Влез

View Full Version : Коледен подарък?

chefzz
11-22-2007, 18:28
Какво искате да ви подари гаджето за Коледа?? А какво ще подарите вие?

trittico
11-22-2007, 18:44
може би нищо друго освен да сме отново заедно :oops: :cry:

MoOnLiGhT_ShAdOw
11-22-2007, 18:49
Ами... честно казано не съм измислила какво да взема на приятеля си :? Мислех си кутия от онези шоколадчета "Мерси", защото на рекламата и се пее "мерси е моето благодаря, мерси, че има те". Другото си мисля дали да не е някоя наша снимка в рамка...
От него искам само да е здрав, да си ме обича все така и да сподели деня с мен :smt007

BeboP
11-22-2007, 21:12
@ MoOnLiGhT_ShAdOw
Това с бонбоните е сладкоооо :wink: :smt007

Иначе, обмислям вариант с т.нар. фото-чаша. Дори вече съм си избрала 3 наши снимчици. Идейка е и някакъв колаж с общи снимки, голяммм... ::: Не знам, ще го измисля 8-)

Пък аз..какво бих желала да получа?!? Това, което искам, е вече мое :-) Така че, мъничкото подаръче, което искам за Коледа, е просто да прекараме празника заедно :-|

BeBsItO
11-23-2007, 06:32
abe kolkoto i da sa podaracite ni ''ot surce'' ne mojeme da ideme s prazni ruce... az na moq 6te mu zema nova klaviatrura ot tezi gotinite.... nai novite modeli.toi si pada po pc ta... taka 4e nadqvam se da mu haresa. a az za sebe si nqmam pretencii....

koalka
11-23-2007, 07:51
Още не съм мислила...има време.

B3B0K
11-23-2007, 08:23
aaa za*bi! az nz togava dali 6te sme zaedno... :-k

CrazyWitch
11-23-2007, 08:24
Искам .. единственото момче което много обичам, но не сме никакви .. да ми подари присъствието си и да гледаме коледни филмчета + горещ шоколад. :-D

HopeLesss
11-23-2007, 08:30
Искам да сме заедно на коледа, да гледаме любивни филмчета пред камината, да ядем пуканки (нищо, че от тях ме боли апандисита), коледни сладки и да пием ром с горещ шоколад 8-)

CrazyWitch
11-23-2007, 08:43
Искам да сме заедно на коледа, да гледаме любивни филмчета пред камината, да ядем пуканки (нищо, че от тях ме боли апандисита), коледни сладки и да пием ром с горещ шоколад 8-)

Да, да. Забравих рома! :) Жестоко се получава. Лелееейй... това е Коледа мечта. :mrgreen:

samonervi
11-23-2007, 09:31
Най - големия подарък ще бъде да сме някъде само двамата за няколко дни и нокой с нищо да не ни приятеснява.Нищо не искам да ми подарява ,защото и аз не знам какво искам.
А аз на него....нямам никаква идея какво да му подаря.На нова кола най - много ще се израдва,ама....малко трудно ще стане

HopeLesss
11-23-2007, 09:52

Да, да. Забравих рома! :) Жестоко се получава. Лелееейй... това е Коледа мечта. :mrgreen:

Мхм... за жалост Коледа се води семеен празник и най-вероятно пак ще плюскаме като за световно, ще зяпаме тъпата програма по БТВ и ще си легнем в 11 :-x

krem4et0
11-23-2007, 10:18
на бъдни вечер ще съм със семейството. Но Коледа е на 25-ти........Подаръци за Коледа не искам-той знае, че аз много повече тача Нова година и бих искала тогава да получа подарък. Даже съм му казала какво-дамска чанта, ама аз ще си я избера. А за него.........въртят ми се идеи из главата, ама има време до тогава и може нещо друго да реша!

butty
11-23-2007, 16:41
хмм..добра темичка \:D/ дано се изкажат мн предложения за подаръците,защото аз нямам мн мн идеи [-X имам някаква идея за албумче с наши снимки и някакви коледни елементи или такава чаша,която като се сипе нещо топло и се появяват снимки,но в моя град няма такива и нз.. #-o

pavkata91
11-23-2007, 16:49
да се каже че искам коледния ми подарък да е такъф какъвто аз си го представям...едно момиче точно както съм си я представял излгед и разбира се тя да ме обича не как изглеждам а какво има ВЪТРЕ в мен да иска сърцето ми не тъпите ми дрехи9 да ги гледа с кеф... :neutral: :? :( :-s :shock: ;-)

chefzz
11-23-2007, 16:50
хмм..добра темичка \:D/ дано се изкажат мн предложения за подаръците,защото аз нямам мн мн идеи [-X имам някаква идея за албумче с наши снимки и някакви коледни елементи или такава чаша,която като се сипе нещо топло и се появяват снимки,но в моя град няма такива и нз.. #-o

Пробвай с твоя снимка да я залепиш в/у чаша и всеки ден когато си пие кафето да се сеща за тебе :D :D

Qnchety
11-23-2007, 17:25
Лелей Чечо кфи опасни теми прайш :D :D :D