Влез

View Full Version : Допуснах грешка-как да оправя положението?

the_sweetest_kiss
11-24-2007, 15:18
Zdraveite iskam da vi razkaja moqta istoriq i ako imate nqkakvi saveti 6te se radvam da mi gi kajete :)

Zna4i, imam priqtel, s koito sme zaedno, no v momenta sme v razli4ni darjavi i 6te se vidim sledva6toto lqto. 6te kajete, 4e e mnogo trudno da se poddarja takava vrazka, no tova e vtorata godina, prez koqto sme zaedno samo lqtoto i posle sme razdeleni i znam kakvo e. Otno6eniqta ni sa mnogo seriozni i naistina mnogo se obi4ame i sme si go dokazali, nai-malkoto s tova, 4e vapreki 4e prez pove4eto vreme sme dale4 edin ot drug ne6tata mejdu nas ne se promenqt, a dori vsi4ko e o6te po-hubavo. Predi da vi kaja problemat mi, trqvba da kaja, 4e naistina go obi4am, 4e iskam da sam s nego za mnogo dalgo vreme, 4e znam 4e takav 4ovek kato nego prosto nqma da sre6tna... Samo 4e neznam za6to sam tolkova ujasna i glupava i... V4era izlqzoh i ima6e edno mom4e, koeto me haresva6e i zapo4naha flirtove i t.n. i ot prikazka na prikazka, stana taka 4e se celuvahme :( mom4eto e naistina svqstno, no az darja na priqtelq si i ako nqkoi me vidi s drugo mom4e, vednaga 6te se obadqt na priqtelq mi i taka re6ih da kaja na tova mom4e 4e go haresvam, no ne moga da sam s nego, za6toto ne iskam da izgubq priqtelq si i to4no togava bqhme sednali i toi me be6e pregarnal i mina edin ob6t priqtel na men i na gadjeto mi #-o I sega purvo, 4e me e strah, 4e tozi ob6t priqtel 6te mu kaje i vtoro, no po-vajno e 4e se 4uvstvam UJASNO. Priqtelq mi pravi vsi4ko za men, za da mi dokaje kolko darji na men i znam, 4e toi naistina iska da sme zaedno v bade6te i ne6tata sa seriozni i znam, 4e nqma da mi izneveri, a kak mu se otblagodarqvam... ](*,) Sama 6te sam si vinovna ako razbere i me ostavi, a i si go zaslujavam, no bez nego 6te sam edno ni6to, za6toto samo nadejdata, 4e 6te sme zaedno me krepi.

Tova e istoriqta. Ako mojete da mi pomognete, naprimer da me posavetvate kakvo da napravq i trqbva li da pravq ne6to izob6to (osven 4e trqbva da spra i da mislq predi da napravq nqkoq glupost, tova go osaznah)

Mersi mnogo na vsi4ki

Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т,заглавието трябва да бъде написано на кирилица. :wink:

Seducti0n
11-24-2007, 15:43
Здравей.Ситуацията наистина е доста оплетена.Аз бих те посъветвала да говориш с момчето,което ви е видяло(вашият общ познат) и да му обясниш,че това е било порсто една малка забежка,че няма да се задълбочат отношенията ви,че държиш на приятеля си(който е в чужбина) и не искаш да го загубиш по толкова нелеп начин.

Понякога човек се поддава на емоцията,на мига без да може да мисли трезво,без да може сам да спре и да се контолира.

Искрено се надявам,че момчето,което ви евидяло е свестне и дано ти влезне в положението. :?

На всеки се случва да згреши.Важното е,че ти си осъзнала(макар и с малко закъснение) , че не си постъпила правилно.

П.С-Поздравявам те за това,че съумяваш вече 2-ра година да поддържаш тази връзка от разстояние.Дано и занапред да продължавате да се обичате все така силно и мигоете,когато сте заедно да бъдат незабравими. :) :) :)

djeini
11-24-2007, 15:44
ami spored men sled kato tolkova se obi4ate puk i vinagi sum si mislela 4e istinata kolkoto i da boli e nai-dobriq variant:Kaji na gadjeto si ,po-dobre da go nau4i ot teb obqsni mu 4e go obi4a6 i 4e si sgre6ila i go ostavi ili da ti prosti ili .....Taka e nai-4estno i sprqmo nego ,i sprqmo teb.Edna istinska lubov obiknovenno malkite gre6ki ne q spirat .A i da obi4a6 zna4i da pro6tava6 gre6kite i da priema6 drugiq s nedostatucite mu taka 4e.....Aide kusmet macka dano ostanete zaedno :)

Harum_Scarum
11-24-2007, 18:28
ami spored men sled kato tolkova se obi4ate puk i vinagi sum si mislela 4e istinata kolkoto i da boli e nai-dobriq variant:Kaji na gadjeto si ,po-dobre da go nau4i ot teb obqsni mu 4e go obi4a6 i 4e si sgre6ila i go ostavi ili da ti prosti ili .....Taka e nai-4estno i sprqmo nego ,i sprqmo teb.Edna istinska lubov obiknovenno malkite gre6ki ne q spirat .A i da obi4a6 zna4i da pro6tava6 gre6kite i da priema6 drugiq s nedostatucite mu taka 4e.....Aide kusmet macka dano ostanete zaedno :)
\:D/

katttia
11-24-2007, 19:19
Голяма любов... първото свястно момче и... "само се целувахме", второто свястно момче и... "само се натискахме", третото... и "само се ..."
Ако наистина го обичаш... кажи му какво се е случило, момчето не заслужава да го лъжеш. Просто трябва да понесеш последствията от това, което си направила.

don't stop the music
11-24-2007, 19:25
Здравей.Ситуацията наистина е доста оплетена.Аз бих те посъветвала да говориш с момчето,което ви е видяло(вашият общ познат) и да му обясниш,че това е било порсто една малка забежка,че няма да се задълбочат отношенията ви,че държиш на приятеля си(който е в чужбина) и не искаш да го загубиш по толкова нелеп начин.

Понякога човек се поддава на емоцията,на мига без да може да мисли трезво,без да може сам да спре и да се контолира.

Искрено се надявам,че момчето,което ви евидяло е свестне и дано ти влезне в положението. :?

На всеки се случва да згреши.Важното е,че ти си осъзнала(макар и с малко закъснение) , че не си постъпила правилно.

П.С-Поздравявам те за това,че съумяваш вече 2-ра година да поддържаш тази връзка от разстояние.Дано и занапред да продължавате да се обичате все така силно и мигоете,когато сте заедно да бъдат незабравими. :) :) :) напълно съгласна ;-)

sLaDkA_GrEsHkA
11-24-2007, 19:34
ami i az mislq che trqbva da mu kajesh kakvo e stanalo ... trqbva da si imate doverie prosto a i ne mislq che bi te zarqzal zaradi celyvka... naistina shte mu stane gadno no ti trqbva da go overish che nqma da se povtori i da go izpulnish... :!:

the_sweetest_kiss
11-24-2007, 20:36
Govorih s tova mom4e, koeto ni vidq i mu kazah, 4e sam iskala da obqsnq na mom4eto, s koeto bqh, 4e ne moga da sam s nego, za6toto imam priqtel. I tozi, koito ni vidq, nadqvam se da e povqrval (tova e istinata de) i mislq, 4e dori ne e obarnal mnogo vnimanie, za6toto kaza, 4e dori ne e vidql s koi sam bila. Strah me e da kaja na priqtelq mi... Za6toto 6te go naranq bezumno mnogo i pove4e nqma da mi ima doverie. Minalata godina ima6e edna takava slu4ka i mu kazah ne vednaga, a kogato ve4e be6e pri men i znam 4e mnogo go boli i o6te misli za tova i malko ili mnogo e zagubil doverieto si :-k Mrazq se zatova, 4e pravq gre6ka, a q osaznavam, kogato ve4e e stanala ](*,) ](*,) ](*,) No sas sigurnost znam, 4e nqma da se povtori. Mejdu drugoto az sam v 4ujbina,a toi v Bulgaria i dogodi toi 6te ostane tuk. Mersi na vsi4ki za otgovorite

