View Full Version : Арт мебели
zdraveite neznam dali tazi tema e za tuk no reshih da pisha
imali li ste nqkoga neshto kato mechta za nqkakva po nestandartna mebel i ako e da spodelete s radost shte vi izslusham
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
легло, окачено на вериги от тавана :grin: умирам за такова!
Воден матрак мамка му :cry:
и аз много пъти съм си мислил за това но никои до сига ни го е направил а незнаино защо , а може би зощото имо много миноси и за незнам
moito lichno ne che e m nopgo rart no se zamislih za nego tezi dni i mi se struva za sega kato dobra iteq
tq se sustoi v tova edin skrin da se napravi s tehnika narechena dekupaj koeto se vodi lepene na izresku ot vesnici salfetmi i prochie veshti no ne s hartiq a s plat s nqkoq hubava shaeka malko e netradiciono no kato se zamislish malko i si go predstavish e daje hubavo
Воден матрак мамка му :cry:
a za tvoq voden maprak si nqmam ni nai malka predstava kakvo moje da napravish
osven to e malko tup[o no nishto da kaja nali znaesh naduvaemite diysheci za plaj napulvash go s voda i moje da stane pak sushtata rabota no ne sum probval no moje i da stane nomera no da ne go pulnish mnogo za da ne se spuka che togava stana strashno
и аз много пъти съм си мислил за това но никои до сига ни го е направил а незнаино защо , а може би зощото имо много миноси и за незнам
ами всъщност един приятел имаше такова :D аз оттам взех идеята. супер яко е,нещо като легло и люлка едновременно :D едниснствения проблем е, че трябва да се закачат халки на тавана, а с моите съседи това е меко казано невъзможно :cry: панелки съкс :cry:
ами всъщност един приятел имаше такова :D аз оттам взех идеята. супер яко е,нещо като легло и люлка едновременно :D едниснствения проблем е, че трябва да се закачат халки на тавана, а с моите съседи това е меко казано невъзможно :cry: панелки съкс :cry:
Локтайт брат :D
DevilWish
11-30-2007, 19:35
Men pyk ne mi dopadat takiva naki4eni ne6ta ;-) :(