на кръстопът в избора си...когато си объркан или просто когато се замислиш какво ще стане ако така....изчезва защото всичко е до време...в началото всичко е като приказка всичко е толкова искренно и невинно всичко е толкова прекрасно всичко идва от самосебе си...а после всякаш всичко върви по сцденарии и няма нищо общо с началото...наистина ужасно...

koalka
11-22-2007, 17:06
ziky е абсолютно прав за тръпката, не е само до привличане и харесване на някой.При мен понякога я има, понякога я няма.

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-22-2007, 19:02
Ти да не би да говориш за тръпката, която ти се появява в стомаха просто заради факта, че се притесняваш от човека? Ако е заради нея, много ясно, че вече я няма, след като сте тръгнали, не е нормално още да се притесняваш от любимия... Относно другата тръпка, показваща чувствата, най-нормално е да не изчезне никога, поне докато с човека всичко е свършено... Не говоря за любовна тръпка, не винаги може да е с любов, но ми се струва неестествено двама души, които са заедно, да нямат тръпка помежду си. С приятеля ми сме от 4 месеца и половина заедно, вярно, че не е много, но при мен тази тръпка се е засилвала все повече и повече с времето... Да не говоря, че всеки ден той ме кара да се влюбвам отново и отново в него =P~

slun4evo
11-22-2007, 19:23
При някои не изчезва.Готино е да те гъделичка стомаха при някои хора това става и когато не са с човека до себе си, а просто го видят. :)

_BoSSy_
11-22-2007, 20:15
Оо да.. всичко ти се свива..добре познато :)
Аз съм от 6 месеца с приятеля ми и още ми се случва като го видя да ми се свие корема :smt007 :smt007 :smt007 (от време на време-в определени моменти) :smt007

make`me`high
11-23-2007, 07:23
az pyk kato vidq 4oveka, koito haresvam po4vam da treperq ama cqlata :o

yuyuto
11-23-2007, 07:33
Ами постарай се да я задържиш тая тръпка де... :-|

136179
11-23-2007, 13:05
При някои не изчезва.Готино е да те гъделичка стомаха при някои хора това става и когато не са с човека до себе си, а просто го видят. :)
подкрепям ..
Случвало ми се е дори когато ходя с някого, а всичко в мен се свива при мисълта за предшественика на този някого .. странно наистина. Аз си го обяснявам с това, че 'забраненият плод е най-сладък' .. :neutral:

Blab
11-23-2007, 13:10
Вече ми е леко,
чувствам се добре...
:D

MoHuTo
11-23-2007, 14:32
Ами при мен тръпката още я има...не винаги, но понякога като го видя и цялата изтръпвам :smt008 :smt007

ХрС
11-23-2007, 15:09
Ами и този момент го има. А, и просто може когато си сбъднала мечтата си, да бъдеш с дадения човек, от който получаваш пеперуди м стомаха, просто да си спряла да го приемаш по същия начин. Всичко е много красиво в началото, но в повечето пъти, края е грозен!

XeS-GirL
11-23-2007, 16:13

Хихи... При мен даже е по-силно от колкото беше в началото :smt003 А при теб явно интереса изчезва след като получиш дадено нещо, което си искал силно... :neutral: Познавам доста хора, които в един момент "град градят", както се казва, за един човек, когото супер много харесват и в мига, в който има някакъв проблясък да се получи нещо и... КРАЙ! Все едно не го познават повече... Непукисти... #-o Получили са така силно желаното... и се отправят "пълен напред" към следващото желание. Никога няма да го разбера това... :shock:

bungle
11-24-2007, 07:56
Да, изумена съм, че след 2 години аз имам "пеперуди в стомаха".
Дори когато той сега е далеч от мен, понякога се изчервявам , когато говоря по телефона с него. Любовта е странно нещо. :smt008

Veno0m
11-24-2007, 08:56
За да изчезне толкова бързо тръпката,според мен е съществувало само физическо привличане и нищо повече. :roll:

Jaffs
11-24-2007, 15:58
Две години сме заедно и тръпката понякога я има, понякога не. Целувка, прегръдка, думи, действия, изненади и обратното както каза ziky, ако си притеснен или ако нещо не върви. Зависи от двамата души във връзката дали този трепет ще продължи дълго или бързо ще изчезне. Понякога сигурността го кара да изчезне по-бързо или сивотата и еднообразието в отношенията и времето прекарано заедно. Всичко във връзката зависи от хората в нея и само от тях :)

BeBsItO
11-24-2007, 16:01
normalno.... da ne misli6 4e m/u va6te ima trupa o6te....

djeini
11-24-2007, 16:04
Ne 4etox ostanalite mneniq tui 4e sorry ako povtorq nqkoi no ne mislq 4e vuob6te trupkata e bila dostatu4no silna.Men su6to mi se e slu4valo ne e bolka za umirane prosto kato vidi6 nedostatucite na drugiq i nqkak si .Dokato suvsem drugo e kato se zapazi taz trupka(pojelavam ti da ti se slu4i)e togava ve4e leti6 i si vluben i v nedostatucite na drugiq

