View Full Version : Възможно ли е.. или не
LifeIsShort
11-24-2007, 17:42
Преди 5-6 дни го правихме със приятелката, и когато усетих, че свършвам го извадих (бях с презерватив) и след няколко секунди свърших в презерватива.Искам да попитам по принцип при момичетата след първия много ли им закъснява..., защото се притесняваме много,а то всъщност май няма шанс тъй като не съм свършил в нея...Та много ли закъснява :(
swords1010
11-24-2007, 17:48
Няма от какво да и закъснява, не е бременна (ако това питаш)!
колко закъснява - при всеки различно на някой не им на други по седмица - две или месец мене лично вече втори месец ми закъснява, така че всеки различно и както в предния пост е писано няма как да е бременна :)
Не си вкарвай никакви филми.Не е бременна и е нормално да и закъснява..
Ch0c0la73
11-24-2007, 18:30
vs e ok :) se pak dvoina za6tita e imalo..nqma kak prosto :smt001
Harum_Scarum
11-24-2007, 18:36
не е бременна
LifeIsShort
11-24-2007, 18:56
Аз съм сигурен в себе си ама тя си вкарва сега филми шото и закъснява.
theworldleader
11-24-2007, 19:31
Нали си свършил в презерватива, за какво се притесняваш ?
sLaDkA_GrEsHkA
11-24-2007, 19:44
basi... mnogo qsno che nqma kak da e bremenna !!
Менструацията може да и закъснее не само след първия път,тя зависи от физическото,психическото състояние на жената,климат и..дрън дрън какво ли още не...Няма начин приятелката ти да е бременна след като си бил с презерватив,пък и дори си бил извън нея когато си свършил..
Не е бременна, кажи и да прочете тук-таме преди да прави секс :) Не е зле да има поне минимални знания :wink: Както и ти :)
eXtRaoRdinaRy
11-24-2007, 20:34
Както казаха по-горе - няма как да е бременна.
Просто прекалено много се панира.
Няма смисъл.
Кажи й да не се панира, че така може още повече да й закъснее.
На мен лично, след първия път започна да ми идва супер редовно, дори на една и съща дата. :)
Като се сетя аз в какви екстремни ситуации съм попадала и с мъжленцето ми сме не сме се панирвали много ( ..само в допустими граници :-D ) ...пък за такова нещо да се притеснява.. няма смисъл. :razz:
the_sweetest_kiss
11-24-2007, 21:10
6tom ne si svar6il v neq nqma kak da e bremenna
Не се коси толкова.Значи на мойта и закъсня с 3 седмици беше като болна.Ама накрая и дойде и после не и се е случвало повече така.Така,че Chill Up my friend 8)