Влез

View Full Version : Секс без Чуства :))) УЖ :Р

sladko_beb4e
11-23-2007, 19:30
Имах проблем с наще относно моят приятел.Те не ми позволяваха да бъда с него,а от своя страна бях толкова щастлива за пръв път в живота ми.. всичко ни беше толкова идеалнооо..да не говорим за секса...той е толкова добър в секса,че дори когато ме погледне по леко особен начин или ми говори..камо ли да ме докосва се възбуждам много ... много го обичам адски много...но наще никога няма да ми дадат да съм отново с него..ходихме 7 месеца и всеки път ставаше по хубаво и по хубаво - относно секса...особено последните 3 седмици се размазахме...смисъл беше ни страшно хубаво и на двамата.Но сега скъсахме и трябва по някакъв начин да се опитаме да преодолеем нашата връзка.Решихме да не се виждаме толкова често,но нито аз нито той издържаме така и се виждаме постоянно.Пак правим секс,но за заблудата на противника си казваме,че го правим без чувства :D Опитвам се да продължа живота си без него, но ми липсва.Липсва ми той,липсват ми целувките му и докосванията му..Той винаги знае как да ме накара да се чуствам добре..във всяко едно отношение...Мислите ли,че ще ми е по-лесно да го забравя ако спрем да се виждаме или поне да намалим до минимум срещите ни...?!Не искам да го забравям,но не искам и да продължи тая агония...Чуствам се в задънена улица без него и не искам да продължа живота си без него..Но съдба...Да продължим да се виждаме на по тъмно и да ни става все по хубаво НА ПУК НА ВСИЧКИ които ни завиждат и на нашите!? :-|

Nadelina
11-23-2007, 19:44
Na tvoe mqsto bih kazala na vsichki ostanali i na nashite dori da si gledat rabotata ako naistina go obicham i sym sigurna che vryzkata ni ima bydeshte... i edin den nqma da chuq dumite ot ustata na nashite "Kazahme li ti?!" ... A inache te zashto ne ti davat da se vijdash s nego?!

zlateto
11-23-2007, 19:44
ще ти кажа само слушай сърцето си ! ако то не иска ве4е да има само секс без 4уства спри да се вийдаш с него .. но .. ако то има още 4уства към това мом4е ще ти кажа само .. да не ти пука за никой и нищо бъдете си заедно и бадете щастливи :)

tuka6na
11-23-2007, 19:51
И по кой начин ваще ще те спрат да правиш каквото и да е.Явно не искаш да изгубиш доверието им...или нещо такова,защото каквото и да си говорим няма сила,била тя на родителско тяло или изобщо чужда такава която да може да спре човек ако си науми нещо.Разбира се ,че рискуваш да изгубиш я доверието им,я джобните,я сладките приказки които обменяте вечер на масата,ама....ти си знаеш.Никога не съм давала на наще да ме контролират по какъвто и да е начин.Вярно ,доверие-никакво,но и на 15 живях така както някой и след още толкова няма да си помислят даже.Щастива и най-свободната.Хаа...
Как да е,какво значение има какво си мислят другите.Ми може да излъжеш най-малкото.И ти си щастлива,и ваще доволни.Благородна лъжа,Уж: )Разбирам да се съобразяваш с ваще,нормално...Но който и да е,да се бърка в личния ти живот -сама си го позволила.

sladko_beb4e
11-23-2007, 19:55
Na tvoe mqsto bih kazala na vsichki ostanali i na nashite dori da si gledat rabotata ako naistina go obicham i sym sigurna che vryzkata ni ima bydeshte... i edin den nqma da chuq dumite ot ustata na nashite "Kazahme li ti?!" ... A inache te zashto ne ti davat da se vijdash s nego?!

