View Full Version : Кръв,в дните след първия ми сексуален контакт-въпрос
the_doll
11-23-2007, 15:33
Ами значи миналата събота с приятеля ми правехеме секс за 1ви път ми беше! След това няколко дена ми течеше по няколко капки кръв, правихме го за втори път и пак имаше малко кръв. Вчера почти беше спряло, даже изобщо нямаще, обаче днес го направихме пак и след това отново имаше около4-5 капки кръв по бельото ми. Много се притеснявам, незнам дали е нормално. Моля ви помогнете ми, незнам какво да направя. Кажете от опит.
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т. :wink:
pavkata91
11-23-2007, 15:36
не се притеснявай! споко...това е просто от ципата..вагинална ципа ли й се викаше нз но вземи си 1 тампон и ще си ОК :wink:
FelisDirus
11-23-2007, 15:36
Нормално е.
the_doll
11-23-2007, 15:37
До кога ще е така? Не е опасно нал? Би трябвало да спре скоро? :( :(
pavkata91
11-23-2007, 15:41
еми говори насаме с личния лекар той ще те посъветва или с майка ти :-P
Homunuculus
11-23-2007, 15:42
Нормално е.
+1+1+1+1
Seducti0n
11-23-2007, 15:45
Здравей,както ти казаха и преди мен,за сега е в рамките на нормалното.Все пак,се е разкъсала тъкан от твоето тяло-девствената ципа.Ако,кръвта не спре до няколко дни можеш да посетиш гинеколог за да бъдеш по-спокойна. :wink:
pavkata91
11-23-2007, 15:47
верно че беше девствена ципа :lol: кфо мисля аз за вагинална :D сорка за офтопика :-P
the_doll
11-23-2007, 15:47
А не, страх ме е нама да ходя на никакъв гинеколог.
няма никакъв проблем...не се безпокой,съвсем нормално е.. :wink:
FelisDirus
11-23-2007, 15:50
А не, страх ме е нама да ходя на никакъв гинеколог.
Нямаш нужда от гинеколог.
А колкото до изказването ти, че те е страх - не говори глупости. Всяка жена трябва да ходи на контролни прегледи от време на време. :!:
krem4et0
11-23-2007, 15:50
През първата година от сексуалния ти живот, кръвотечение от тозиш род са опасни, стига да не са прекалено обилни и да спират за 1 ден!
the_doll
11-23-2007, 15:53
През първата година от сексуалния ти живот, кръвотечение от тозиш род са опасни, стига да не са прекалено обилни и да спират за 1 ден!
Ами то е само по 4-5 капки и спира за около 5-10 минути след това. Не е обилно и не е редовно. А защо е опасно? Мисля че и на други ще им е полезна темата.
Seducti0n
11-23-2007, 15:55
Чела съм,че е желателно момичето да посети гинеколог,след първия си сексуален контакт. :wink:
Няма смисъл да се притисняваш,винаги се допитвай до компетентното мнение на специласт,когато възникне проблем.Те лекарите са за това-да помагат,когато има нужда. :wink:
krem4et0
11-23-2007, 15:58
Ами то е само по 4-5 капки и спира за около 5-10 минути след това. Не е обилно и не е редовно. А защо е опасно? Мисля че и на други ще им е полезна темата.
Ами ако каквото и да е кръвотечние продължи 24 и повече часа, и това не е менструация, значи има наранен кръвоносен съд, кръвоизлив или нещо от сорта. Все пак каквато и рана да има след 1-2 часа спира да кърви, поради естествената възможност на кръвта да се съсирва при допир с кислород.......но не така стоят нещата ако е засегнат важен кръвоносен съд.
За 5 капки в рамките на 10 мин не се тревожи 8)
pavkata91
11-23-2007, 15:59
Чела съм,че е желателно момичето да посети гинеколог,след първия си сексуален контакт. :wink:
Няма смисъл да се притисняваш,винаги се допитвай до компетентното мнение на специласт,когато възникне проблем.Те лекарите са за това-да помагат,когато има нужда. :wink:
+1 nие тука може само донякъде да ти помогнем не изцяло :wink: иди на гинеколог няма нищо да ти направи колко ммичета съм минавал и са ходили на гинеколог и всичко е било ОК опасно е защото може да е разкъсана някоя и друга важна част на....вагината..мразя да казвам тази дума :D така де отиваш поглежда те жената и казва ти какво да правиш и си чиста лесно като 1,2,3 :-P
FelisDirus
11-23-2007, 16:05
така де отиваш поглежда те жената и казва ти какво да правиш и си чиста лесно като 1,2,3 :-P
Може и да е мъж. 8-)
Seducti0n
11-23-2007, 16:08
pavkata91-Момента тук е по-скоро психологически,въпрос на вътрешна нагласа.Много момичета се притисняват от подебен вид прегледи-и аз бяха така преди време.В последствие,обаче осъзнах че няма нищо срамно и че човек не бива да се притиснява от тялото си.
Към авторката-самия факт че вече НЕ си девстевена,предполага,че би трябвало да си преудуляла,тази бариера,този неприрязъм към гинеколога.Принципно,човек се страхува или избягва контакт с даден човек,когато се чувства застрашен от него,когато се тревожи да не му направи нещо лошо.В случая е точно обратното,лекарят САМО би ти помогнал и би отоговорил на въпросите ти.
Съжалявам,че се отклоних от темата,просто искам да обясня на девойката,че не бива да се срамува от тялото си и от това да потърси помощ,когато се налага. :wink:
Всичко си е съвсем в рамките на нормалното. Няма за какво да се тревожиш.