View Full Version : Има ли нужда от Ескапеле?
ver4etoo_o
11-24-2007, 06:45
Здравейте.Правих секс вчера с приятеля ми без презерварив, но той не свърши в мен но имах сперма по половите органи и искам да ви попитам какви хапчета трябва да си взема,който се пият до 72 часа след половия акт.Моляви кажете????????
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т. :wink:
ver4etoo_o
11-24-2007, 06:55
И аз се надявам да не съм.Но искам да ми кажете имена на хапчета който трябва да пия.Дали ше ми ги отпуснат в аптеката без рецепта от лекар и ако съм без родител
No_Limit
11-24-2007, 07:11
Споко де , купи си ескапеле струват към 35-40 лева и се купуват без родител
ver4etoo_o
11-24-2007, 07:14
освен ескапел има ли други хапчета.Простинор дуо???
Devilkin:)
11-24-2007, 07:51
Няма вече постинори. Ескапеле се казва хапчето, както ти казаха. Но за какво ти е да го пиеш и да си побъркваш хормоните, да си разваляш цикъла и да си даваш излишно парите, след като той дори не е свършил в теб. Скоро имаше тема, в която подробно се обясняваше колко трудно става самото забременяване при положение, че сперматозоид е стигнал до яйцеклетката...а какво остава за това..едва ли някой сперматозоид е стигнал до нея в твоя случай. Както ти казаха, навярно изобщо няма място за притеснение.
HagpycaH
11-24-2007, 09:33
Добре приятеля ти незнае ли кога да го искара че да нямаш сперма по органите давай маса пари за ескапел и тва е като ви е толкоз акъла.
ver4etoo_o
11-24-2007, 13:06
Ми значи то по принцип си правим секс без презарватив но когато му дайде той си го исзважда и свършва с чикия някаде върху мен.И мисля че след като не е свършил в мен няма страшно.Но искам и вашето мнение