Защото е...турчин...Но за малкото време - 7 месеца до такава степен свикнах с него и толкова го обичам...Той е първия човек,който ме оцени такава каквато съм и много пъти ми е показвал,че също много държи на мен...адски ми е хубаво с него и знам,че мога да си споделя всичко с него и винаги ще ме разбере...Много ценностен и невероятен човек..именно за това го обичам..Един от най-разбраните хора,които съм срещала...ако говоря за него не мога да спра,затфа смятам да приключа до тук...гадно ми е не знам какво да правя.бях на психолог дори...бах му майката с извинение ама живота наистина е гаден! :-k

sladko_beb4e
11-23-2007, 19:58
И по кой начин ваще ще те спрат да правиш каквото и да е.Явно не искаш да изгубиш доверието им...или нещо такова,защото каквото и да си говорим няма сила,била тя на родителско тяло или изобщо чужда такава която да може да спре човек ако си науми нещо.Разбира се ,че рискуваш да изгубиш я доверието им,я джобните,я сладките приказки които обменяте вечер на масата,ама....ти си знаеш.Никога не съм давала на наще да ме контролират по какъвто и да е начин.Вярно ,доверие-никакво,но и на 15 живях така както някой и след още толкова няма да си помислят даже.Щастива и най-свободната.Хаа...
Как да е,какво значение има какво си мислят другите.Ми може да излъжеш най-малкото.И ти си щастлива,и ваще доволни.Благородна лъжа,Уж: )Разбирам да се съобразяваш с ваще,нормално...Но който и да е,да се бърка в личния ти живот -сама си го позволила.

Много съм съгласна с теб...че наистина те не могат да контролират по никакъв начин живота ми,но те са ми родители а аз съм едва на 16-17...Колкото до това да ги лъжа и да се крием - Да ...има го и тоя момент,но факт е,че моя приятел ги уважава много и не иска да се крием...от една страна и аз,защото да ще съм щастлива с него,но ще знам,че ги предавам по някакъв начин..както и да е...за джобните не ми пука...но наистина не искам да загубя доверието им в мен...

Take1nlov3
11-23-2007, 20:11
[quote="sladko_beb4e"][quote="tuka6na"][size=15]И по кой начин ваще ще те спрат да правиш каквото и да е.Явно не искаш да изгубиш доверието им...или нещо такова,защото каквото и да си говорим няма сила,била тя на родителско тяло или изобщо чужда такава която да може да спре човек ако си науми нещо.Разбира се ,че рискуваш да изгубиш я доверието им,я джобните,я сладките приказки които обменяте вечер на масата,ама....ти си знаеш.Никога не съм давала на наще да ме контролират по какъвто и да е начин.Вярно ,доверие-никакво,но и на 15 живях така както някой и след още толкова няма да си помислят даже.Щастива и най-свободната.Хаа...
Как да е,какво значение има какво си мислят другите.Ми може да излъжеш най-малкото.И ти си щастлива,и ваще доволни.Благородна лъжа,Уж: )Разбирам да се съобразяваш с ваще,нормално...Но който и да е,да се бърка в личния ти живот -сама си го позволила.[/sizquote]e]+1 напълно подркепям

=D> :mrgreen: мен наще са ми казали 1 път живееш искаме да си го направиш както ти си решиш и да го изживееш наи пълноцено :) дано се оправите щом се обичате :-)

tuka6na
11-23-2007, 20:17
Ами...тогава може просто да им дадеш да разберат ,че си направила своя избор.Знам ,че надали ще е лесно,при мен даже беше безумие да ги карам да приемат каквото и да е мое решение.Сравнително крехка възраст си е 17 ,и с това съм на ясно,но идва един момент в който и да не искат,няма да имат думата.Та както казах ,ти решаваш дали момента ще настъпи по-рано или ще си карате така и един ден все ще дойде вашето време,няма как :)

DevilWish
11-23-2007, 20:29
I az taka ,samo se nadqvam posle da ne syjalqvash.a ako ne iska6 da si s nego smisъл искаш да преодолееш тфа най-добре спри да се виждаш с него ,защото иначе няма как да стане ;-)

MiSs_DioR_CheRiE
11-23-2007, 21:25

Защото е...турчин...

и кфо като е турчин ... и той е човек ... недей да позволяваш на родителите ти да те контролират до такава степен гадно е все пак те не виждат ли че страдаш ... ако не .... еми покажи им го аз да им стане малко гадно и на тях ... айде успехчета 8)

sladko_beb4e
11-23-2007, 21:41

Защото е...турчин...

