Влез

View Full Version : След 15 месеца взех да му омръзвам

summer_secret
11-23-2007, 09:32
imam golqm problem...s priqtelq mi sme zaedno ot 15 meseca...obi4ame se mnogo...toi e vs za men...nai-dobriqt mi priqtel....idealnoto gadje...no ne6tata zapo4naha da se promenqt....govorq s nego...toi kazva 4e vs si e su6toto ...4e toi ne se e promenil ,nito 4uvstvata mu, no az zabelqzvam 4e nqma su6tiq interes kum men...naposleduk...ot nqkolko sedmici...zapo4nah da se ponikiosvam...za6toto toi e vs za men....az su6to za nego i 4uvstvata ne sa ohladneli....ne iskam da sum mu omruznala...i toi tvrudi 4e ne e taka, no az sledvam instinktite si...a sega instinktyt mi pokazva....4e go gubq....;[

n1ght_shadow
11-23-2007, 09:37
](*,) ](*,) ми говори с него за това е толкоз ли е трудно да се сетиш ^^

MakeMeLaugh
11-23-2007, 09:44
Разнoбразие какво в любовта, така и в секса

prettyIdeath
11-23-2007, 10:20
Поговори с него.. И как точно разбра че му омръзваш?

hatercrew
11-23-2007, 11:22
imam golqm problem...

sq 4ove4e rano si kysno 6te si omryznete nqma ni6to ve4no ti kakvo si misle6e 4e 6te ste vinagi zaedno i 6te si narodite kupi6ta malki iz4adiq i t.n. ami nema sorka jivata e pred teb 6te ima i drug spox :wink: :wink: :wink: :wink:

yuyuto
11-23-2007, 12:59
Ми измисли начин да му станеш пак интересна... Друго няма какво да направиш... :(

136179
11-23-2007, 13:09
Може би ще се наложи да скъсате ако няма как да си разнообразите връзката .. :neutral:

sh3_1s_7h3_0n3
11-23-2007, 13:14
Чак след 15? Пак се радвай, че сте имали и толкова.
Познай за какво е време...

sexy_momi4e
11-23-2007, 13:40
imam golqm problem...

sq 4ove4e rano si kysno 6te si omryznete nqma ni6to ve4no ti kakvo si misle6e 4e 6te ste vinagi zaedno i 6te si narodite kupi6ta malki iz4adiq i t.n. ami nema sorka jivata e pred teb 6te ima i drug spox :wink: :wink: :wink: :wink:абе кви глупости говориш...искаш да кажеш,че хората не могат да си родят деца и да продължават да са заедно и да са щастливи :?:
по темата-поговорете,това винаги помага ;)

MoHuTo
11-23-2007, 13:53
Ами опитай да разнообразиш връзката ви, разпали отново искрата между вас - а как - ти си знаеш как, ти си го познаваш най-добре :P

ziky
11-23-2007, 13:58
толко е бил и с тебе и толко е било на сериозно сичко м-у вас.. 15 месеца...колко хубаво звучи..

HePeAJIeH
11-23-2007, 13:59
Щом така стоят нещата няма друго решение освен да се разделите.Петнадесет месеца не са никак малко време но предполагам чувствата му са охладнели и той сигурно поради тази причина не иска да сте заедно.Останете си поне приятели! Лек ден! :wink:

*k!Ss Mэ эVэrYwhЭrЭ*
11-23-2007, 14:50
pogoverete :!: neka ti kaje kakvo to4no mu e omruznalo ili po4va da my omrazva .. ako ne se razberete edinstveniq na4in e da se razdelite kolkoto i da e bolezneno :cry:

krem4et0
11-23-2007, 14:58
Аз с последното си гадже бях 1 месец след което ми писна и скъсах го,а ти година и 3 месеца.....се пак почти при всяка двойка тръпката изчезва в даден момент. :wink:
Не че нещо, ама аз смятано в месеци с мъжа ми сме вече близо 39 месеца заедно и той ни най-малко не ми е омръзнал, даже напротив............

ХрС
11-23-2007, 14:59
Е това еднообразието е много смотано. Така че направи нещо, с което отново да вкараш разнообразието във връзката ви. :)

LitTlE_BeBsIiI
11-24-2007, 10:13
Аз с последното си гадже бях 1 месец след което ми писна и скъсах го,а ти година и 3 месеца.....се пак почти при всяка двойка тръпката изчезва в даден момент. :wink:
Не че нещо, ама аз смятано в месеци с мъжа ми сме вече близо 39 месеца заедно и той ни най-малко не ми е омръзнал, даже напротив............
krem4et0...еми значи просто с твоя човек сте един за друг.Евала. :smt050 :mrgreen:

sexa_na_kompleksa
11-24-2007, 12:18
Иска секс ...
А ако вече сте го правили,то тогава помисли за някакъв начин да разнообразите връзката си - да ходите на нови места,да правите различни неща... Може дори да не се виждате няколко дни(можеш да му казваш,че имаш за учене или някаква домакинска работа) и после като се видите ще разбереш - искате се повече или хич не сте си липсвали един на друг.

sasha_90
11-24-2007, 12:23
Чрез малко разнообразие може да постигнеш желания успех.

