Влез

View Full Version : Въпрос за Секс и ерекция

halflife
11-24-2007, 16:11
Моля въпроса е сериозен,и да ми отговорите сериозно :

1) по време на секс ерекцията спада :( и не ще да се дигне повече.
Но преди това имах усещане че се притеснявах се,и много ми се ходеше до тоалетна (сигурно от притеснение) + освен това бях много болен....моля кажете ми защо спада ерекция???? :( и какво да направя за да не с еповтори друг път???

и пред съм правил секс,и преди ми пробадаше ерекция,но имал съм и успешни опити.

защо пропада ерекция?толкова ми се правеше...и хоп.....заспа :(

моля дайте съвети и как д аоправя този проблем ? :cry:

halflife
11-24-2007, 16:28
Мерси...за съвета...
а примерно ако ще изпия една бира или ще изям шоколад???въпроса е глупав.....:(

някой друг д ами даде съвет :(:(:(:( :cry:

Mr.bEps
11-24-2007, 16:36
ами ако си употребил някакфи хапчета преди секс... каза че си бил болен.. знам

DoomShadow
11-24-2007, 16:37
umoren, pritesnen i bolen? ami kakvo o4akva6 togava? drug pyt se otpuskai pove4e, a kogato ne ti se pravi seks gledai da ne se zaxva6ta6 4e stavat gafove. dano sym help :P

halflife
11-24-2007, 16:41
ами ако си употребил някакфи хапчета преди секс... каза че си бил болен.. знам
да ,мисля че анаалгини 4 през деня,,,и пишеше има отпискащ ефект (имам предивд в противопоказвания)

да...Но...как да се отърва от притеснение :( и малкия ми приятел да стой на готовност? не искам хапчета.

JuS7^YourS
11-24-2007, 17:17
да ,мисля че анаалгини 4 през деня,,,и пишеше има отпискащ ефект (имам предивд в противопоказвания)

да...Но...как да се отърва от притеснение Sad и малкия ми приятел да стой на готовност? не искам хапчета.

рано ти е за хапчета, единственото което мога да ти кажа, е да не мислиш за това, което се очаква да направиш. Наслаждавай се на гаджето си, на тялото й, пипай я навсякъде, целувай я, със сигурност тя ще ти отвърне със същото. Ще видиш как неусетно толкова си се възбудил, как няма притеснение, как ти е хубаво. И после вече е лесно.. :)

halflife
11-24-2007, 18:31
Мерси з абързите съвети,имам още няколко въпроса,днао да не ви досаждам.

1) дайте съвет КАК да се отпусна?за да не с епритеснявам
2) според вас нормално ли е любовната игра да правиме към 1 , 1.30 час?
3) дали сле 1 час любовна игра,малкия ми приятел се уморява?
колко трябва да е любовна игра?

INF3RNO
11-25-2007, 02:33
гледай ся мой човек.Незнам тренираш ли нещо,но попринцип спортистите прават много добър секс до късни години.Аз съм гребец от 6 години и фитнес запалянко от година 2 някъде.Имах такива случеи кудето момичето ме моли да спрем просто защото след 3 час не можела дори и легнала да диша така съм ги запъхтявал.Така де научно докато но е,че спортуваш ли патока ти ще е пушка гаранция.М/у знам то винаги има изключения.В твоя случай намали ръчната (остави десислава и ливислава да починат за извесно време) и ще се оправиш

krem4et0
11-25-2007, 09:44
Ако ти се пикае-пикаеш. не върху или в момичето, а в тоалетната. От опит знам, че подобни нужди блокират ерекция, еякулация........

sexsi_pi4eto2
11-26-2007, 20:40
Spored men ne trqa se pritesnqvash i da mislish za ni6to osven za udovolstvieto!!!! :wink: