View Full Version : Противозачатъчни на 16 години...
Zdraveite iskam da popitam dali e neobhodimo i vredi li po nqkakuv na4in kato pravish sex na 16 gotini S prezervativ da pie6 i protivoza4atu4ni hap4eta ? :(
Заглавието трябва да бъде на кирилица!
krem4et0
mimi_nz1990
11-24-2007, 11:51
ami az sum na 16 vodq polov jivot nqkude ot polovin godina i ne mi e navredilo o6te 6tom go pravi6 s prezervativ nqma ni6to stra6no i smqtam 4e nqma nujda ot protivoza4ata4ni za6toto znam 4e dosta vredqt no ti sama trqbva da si preceni6 neka po golemite v foruma da kajat otnostno protivoza4ata4nite
***Sexapilnata***
11-24-2007, 12:48
Ми аз не вярвам да ти навреди,но щом все пак използваш презарватив защо ти е противозачатъчно?!
Schneeflocke
11-24-2007, 12:58
Чувала ли си думата "гинеколог"? Май не.
А иначе, съвместната употреба на хапчета и презервативи по никакъв начин не променя въздействието на хапчето върху организма. И двете са концетраптивни методи, които могат да се ползват както заедно, така и независимо един от друг.
Бе я си ползвай презерватив...Има една жена от квартала от противозачатъчни хвана рак :? да не дава Господ...Ама си е така....Противозачатъчните вредят...Доста...
scanadal
11-24-2007, 15:20
Абе я си избери едно от двете :-o ,няма смисъл ако пиеш противозачатъчни да използвате и презерватив,е,стига да си имате доверие де.Ако си ги пиеш,за да си регулираш цикълът или въобще не заради противозачатъчният им ефект,май по-добре си бадете на презервативи. :-)