и кфо като е турчин ... и той е човек ... недей да позволяваш на родителите ти да те контролират до такава степен гадно е все пак те не виждат ли че страдаш ... ако не .... еми покажи им го аз да им стане малко гадно и на тях ... айде успехчета 8)

виждат,показвам го доста явно...дори и те го осъзнават,но си мислят,че всичко ще отмине...да можех и аз да си го мисля толкова лесно....пфффф толкова е тъпо хорското мнение,щото според мен всичко стана заради тфа...кфо щяли да си кажат хората,кфо говорили хората,някфи непознати за мен хора казват на наще неща,които не са верни,припознават се и решават,че съм правила някфи неща дето изобщо не са истини..абе кфо да ви разправям...тъпо е в малките градове........... :( факт е че искам да съм с него и че не мога да продължа нормално живота си без него...страх ме е да свърши всичко,страх ме е,че някоя друга може да го има...страх ме е разбирате ли :cry: :cry: :cry:

malka^zagadka^
11-24-2007, 08:44
dokolkoto razbrah ti govori6 samo kolko ti e hubavo vuv sexa s nego i vse edno kazva6 ''neiskam da se razdelqm s nego sexa e strahoten'',a ako ne e samo tova i naistina si go obi4ka6 i na puk na va6ite pak 6te si s ngo dori i taino te nemogat da ti kajat ti izbira6 koi da e s teb :idea: :idea: 8)

krem4et0
11-24-2007, 09:04

Защото е...турчин...

виждат,показвам го доста явно...дори и те го осъзнават,но си мислят,че всичко ще отмине...да можех и аз да си го мисля толкова лесно....пфффф толкова е тъпо хорското мнение,щото според мен всичко стана заради тфа...кфо щяли да си кажат хората,кфо говорили хората,някфи непознати за мен хора казват на наще неща,които не са верни,припознават се и решават,че съм правила някфи неща дето изобщо не са истини..абе кфо да ви разправям...тъпо е в малките градове........... :( факт е че искам да съм с него и че не мога да продължа нормално живота си без него...страх ме е да свърши всичко,страх ме е,че някоя друга може да го има...страх ме е разбирате ли :cry: :cry: :cry:
Повярвай ми-всичко ще отмине. А и до момента, в който живееш с мама и тати, трябва да се съобразяваш с тях и толкова. На 16-17 си......знаеш ли след 10 години дали ще си с него? Ама да потъпчеш родителите си и техните ценности заради това е глупаво и необмислено от твоя страна.

sladko_beb4e
11-24-2007, 11:11
Естествено,аз въпреки всичко искам да запазим добрите отношения с родителите ми...но какво да направя много искам да съм си с него.. и не само заради секса,а заради всичко..не мисля че трябва да ви обеждавам колко е силна връзката ни.само аз и той знаем наистина колко държим един на друг и колко се обичкаме...наистина не знам какво да правя хораааааааааааа понякога искам да умра и всичко да свърши....

Barbie
11-24-2007, 11:40
Повярвай ми-всичко ще отмине. А и до момента, в който живееш с мама и тати, трябва да се съобразяваш с тях и толкова. На 16-17 си......знаеш ли след 10 години дали ще си с него? Ама да потъпчеш родителите си и техните ценности заради това е глупаво и необмислено от твоя страна.

Винаги съм твърдяла, че родителите имат право на всякакви намеси в живота на детето си. Но понякога тези намеси просто са грешни. Не можеш да висиш над главата на щерка си докато не се задоми. В някакъв момент трябва да пуснеш детето само да си троши главата - какво ако сбърка? Поне грешките ще са негови, а не твои. Не вярвам в сляпото подчинение пред родителското тяло. То разрушава отношенията родител-дете.

Аз съм страшно близка с родителите си. Майка ми е адски притеснителна - звъни ми по 10 пъти на ден, опитва се да ми пробутва антибиотик като кихна (а аз съм на 20!), но никога не е взимала важни лични решения вместо мен. Дори и когато са били убедени, че правя грешка, родителите ми никога не са ми налагали мнението си (освен при здравословни проблеми - там имаме големи спорове). Когато са се опитвали, не съм им позволявала. Това не е липса на уважение - просто защитавам правото си да се развивам, да мисля за себе си, да правя грешки и да се уча от тях.

На колко години си? Говори с родителите си. Не рискувай отношенията си с тях, естествено, но настоявай романтичните ти отношения да бъдат твое решение. В крайна сметка казваш, че и сега с това момче се виждате често? Е каква е разликата дали официално сте заедно или не? [/quote]

sexsi_pi4eto2
11-24-2007, 11:42
Spored men nai-dobre sprete da se kriete i kaji na vsi4ki te ne mogat da zapovqdvat na surceto ti.I nashte se opitvaha no az im se opunah i sega vsi4ki sa shtastlivi!

krem4et0
11-24-2007, 12:15

Винаги съм твърдяла, че родителите имат право на всякакви намеси в живота на детето си. Но понякога тези намеси просто са грешни. Не можеш да висиш над главата на щерка си докато не се задоми. В някакъв момент трябва да пуснеш детето само да си троши главата - какво ако сбърка? Поне грешките ще са негови, а не твои. Не вярвам в сляпото подчинение пред родителското тяло. То разрушава отношенията родител-дете.

Аз съм страшно близка с родителите си. Майка ми е адски притеснителна - звъни ми по 10 пъти на ден, опитва се да ми пробутва антибиотик като кихна (а аз съм на 20!), но никога не е взимала важни лични решения вместо мен. Дори и когато са били убедени, че правя грешка, родителите ми никога не са ми налагали мнението си (освен при здравословни проблеми - там имаме големи спорове). Когато са се опитвали, не съм им позволявала. Това не е липса на уважение - просто защитавам правото си да се развивам, да мисля за себе си, да правя грешки и да се уча от тях.

На колко години си? Говори с родителите си. Не рискувай отношенията си с тях, естествено, но настоявай романтичните ти отношения да бъдат твое решение. В крайна сметка казваш, че и сега с това момче се виждате често? Е каква е разликата дали официално сте заедно или не? [/quote]
Тя каза, че е на 16-17............съжалявам, но тя дори не е пълнолетна. да, родителите ми могат и са изразявали мнение за любовния ми живот(за щастие само положително), не това е било водещо във връзката ми, но определено бих поне се вслушала в думите им. Никога няма да кажат нещо защото искат да ми навредят. Не казвам сляпо да ги слушаме, но поне да си помислим защо това е тяхното мнение.

bungle
11-24-2007, 12:30
Идеалите на родителите нямат нищо общо с нейния живот. Това, че са ме родили, изхранили и така нататък не им дава правото да определят пътя, по който ще поема. Защото това си е моят живот. Могат да ми дават напътствия, но не и да ме бутат насилствено. Не, знам, това не го приемам. Аз бих се борила със зъби и нокти. И бих постигнала своето.., дори, ако трябва да се изпокарам за години напред с тези хора. Груба съм, крайна съм..
Отстоявай своето.

krem4et0
11-24-2007, 12:45
Идеалите на родителите нямат нищо общо с нейния живот. Това, че са ме родили, изхранили и така нататък не им дава правото да определят пътя, по който ще поема. Защото това си е моят живот. Могат да ми дават напътствия, но не и да ме бутат насилствено. Не, знам, това не го приемам. Аз бих се борила със зъби и нокти. И бих постигнала своето.., дори, ако трябва да се изпокарам за години напред с тези хора. Груба съм, крайна съм..
Отстоявай своето.
И аз така казвах, ама майка ти сигурно не е била на крачка от смъртта заради кръвоизлив, причинен от глпава постъпка на голямата дъщеря, и не й се е проявил шип, заради скарване с по-малката. Мъча се да си отстоявам нещата, ама поради тези обстоятелства не смея. Днес със сестрата се скарахме за нещо дребо, за 5 мин ни мина, ама майка ни още е разтреперана...............

fake
11-24-2007, 16:25
техните ценности?
кво общо имат ценностите на родителите с нейните ценности?
пък и те не и дават да е с него, щото е турчин. да им еба и ценностите.
може пък да е супер мил, да се държи готино с нея.
не е като да го е завела у тях да праят секс пред техните, напук, да им е гадно. пак си е вид съобразяване ;)

baby_blonde_
11-24-2007, 19:53
napalno podkrepqm.. :wink:

vaniLL
11-24-2007, 21:30

Защото е...турчин...

vqrno e , 4e roditelite trqbva da se uvajavat i cenqt i pochitat deja , no ne smqtam 4e rasizma e "cenntost" vse pak i roditelite ni sa hora kaot na s- s pove4e jiznen opit i "po-razumni" , no i te gre6at i imamt svoite predubejdeniq ...

sladko_beb4e
11-24-2007, 21:35
техните ценности?
пък и те не и дават да е с него, щото е турчин. да им е** и ценностите.
не е като да го е завела у тях да праят секс пред техните, напук, да им е гадно. пак си е вид съобразяване ;)

Аз съм съгласна с теб...и винаги съм си мислела,че нашите са над тея работи и никога няма да се зачекнат с мен заради такова нещо...не мога да ги разбера и никой с който съм говорила не може...не знам много се отдръпнах от тях заради тая тяхна постъпка и никога нищо няма да е същото между нас...колкото до него..отношенията ни са просто идеални той е всичко,което мога да искам от едно момче и и ..и нз не мога да опиша чуствата си към него и негожите към мен... :-# :smt007 :-k

INF3RNO
11-25-2007, 01:33
Еи на тва му викам съвпадение.Ама абсолютно същата дилема и аз си задавах преди 1 година.Точно като теб.Дали да се виждам с нея или не.Е вярно аз не съм като теб.Смисъл,че аз съм от сраната на момчето.Ние по друга причина се разделихме,но не е тва проблема.Проблема беше,4е 1 година и аз така не можех без нея и тя без мен.Накрая спрях спорта заради нея за да може да ме вземат в казармата за да се махна от града и да я забрава.Да да знам голяма жертва съм направил да се жертвам себе си с тая смотана казарма(Напротив много ми хареса при това.Взеха ме в най елитната казарма в цяла българия Специалните сили желая да допълня само) Такде стига съм се хвалил :oops:
Та да ти кажа имаше невероятен ефект.Като се върнах от казармата осъзнах колко много ме е наранила когато ми каза,че ме чувства само като брат вече и дори не исках да я погледна на снимка.И до ден днешен като я видя я отминавам все едно никога не съм я виждал.
Изолираи го от всякъде послушаи ме,ако искаш да ти мине болката по бързо и ако изобщо искаш да мине говоря.

krem4et0
11-25-2007, 10:02
техните ценности?
пък и те не и дават да е с него, щото е турчин. да им е** и ценностите.

Аз съм съгласна с теб...и винаги съм си мислела,че нашите са над тея работи и никога няма да се зачекнат с мен заради такова нещо...не мога да ги разбера и никой с който съм говорила не може...не знам много се отдръпнах от тях заради тая тяхна постъпка и никога нищо няма да е същото между нас...колкото до него..отношенията ни са просто идеални той е всичко,което мога да искам от едно момче и и ..и нз не мога да опиша чуствата си към него и негожите към мен... :-# :smt007 :-k
Хм, на 17 и аз така си мислех по отношение на 1 момче, а сега дори смътно помня как изглеждаше..............Де да зная, ама на тази възраст нещата отминават бързо, есно и неусетно.

Escarina
11-25-2007, 11:30
Глупаво е необмислено е да ограничаваш детето си. Аз някога имах такъв проблем, но нашите слава богу се замислиха и се сетиха, че нещата не винаги са такива каквито ги виждат. А иначе - щом искаш да си с него давай, в крайна сметка наяистина селд десет години мое да не сте заедно, но това не означава, че трябва да приключваш нещо което ти харесва. По тая логика всички да спрем да изпитваме чуства като сме на по 16, защото след десет години ще е някой друг ли..? :neutral:

FelisDirus
11-25-2007, 11:36
Прави това, което искаш, за да си щастлива.