Kotetoto
11-25-2007, 11:41
След дълга връзка все нещо се променя.Но когато има обич нокога няма да му омръзнеш напълно.Аз имах същия проблем с бившия ми приятел.Просто неможе всичко да е както в началото.Малко или много си омръзвате.Помисли за малко разнообразие във връзката и поговори с него а всяка цена.

MiMcHeToOo
11-25-2007, 12:18

Точно така. Радвай се, че нещо се е случило. Не плачи, че е свършило!

kifla
11-25-2007, 12:35

Точно така. Радвай се, че нещо се е случило. Не плачи, че е свършило!
+1 абсолютно вярно! =;

krista
11-25-2007, 15:51
e macko i az s moq sam to4no 15meseca i ne moa go ponasqm ve4e ama ne6to me zadarja pri nego .Estestveno 4e 6e si omraznete , probvai da raznoobrazi6 sexa ili ne6to takova :-) dokaji mu 4e ne si mu v karpa varzana i pak 6e ti4a po tebe \:D/

sherry
11-25-2007, 17:04
Ако те обича, няма да му писнеш. Може би му омръзва еднообразието, не и ти. Пробвайте да излизате на различни места, с нови хора, да правите лудории, които не сте досега. Да му е интересно и забавно с теб, прави му изненади.

alkobalko
11-25-2007, 17:22
Говори с него и разбери причината. Понякога, колкото и да се обичате, разнообразието не е излишно.

partychild
11-25-2007, 19:01
Не че нещо, ама аз смятано в месеци с мъжа ми сме вече близо 39 месеца заедно и той ни най-малко не ми е омръзнал, даже напротив............ С приятеля съм от 13 месеца и все повече и повече го обичам ... всичко е до човека :?

LuCiFersAngeL
11-25-2007, 20:38
imam golqm problem...s priqtelq mi sme zaedno ot 15 meseca...obi4ame se mnogo...toi e vs za men...nai-dobriqt mi priqtel....idealnoto gadje...no ne6tata zapo4naha da se promenqt....govorq s nego...toi kazva 4e vs si e su6toto ...4e toi ne se e promenil ,nito 4uvstvata mu, no az zabelqzvam 4e nqma su6tiq interes kum men...naposleduk...ot nqkolko sedmici...zapo4nah da se ponikiosvam...za6toto toi e vs za men....az su6to za nego i 4uvstvata ne sa ohladneli....ne iskam da sum mu omruznala...i toi tvrudi 4e ne e taka, no az sledvam instinktite si...a sega instinktyt mi pokazva....4e go gubq....;[
Лелее това все едно съм го писала аз :shock:
Доскоро и моите така наречени женски инстинкти ми крещяха, че нещо не е наред във връзката ни. С една приятелка, която също има гадже от доста време споделяхме проблемите си и двете заедно стигнахме до заключението, че просто колкото повече време минава, толкова по-улегнали и зрели стават нещата. Просто е неизбежно. С течение на времето свиквате заедно и просто нещата стават някак си по-обикновени. Ако твоето момче се държи добре с теб и не те отбягва, оправдавайки се, че има работа, уморен е и т.н... неща, които преди не са се случвали - е в талъв случай няма място за притеснение. Успокой се и ще видиш, че нещата съвсем не са толкова зле :wink:

kotity
11-26-2007, 11:48
2 пъти повтаряш, че той е всичко за теб, явно наистина е така.Ако толкова бързо губи интерес, значи не е подходящият човек =; ОПитай нещо ново:секси бельо, романтична вечеря..абе, измисли нещо все някак трябва да му въздействаш :wink:

INF3RNO
11-26-2007, 17:17
ami kakvo da ti kaja.Kaji mu,4e 4uvstva6 kak toi e stanal po studen i da gledai kakvo 6te ti kaje.Ina4e moje prosto sq malko 4oveka da si ima problemi i za tva da e taka.I na men mi se e slu4valo i kolko puti to4no kogato az sum qdosun no se pravq na vesel pred neq tam i tq mi vika ti ne me obi4a6 ve4e i navejda glavata.Ni6to li4no ama vie jenite ponqkoga prosto ste neponosimi.To4no kogato 4ovek ima nujda da se otpusne i se mu4i da zabravi za problema si vie go pitate kakvo ima milo kaji mi i nastoqvate i togava prosto uslojnqvate vsi4ko i ni iznervqte pove4e ot kolkoto sme.
Nаbludavai kakvo 6te ti kaje kato mu kaje6 4e zabelqzva6 promqna v nego.Samo tova.M/y ima i o6te edin na4in ama toi e malko po taka.Ako iska6 da ti kaja i vuob6te pro4ete6 kakvo sum ti pisul pi6i mi na private tam 6te ti kaja.Ama kopni tva koeto sum ti pisul ot 4asti poneje nqma da moga da se setq.Prosto mnogo xora mi pi6at tai kato sa vijdali golemi rezultati ot tova koeto sum im kazul i na den po 10 suob6teniq minimum