View Full Version : С нея съм, но обичам друга
^Dqvolska^kralica^
11-23-2007, 10:37
Можете ли да бъдете с един човек, а същевременно да сте влюбени в друг?
KimBerLy1912
11-23-2007, 10:43
Напълно възможно е....Понякога хората се събират,за да забрави единия/или дори двамата...някоя от предишните любови :( Тфа е малко гадничко...но доста често така става :roll:
Ами по принцип когато ходиш с някого бе следвало да го обичаш. Но в един прекрасен слънчев ден се появява друг, който също е достоен за любовта ти. напълно възможно е това.
HePeAJIeH
11-23-2007, 11:37
Има голяма разлика м/у харесване и обичане! Обич-душевна привързаност придружена с много силни чувства.Харесване-привличане но не и душевна зависимост м/у двама души.Ако само харесваш човека с когото си в момента мисля че е напълно възможно да изпитваш обич към друг! Лек ден! :wink:
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-23-2007, 11:53
Ами по принцип когато ходиш с някого бе следвало да го обичаш. Но в един прекрасен слънчев ден се появява друг, който също е достоен за любовта ти. напълно възможно е това.
Апф, ама че логика извади... :? Ти това нещо любовта го направи на нищо... Ама че любов ще е, щом в един момент "обичаш" един, в следващия втори, а в друг - трети.Не, то това не заслужава да се класифицира дори само с о-то от "обичм". Защото не е о0бич. Това, че в днешно време хората си казват "обичам те" за "здравей - здрасти", нищо не значи. А, всъщност значи - вече малко осъзнават истинското значение на глагола "обичам"...
Та как да е. Аз лично не мога да приема да си с един, а да си влюбен в друг, така мамиш и човека до себе си, особено ако той държи на теб. Но се случват такива работи, даже не е рядко явление... за жалост, ама сигурно в мен е проблемът, че рядко вече разбирам поведението на връстниците си... #-o
Harum_Scarum
11-23-2007, 12:44
Напълно вазможно случвало ми се е,но връската ви няма да продължи дълго..... :|
То че може - може, ама не е хубаво... :neutral:
Ами да случвало ми се е, но не издържахме много - едва 3 седмици...просто не можех да лъжа себе си повече... :)
sh3_1s_7h3_0n3
11-23-2007, 13:05
А кое би било невъзможното тогава?
Един мъж/една жена се заменя с друг/а...
Като се 'влюбиш' в някого, си мислиш, че с него/нея ще бъдете сякаш вечно... и дива, страстна любов, ала-бала... но после се случва нещо, което ти не можеш да простиш да речем или изниква няк'ва причина поради която да не можете повече да бъдете заедно...
най-лесният начин да го забравиш е да му намериш заместник...
не казвам, че това е най-правилното решение, защото това може да доведе и до други 'драматични резултати'.. но е факт, че много хора прибягват до него... :arrow: е възможно това, което питаш..
Да, може, но да постъпваш така е тъпо, нараняваш и себе си, а и лъжеш другия.На кой е нужно това...?
MiMcHeToOo
11-23-2007, 17:57
Случвало ми се е, възможно най-гадното нещо е, защото се мъчиш а същевременно лъжеш..
FunkyFresh
11-23-2007, 18:13
Ест че е възможно но не е редно най-малкото просто е лицемерно :( според мен в мига в който друг човек превземе мислите ти и изпиташ силни чувства към него трябва да се разделиш с половинката си иначе нещата се задълбочават все нямаш смелост все си казваш а може би утре.. лъжеш себе си и измъчваш човека до себе си просто няма смисъл [-X
Napulno vyzmojno e po razli4ni na4ini. 1-vo ponqkoga nqkoi si hva6tat gadje samo i samo za da ne sa sami... i za da zabravqt "uj" предишното, но така се получават нещата,че ходи с единия и в същото време продължаваш да си влюбен в бившото и така... Другото което може да се случи е да ходиш с някого и много да го обичаш, но да се наложи той да замине за някаде. При което теб те хваща страх да не останеш сам и просто си намираш ново гадже, но чувставата ги няма между теб и новото гадже. А и при много хора, трагват с някого само защото си имат нужди. Общо взето много често се случва да ходиш с някого, но найстина да мислиш за друг и да обичаш този друг. :-k това е моето мнение :)
Но това найстина е много гадно и за 3мата . Т.к. ти лъжеш себе си, лъжеш гаджето си, и можеби лъжеш и любимията , като му показваш че си щастлива с новото си гадже. Така той никога няма да повярва че все още го обичаш ... и намаляват шансовете нещата да се оправят. :?
:? Абсолютно е възможно, но това зна4и, 4е не оби4аш 4овека, с когото си, ами си просто с него
LitTlE_BeBsIiI
11-24-2007, 09:52
Много е възможно обаче ти щом обичаш друга защо още си с момичето,което не обичаш?
MiLiChKo
11-24-2007, 18:16
Da, vuzmojno e, no as mislq 4e e po dobre da budem s 4oveka kogoto obi4ame a toi moje da bude samo edin (spored men)! :wink:
Zdr!
Zna4i az li4no bqx do predi 6 meseca taka.Trugnax s edno krasivo i neveroqtno za men momi4e.Ot maluk si me4taex za takava kukla (sladko lice,ne mnogo visoka,s 4erna kudreva kosa) kakto i da e.
Ta obi4ax biv6ata si mnogo,no v kraina smetka se okaza,4e tova momi4e za 6 meseca me promeni mnogo.Oburnaxa se 4uvstvata mi.Sega dori i ne iskam da 4uq za biv6ata,a tazi novi4kata prosto sum gotov na vsi4ko za neq.Sama si napravi izvoda dali moje da se obi4a drug i to za kolko vreme.
P.S. Moje da se obi4a drug 4ovek,no ne za dulgo
*B3b4ety*
11-25-2007, 05:48
Определено да :!: Това е най-честото нещо! И лошото е и че аз сам така!!!
slun4ice_90
11-30-2007, 13:31
Много е възможно обаче ти щом обичаш друга защо още си с момичето,което не обичаш?Правилен въпрос,и аз тва се питам? :-P
PaChanGa_GiRl
11-30-2007, 14:02
Да, може, но да постъпваш така е тъпо, нараняваш и себе си, а и лъжеш другия.На кой е нужно това...?
Да, така е, но не лъжеш само другия, лъжеш и самия себе си. Тъпа работа.
sasha_90
11-30-2007, 14:31
Да,възможно е. :)
НЕ! Това е предателство и подигравка с човека до мен!Кат имаш чувства към някои бъди с него ,но не използвай другите!!!!! :evil:
FaTaLn0t0_LaDy
12-01-2007, 21:48
Имам идин въпрос към човека дето е напрайл темата...
какво искаш да кажеш с това "ходя с една обичам друга"...в смисъл че си скъсал с едно момиче за да тръгне6 с друго и си осъзнал че обича6 бившата или сте скъсали драматично с бившата и ти си с сегашното гадже за да я забрави6 или трети вариант :Д да си сре6тнал др моми4е повреме на тая връзка и да си я обикнал?! хмм пи6и ми ЛС за да си полафим малко по тая тема :)