sherry
11-24-2007, 20:44
По-добре му кажи ти, отколкото да научи от друг.
Макар и да си говорила с момчето, което ви е видяло, не бъди сигурна, че ще мълчи. Тея неща излизат наяве.

Кажи на приятеля си какво е станало, но също му кажи, че не искаш да си с това момче, а с него. Че си го отблъснала и другия не е важен, а само приятеля ти. Да, по-добре да разбере от теб, не от някой друг. Рискуваш да загубиш доверието му, но ако разбере от чужди хора, то със сигурност никога няма да му върнеш доверието!

NightSky
11-24-2007, 20:49
По-добре не му казвай нищо. В крайна сметка той ще бъде наранен, ще се разделите, ще страдате и двамата. Не мислиш ли че ще е по-добре ако не знае?

the_sweetest_kiss
11-24-2007, 20:52
Sherry, no tova mom4e kato ni vidq, toi samo me be6e pregurnal, az nito go bqh pregurnala, nito sme se celuvali. Iska mi se da se izmukna ot situaciqta bez da mu kazvam vsi4ko. Izvodite sam si gi napravila i znam, 4e nqma da se povtori, no me e strah da mu kaja... Za6toto kolkoto i glupavo da zvu4i v momenta - toi mi e vsi4ko. Edna priqtelka dnes mi kaza, 4e moje bi prosto mi lipsva i imam nujda ot nqkoi, koito da mi obra6ta vnimanie ili edin vid da go zamesti... Neznam... Molq se vsi4ko da e nared i da ne se stiga do ne6to lo6o

Ami mislq sama da mu kaja, 4e e imalo mom4e, koeto me e haresvalo i e nastoqvalo, no sam mu obqsnila, 4e imam priqtel (taka kazah i na mom4eto, koeto ni vidq)

LetiCherry
11-24-2007, 23:24
Момиче, адски важно е да мислиш преди да правиш каквото и да е, да помислиш за приятеля си и тогава да вършиш каквото и да е. А първия път като го направи пак ли си извади поука или? Ти това го правиш за 2 път - не мислиш ли 4е злоупотребяваш с доверието на приятеля си?
Интересно ми е - сети ли се за приятеля си докато се целуваше с другия?[/i]

Jesssy
11-24-2007, 23:25

П.С-Поздравявам те за това,че съумяваш вече 2-ра година да поддържаш тази връзка от разстояние.Дано и занапред да продължавате да се обичате все така силно и мигоете,когато сте заедно да бъдат незабравими. :) :) :)
Няма эащо да се повтаряме.На това мнение съм.

kifla
11-25-2007, 00:46
Съветвам те първа да се обадиш на приятеля си и да му кажеш истината,ако найстина се обичате той ще преглътне това което е станало.Няма смисъл да криеш и да лъжеш ,защото все някога ще се рабере но поне да го разбере от теб :?

make`me`high
11-25-2007, 01:39
мисля,че трябва да се обадиш на приятеля ти а да му обясниш ,да му кажеш какво чувстваш и че повече няма да се повтаря тази грешка.Аз мисля,че ако той те обича ще ти прости всичко! Айде успех :mrgreen:

the_sweetest_kiss
11-26-2007, 04:58
Govorih s priqtelq mi i vsi4ko si be6e normalno, a ako me popita 6te mu obqsnq 4e mom4eto me e haresvalo, a az sam mu obqsnila, 4e imam priqtel