PDA

View Full Version : СпЕшНу ИсКаМ Да ВъЪ пИтАм НеЩуУу

Krisenceto_loves_Gosho
11-22-2007, 19:10
Започвам от началууу... Занчи днеска духах на пряителя ми за втори път и той свърши в устата ми . А смао да кажа за него че го обичам повече от всичко ан света и супер мног се кефя , че тва е една от най продължителнит еми връзки ( 2-ра седмица вече ходим) ..... И така де днеска бях с потниче под блузката а не както обикновенно с боди и си боядисах косата руса... Та може ли а съм бременна?! Много ви се моля кажете зщатото и е много притеснено :-# Да тръся ли апри да си купувам ескапел?!

П.С. За всички който ще питата на 13 съм...

Quasar
11-22-2007, 19:14
бременна си мойто дете...и да му мислиш как ще го раждаш...през устата...ще ти изтроши зъбите тва бебе...кажи на ваще че ще стават баба и дядо...честито и да го кръстите страхил и да стане алкохолик...ваще май са братовчеди, а?

MusicIsTheKey
11-22-2007, 19:16
Няма какво да търсиш и купуваш.

Бременна си, твърде късно е.

Krisenceto_loves_Gosho
11-22-2007, 19:16
Абе я си затваряй чофката.... Говоря сериозно ... Много ме е страх ...
И само да добавя че братовчедката на най добрата ми фр е забременяла от свирка ма направила аборт и за тва мн ме е страх :-# ( фр-ми е на 13 и половина ко има значение)

gree_girl
11-22-2007, 19:21
Ти на 2 седмици продължителна връзка ли му викаш ойто дете :shock: пак ако мислиш, че през устата се забременява........ ](*,)

TheEnemy
11-22-2007, 19:23
ъхъхъхъхъхъцац в училище маи не ви учат на нищо :D :D
може ли сте толвкова зле ьхаха? На право има идва си шибна главата в монитора че ви чета глупостите ьаьаьа гати нообовете чесну xxxxxxxxxx
po temata da bremena si

Icko_pld
11-22-2007, 19:25
Ole piklo malka kolko si prosta maina kak 6te zabremenee nqkoi prez ustata be misli malko opa zabravih ti nqma6 glava samo na 13 si pak sa prai6 na basi kurvata mnogo si zle 4esno kupi si protivoza4ata4ni za ustata 4e bebeto 6te dosta malko trqbva da go tarsi6 nqkade iz tapoto si lice... ti si neznam mnogo si zle 4esno...ot4aqh se ot jivota napravo... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Quasar
11-22-2007, 19:27
ае стига сте я лъгали че не е. бременна е и то в шестия месец...оле това е темата нагодината не мога да спра да се смея.....айде мойото момиче и да запознаеш ваще със "зетя" :lol: :lol: :lol:
Ае ицко споко бе човек да не се самоубиеш...тряа да се самоубие тя :smt003

gree_girl
11-22-2007, 19:33
Няма време започвайте да мислите как ще кръстите бебето (ако изобщо можеш да мислиш) и каде ще раждаш, запази си место в родилния БЪРЗАААААААААААААААЙ :grin: :grin: :grin:

Dark_Angel_F
11-22-2007, 19:33
Пффффф ТИ НЕ СИ ТЪПА ТИ СИ ОБЛА..... 2 седмици ходиш с някво келешче и вече го обичаш ... Я СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ... КАто направиш 6 месеца с момче и наитина го обичаш и му го казваш ,защото го чувстваш и искаш , тогава се обади ](*,) ..........А по впроса БРЕМЕННА си .... Честито и както казаха по горе внимавай как ш го раздаш да не ти избие зъбите...... И еднао честити на ваще от мен , че са отлгедали толквоа умствено изостанала пикла.... И го кръсти Унуфри......

Quasar
11-22-2007, 19:36
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ в никакъв случай унуфри тряа да е страхил...горкото дете...
о не мога.... :lol: това ми стана любимата тема

gree_girl
11-22-2007, 19:38
А поне научи ли се да му го ....... :lol: и ще ходиш бременна на училище якооооооо и Госпожо, бебето рита. Госпожо, контракциии :grin: :grin: :grin:

Icko_pld
11-22-2007, 19:38
Bravo n Dark_angel_f i na gree_girl mislq 4e tolkova i stiga na tapoto devoi4e neka si pomisli dr pat dali da zadava otgovori a ako iska da si kupi i namornik kato protivoza4ata4no moje da ipomogne da ne go rodi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :smt001 :smt001 :smt001 :-P :-P :-P

miloto_girl_4e
11-22-2007, 19:39
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!:

_BoSSy_
11-22-2007, 19:44
Започвам от началууу... Занчи днеска духах на пряителя ми за втори път и той свърши в устата ми . А смао да кажа за него че го обичам повече от всичко ан света и супер мног се кефя , че тва е една от най продължителнит еми връзки ( 2-ра седмица вече ходим) ..... И така де днеска бях с потниче под блузката а не както обикновенно с боди и си боядисах косата руса... Та може ли а съм бременна?! Много ви се моля кажете зщатото и е много притеснено :-# Да тръся ли апри да си купувам ескапел?!

П.С. За всички който ще питата на 13 съм...

Мн се радвам за теб,че обичаш приятеля си "повече от всичко ан света"...а още повече се радвам,че си го обикнала само за 2 седмици..и ми е мн чудно как стават тия работи така..де да бях и аз толкова влюбчива :lol: :lol: :lol:
Не можах да разбера какво общо има потничето ти и тва,че си си боядисала косата руса с духането и бременността???
Знаеш за Ескапела,ама явно не знаеш как се правят бебетата..ХА-ХА-ХААА(друго нз какво повече да кажа за това)..
Правописа ти е перфектен :lol: :lol: ....
А за това,че си на 13-няма да коментирам даже.

gree_girl
11-22-2007, 19:44
I az mislq 4e trqbvada si sloji6 namornik to nali prez ystata se zabremenqva i rajda aaa i zabravix trqbva da zima6 xap4eta za razgonvane oops amaa dano tii podeistvat 4e 6tom na 13 si tolkova razgonena si te predstavqm na 17 ........ :grin: :grin: :grin: