View Full Version : девствена съм
marilyn_manson
11-23-2007, 22:07
Аз съм на 15 ве4е ама съм девствена.И до сега съм имала само 1 гадже.Страх ме е 4е никой няма да ме хареса и няма да иска да спи с мен. А аз не съм нито толкова грозна, нито толкова проста, 4е никой да не ми обръща внимание!
Моля ви се, помогнете!
(хора,не ми гледайте ника,моми4е съм.)
Пф айде пак комплексарски истории... на 15 години не е ненормално да си девствена. Пък и имаш време за гаджета спокойно.
Аз съм на 15 ве4е ама съм девствена.И до сега съм имала само 1 гадже.Страх ме е 4е никой няма да ме хареса и няма да иска да спи с мен. А аз не съм нито толкова грозна, нито толкова проста, 4е никой да не ми обръща внимание!
Моля ви се, помогнете!
за какво трябва да ти се помага на 15 си колко гаджета искаш да си имала ](*,) с времето ще си намериш гадже споко тва не е най-важното в живота, за да се фрапираш толкова ех пубертета кво кара да си мислят хората....обаче май тука намекваш и за секс и за тва си има време и хора няма да останеш неотворена пффф кви теми :roll:
momchence_89
11-23-2007, 22:59
Със какво дати помогнем дати намерим гадже ли :::
RafaNadal
11-23-2007, 23:22
Със какво дати помогнем дати намерим гадже ли :::
ха предлагам услуги :grin:
Aвторката да пусне снимка да я оценим :razz:
Belfegor
11-24-2007, 05:57
Е и.... аз също съм на 15 и съм девствен и съм имал само 1 гадже е и... за всеки има някои който ще го хареса :neutral: поне така мисля :-D :-D :-D :-D Пост-ни една снимка да видим как изглеждаш може пък и да намерим проблема
No_Limit
11-24-2007, 06:00
ОМГ #-o срам от това че си девствена ? До къде стигнахме :neutral: Авторката щом искаш толкова да се отвориш пробвай с отверка