View Full Version : Помощ за Родителите
chaosempire
11-23-2007, 10:15
Хора кажете как да обедя наще да ме пуснат някаде /кадето и да е/ да ходя с компанията за 3-4 дена на една вила да копунясваме малко че неиздържам вече в квартала а не ме пускат Какво ли не пробвахме не и не :( ](*,) :-k Някакви предложения ще сам мн благодарен
http://csoft.up.md/f.php?f=benetton
http://csoft.up.md/f.php?f=benetton
Seducti0n
11-23-2007, 12:18
Здравей. :)
Като за начало можеше да споменеш на колко години си,защото и те малко или много оказват влияние. :wink:
Вместо да хвърляш целисия си негативизъм към родителите ти,първо се замисли,какво ги е накарало да се държат с теб по този начин?!Да не ти гласуват доверие,да не ти позволят да се събиращ с приятели.Поговори открито с тях,без нерви и нападки,постарай се да разбереш,защо нямаш тази свобода в личен план,която твоите познати притежват.Помисли добре над това,дали си досатътчто отговорен,дали можеш сам да се грижеш за себи и да отговаряш за постъпките си.Имал ли си някога големи издънки пред ваще,въобще нещата са комплексни! :wink:
Какво значи 'замисли се защо е така'.Някой родители са такива,за това.Познавах едно време хора, които почти не излизаха по същата причина и всеки се чудеше 'какво е направил за да е така'.Е какво може да е направил,за Бога,за да му нямат доверие ,като той не излиза едва ли не.Не те пускат-ми може и да не си го заслужил,но си го позволил .
Seducti0n
11-23-2007, 20:26
Може да има някаква случка в миналото,за която автора да не е споменал или дори да не и ет дал толкова голямо значнеие.Това исках да кажа с думите си в предишния пост... :wink:
Каквито и да са родителите нямат правото да го изолират от света и да не му позволяват да води пълноценен живот,да излиза с приятели или въобще сда разпуска по приятен за самия него начин.Понякога родителите навлзита твърде много в личното прострастно и това потиска... :?
[/u]
sexa_na_kompleksa
11-24-2007, 07:39
Ами ако си до 15 години е разбираемо защо не те пускат за няколко дни извън града.