FunkyFresh
11-24-2007, 17:03
Оо тази тръпка тфа е едно от най-сладките неща които ти се случват когато си привлечен от някого :smt007 просто да чувстваш пеперудите в корема си да си толкова влюбена че да чуваш пърхането на въображаемите им крилца стомахът ти да се обръща всеки път в който той погледне към теб... :) според мен това чувство изчезва ако връзката не е силна,страстна и интересна.. :neutral:

HeLl_GiRl
11-25-2007, 14:43
Хораа моля ви се помотнете тая тръпка ме измъчва цяла седмица а нз от какво е :-# има едно момче което мн ме обича а аз го отрязах след третия ден и сега уж сме само приятели но аз изпитвам нещо към него а нз какво [-( как да разбера чувствата си като съм само на 15 :-# :-# :-# :-# ще се побъркам !!!! :-#

kifla
11-25-2007, 14:47
да ти кажа има една приказка че когато нещо е вече твое ти става безинтересно....е не винаги но по принцип :|

HeLl_GiRl
11-25-2007, 14:54
да ти кажа има една приказка че когато нещо е вече твое ти става безинтересно....е не винаги но по принцип :|
Дам така се получи тои три пъти ми каза 4е ме оби4а на 1та сре6та :cry: а сега сигурно аз го оби4ам ама незнам толова объркана никога не съм била :-#

sladko_beb4e
11-25-2007, 16:15
Когато ми се случи тва обикновено казвам на моя приятел,че ми прелитат пеперудки :-) много е сладко наистина,обожавам това чувство :smt007

n_ivajlova
11-25-2007, 16:36
Охх тази тръпка..понякога ме кара да полудявам :oops: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

alkobalko
11-25-2007, 17:17
Не винаги тази тръпка се губи. При мен все още я има, дори след 2 години и 10 месеца. Все още има моменти, в които усещам пърхащи пеперуди, когато видя моето момче. А знам, че и при него е така.

sasha_90
11-25-2007, 18:03
Не при всички е така,както ти мислиш.Лично при мен тръпката се запази докато си бяхме гаджета,а изчезна чак 2 години след като го зарязах. :-D

PiNk_GiRl
11-25-2007, 19:21

мда .. понякога е така..човек иска да опита все повече и повече нови неща :twisted: и така завладяното става безинтересно..но зависи дали обичаш определения човек или просто е привличане и само един мираж...

vodka_f
11-25-2007, 19:28
при мен не е само тръпка,не е пърхане на пепруди на мен направо си ми прискача сърцето :smt007 :P

emviii
11-26-2007, 07:58
:D това става като сте изпробвали сичко вазможно по много пъти :-P
Трябва за това да се изпробват повечко инетересни неща 8-[

kotity
11-26-2007, 12:26
Да, това с тръпката в стомаха постоянно ми се случва.Но все още не съм тръгвала с човека, който ме кара да изпитвам това чувство и не знам какво е :-| Но според мен не е нормално да изчезва(особено толкова рано)Представям си ако още след първата седмица тръпката изчезне, какво ще е след 5-6 години :lol: Може би това е чувство на успокоение, но все пак не е нормално да се губи тръпката

I_angel
11-26-2007, 15:18
амии мога само да кажа, че когато обичам някой...тази тръпка не изчезва до момента на раздялата..поне при мен не знам за половинката ми, но при мен тази тръпка изчезва едва когато сме се разделили вече стига да е имало причина заради която да нямам чувства към него повече... :)поне при мен е така ...

rakiQ
11-26-2007, 15:44
мене мойта тръпка си ме кара вече 6-7 месеца :)

INF3RNO
11-26-2007, 17:03
ami qvno prosto nqma6 trupka baby.Ponqkoga e taka.Oba4e moje puk sled vreme da ti doide to4no kogato si ot4aqna i se vru6ta pri teb taka,4e po4akai o6te malko da vidi6 kakvo 6te stane no ne mu kazvai 6te go sukru6i misulta samo 4e te otek4ava i nqma6 trupka kum nego

emi_901991
11-26-2007, 18:14
Е не при всички е така. Защото явно човекът вече не ти е толкова интересен или може би не си го харесвал толкова много. Нали знаеш, че докато искаш нещо много силно има тръпка свалки и т.н. и в даден момент го получаваш (човека) и вече не ти е интересно. Не знам аз така си обяснявам нещата относно кратките връзки. А при по-дългите вече е по различно, там има и любов и т.н. В твоя случай предполагам е било само някакво физическо привличане и за това няма тръпка вече :)da i az sam taka o6te kato mi predloji i ve4e e preminalo uvle4enieto i e mn gadno :cry:

krem4et0
11-30-2007, 16:03
След 50 минути предстои да изляза с приятеля си. заедно сме 3 години и 3 месеца. Все още се влнувам, пхръстите ми треперят като пиша сега и ми пърхат пеперуди в корема..............Тръпката си я има при мен все още и дано не ме напуска!

PepiDesigns
03-06-2008, 16:23
На тази тръпка аз казвам Пеперуди в корема .. и мога да кажа , че при мен не е изчезнала , и не мисля , че ще изчезне , защото до последно мисля какво да направя , още "треперя" в главата , ии .. някакво непринудено държание от страна на двамата , винаги съм в очакване на това какво ще стане ...

Просто , като я обичам , дори да съм ей така , до нея , прегърнати , или хванати за ръце , винаги усещам тази тръпка в корема .. :grin: :grin: :grin: