PDA

View Full Version : Има ли любов изобщо???съвет?

dreams_inactive
11-24-2007, 20:16
zdr,na vsi4ki!imam edin problem!az sam na 18,priqtelkata mi e na 19.hodim ve4e godina i 4 meseca i naposledak samo se karame!97 % ot karanicite ni sa samo zaradi roditelite i!te sa protiv men i vinagi govorqt gadni raboti!po malkiq i brat ne iska da sme zaedno,vaob6te vsi4ki sa protiv men!ne moga da precenq kakvo da pravq,za6toto tq iska da sme zaedno,no az iskam da napravim malki promeni za da se razbirame s roditelite i i moite!mnogo q obi4am no samo s karanici ne izdarjam!prosto mi pisna!nz kakvo da pravq!dali da sloja krai na vrazkata ni!posavetvaha me da ne stradam ve4no a samo vednaj! :-k

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

what_the_bleep
11-24-2007, 20:20
любов имаше, но се роди сексът :shock:

dreams_inactive
11-24-2007, 20:23
seksat ne e ot zna4enie za men!prosto ne znam kakvo da napravq!

LipSoFAnAnGel
11-24-2007, 20:23
Най-важното е че тя иска да е с теб,Тя е пълнолетна може да прави с живота си каквото иска и сама да решава кое е добро за нея и кое не.Родителите и ще те приемат все някога.Доказвай им чрез малки жестове,че си достоен за любовта на дъщеря им.....Трябва да се бориш за тази връзка и да не разрешаваш на никой да я развали,дори и родителите.Щом има обич всичко е възможно....

dreams_inactive
11-24-2007, 20:26
no ne moga da si obqsnq kak 6te sprem da se karame sled kato tq ne iska da napravim tiq promeni koito iskat roditelite i,naprimer da se pribira po rano a ne sutrinta!ne mojem da sprem da se karame,i vinagi zaradi gluposti i zaradi roditeli! :neutral:

NightSky
11-24-2007, 20:43
Eми момичето просто не иска да се прибира рано, харесва й да се прибира сутринта. Тя явно приема твоето настояване за ограничаване на свободата й, затова се карате. В крайна сметка щом родителите й не могат да я накарат и ти няма да можеш. Тя е на деветнайсет и може да решава сама.

dreams_inactive
11-24-2007, 20:51
az sa6to ne iskam da se pribira po rano,koi lud bi iskal da e po malko vreme s 4oveka kogoto obi4a!prosto tehnite i pravqt mnogo problemi za tova i to4no zaradi tiq problemi se karame!za6toto iznervqt mnogo situaciqta!iskam da sam s neq!a tq prosto otvarna "kakvoto iska6 pravi"!

koalka
11-24-2007, 21:03
За какво пък вие двамата трябва да се карате?Не те харесват и това е, трудно ще се промени...Каква е причината, ако я знаеш?
Не си струва заради техните да си развялате връзката.

dreams_inactive
11-24-2007, 21:08
mersi za promqnata v zaglavieto , ne saobrazih!pri4inata v darjanieto na roditelite i e 4e tq pravi bukvalno kakvoto si poiska,i nqma nikakvo uvajenie kam tqh!kogato se skarat(koeto stava 4esto)tq idva qdosana i se karame(i se pobarkvam ot nervi ,zaradi tova 4e ne moga da promenq otno6eniqta im,opitah se i polu4ih"kakvoto iska6 pravi, az nqma da se promenq")! :neutral: :-k

Presley
11-24-2007, 22:48
Щом искаш да си с нея,не слагай край на връэката ви!
Помисли эащо родителите и и брат и са против теб.каква е причината?Ако чувставата ти и намеренията ти към нея са достатъчно сериоэни,эапоэнай се стях лично и се постарай да опровергаеш мнението им.Но не се предавай толкова лесно,ей! :D

dreams_inactive
11-25-2007, 06:43
Знам каква е причината!Опитвам се да поправя тази грешка,но тя не ми помага!В последния чат думите и бяха"аз не искам да се променям,да ме промениш значи да ме загубиш,прави каквото си искаш,свободен си" :neutral: #-o :-k !незнам какво да правя!Щом толкова ме обича,защо толкова лесно се отделя от мен!?!?!

alkobalko
11-25-2007, 07:12
Поговорете си хубаво. Явно наистина има причина, която кара родителите и да се държат така.

*B3b4ety*
11-25-2007, 08:02
Борисе :wink: Докажи на семейството и, че ти си точния човек за нея!!! =;

punkrock
11-25-2007, 09:33
Абе изнасяйте се от вас и си наемете някъде самостоятелна квартира, кво ще се занимавате с родителите бе! Вие сте големи хора и можете сами да си решавате, без да се влияете от мнението на вашите! :)

Kotetoto
11-25-2007, 09:40
Важното е,че тя иска да е с теб.Не прави грешката да се разделяте заради родителите и.Всичко с времето си,все някога те ще се примирят че сте заедно и се обичате.

djeini
11-25-2007, 09:48
Борисе :wink: Докажи на семейството и, че ти си точния човек за нея!!! =;
Mnogo to4no kazano bori se,ne se predavai.Razdqlata ne e re6enie

kifla
11-25-2007, 15:08
няма любов и никога няма да има!

krista
11-25-2007, 15:43
hahhaa kakva lubov we,lubovta e za slabiteee 8)

dreams_inactive
11-25-2007, 21:16
tazi ve4er be6e nai gadnata v jivota mi!vidqhme se!pihme po kafe na edno bar4e pogovorihme si,opitvah se da i obqsnq,no tq me pogledna v o4ite i mi kaza 5 pati "varvi si" "nqma smisal"!ot togava nasam sam kato umrql v bukvalniq smisal,vsi4ko koeto me zaobikalq me kara da se se6tam za neq!nz kakvo da pravq!6te otka4a!sega mi pisa sms,koito glase6e - "ne moga taka,ne izdarjam,o6te te obi4am!ako me obi4a6 i ti -varni se!ako ne-6te te razbera!NIKOGA nqma da spra da te obi4am!"!!!a na kogato se vidqhme predi vsi4ko tova ne vijdah v o4ite i obi4!gleda6e me i mi kaza varvi si!prosto sam razkasan na hilqdi par4eta!mislq si dali da ostavq ne6tata kakto sa i da iz4akam da mine vreme da vidq kak 6te se 4uvstva tq,dali 6te e po dobre bez men ili ne?i togava da precenq kakvo da pravq!pls trqbva mi savet!! :-k

estrella
11-25-2007, 21:49
tazi ve4er be6e nai gadnata v jivota mi!vidqhme se!pihme po kafe na edno bar4e pogovorihme si,opitvah se da i obqsnq,no tq me pogledna v o4ite i mi kaza 5 pati "varvi si" "nqma smisal"!ot togava nasam sam kato umrql v bukvalniq smisal,vsi4ko koeto me zaobikalq me kara da se se6tam za neq!nz kakvo da pravq!6te otka4a!sega mi pisa sms,koito glase6e - "ne moga taka,ne izdarjam,o6te te obi4am!ako me obi4a6 i ti -varni se!ako ne-6te te razbera!NIKOGA nqma da spra da te obi4am!"!!!a na kogato se vidqhme predi vsi4ko tova ne vijdah v o4ite i obi4!gleda6e me i mi kaza varvi si!prosto sam razkasan na hilqdi par4eta!mislq si dali da ostavq ne6tata kakto sa i da iz4akam da mine vreme da vidq kak 6te se 4uvstva tq,dali 6te e po dobre bez men ili ne?i togava da precenq kakvo da pravq!pls trqbva mi savet!! :-k opredeleno spored mene ostavi ne6tata kakto sa sega... da vidi6 naistina dali te obi4a...za6otto 4estno kazano ne moga da razbera kakva to4ny vi e sityaciqta... no mi se stryva 4e ne te obi4a 4ak tolkoz mnogo kolkoto ti!! i naistina ne razbiram kakvi sa tezi problemi s roditeli i sled kato i se karat pone da se syglasi da se pribira malko po rano..za da prodyljava da ste zaedno..naistina ne mi stana mn qsno... no i drygo spored mene da kazva6 4e 6t se promeni6 6toto 6t se pribere6 dva 4asa po rano e meko kazano sme6no,.,edva li 6t si izmeni tolkoz na principite,,/!!!!!

kban
11-26-2007, 08:40
Любов има и ще има , но не и в тоя вид , в който си я представят повечето от вас ! ..
за ква любов ми говорите .. кифла ми ти ... обичала ма .. не ма обичала ... имаш още много хляб да ядеш докато си отвориш очите и видиш истинската ,мизерната страна на живота .. аз ти показах само малка част .. е да , не беше нарочно , просто така се случи , но единствено можеш само да си извадиш поуките от всичко това , а не да злословиш по нечии адреси без да имаш капка покритие на думите си ... (знаеш за какво говоря) .. смятам успях да те направя по-силна от това което беше .. някой ден ще ми благодариш

kifla
11-26-2007, 08:47
Любов има и ще има , но не и в тоя вид , в който си я представят повечето от вас ! ..
за ква любов ми говорите .. кифла ми ти ... обичала ма .. не ма обичала ... имаш още много хляб да ядеш докато си отвориш очите и видиш истинската ,мизерната страна на живота .. аз ти показах само малка част .. е да , не беше нарочно , просто така се случи , но единствено можеш само да си извадиш поуките от всичко това , а не да злословиш по нечии адреси без да имаш капка покритие на думите си ... (знаеш за какво говоря) .. смятам успях да те направя по-силна от това което беше .. някой ден ще ми благодариш
само дето не съм злословила за никой и тая дето ти ги говори да помисли малко ....и ти ще си един от всичките за които после ще казва а къф беше тоя ??не го помна! и мога да ти кажа ,че да обичам те и още те обичам ако не си го разбрал все още ....

kban
11-26-2007, 08:51
да ,възможно е и така да каже .. нищо вечно няма на тоя свят !
но това не ми е проблем .. всеки сам си носи кръста ..

kifla
11-26-2007, 08:52
надявам се само да разбереш някой ден какво си наистина за мен ....

kban
11-26-2007, 09:05
аз съм разбрал , не съм глупав .. но просто няма как да ти отвърна със същото .... за това е така .. просто опитай се да си гледаш кефа .. още колко като мен ще ти минат през ръцете ... :D

kifla
11-26-2007, 09:11
еи престани не съм като някои хора... не съм искала да ми отвръщаш...незнам какво стана незнам какво толкова те отблъсна от мен,просто исках да ти дам това от което имаше нужда ама да глупав си казвала съм ти го!И НЕИСКАМ ДА СИ ГЛЕДАМ КЕФА....И НЕИСКАМ ДРУГИ ДА МИ МИНАВАТ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ

kban
11-26-2007, 09:13
тва твойто е мазожизъм ... аз незнам кой нормален човек ще иска да прави нещо за някой ,който не отвръща със същото !!

kifla
11-26-2007, 09:16
не е мазохизъм ,просто щом обичам обичам !Пък дали ще ми се отвъне със същото ..то това си идва с времето ,но ти непожела да видиш хубвата част от мен...

kban
11-26-2007, 09:19
явно не съм аз човека , който заслужава да я види ..

kifla
11-26-2007, 09:21
не просто е ми даде шанс ....

kifla
11-26-2007, 09:24
и още нещо ако не забеляза успя не да ме направиш по -силна а да ме сринеш... поне последния път можеше една дори и зимислена прегръдка да ми подариш....

kban
11-26-2007, 09:47
така си мислиш сега ... после ще видиш че съм бил прав

kifla
11-26-2007, 09:52
Неискам да се караме ..МИР? =D>

INF3RNO
11-26-2007, 11:17
Така здр пич!
Ами твоя случаи наистина е един от рядко срещаните.Доста рядко бих казъл.Щом,чак и малкият и брат не те иска.Моят съвет попринцип би бил такъв : Бори се за това което искаш.
Но за по добре я остави,ако питаш мен.Имам голям опит да ти кажа и до сега много момичета са минали през рацете ми не говоря за секс.Имаше и такива с който и дума не е ставало на въпрос.Ама това е,че понякога не винаги това което ИСКАМЕ ДА СТАНЕ е правилното решение.Послушаи ме разделете се възможно по скоро.
Знам като ти го казвам това нещо си казваш тоз пък ся му е лесно да говори като не е на мойто място да я остави той след толкова преживяното.Ама не е така да ти кажа.То просто не може да си с нея защото съм сигорен,че дори и да си богат надали си толкова богат,че да си излезете на квартира и ти да поемаш нейните и твойте разходи.Тогава да може да си останете без да ви бърка тяхното мнение.Но тъй като тя си живее в тях ти във вас те винаги ще и стоят на главата и ще се мъчат да ти направят мръсно.
Пример: Скарате се нещо пак и тяхните ще попитат какво става тва унова и накрая тя ще им каже все за някой ваша караница и те ще те изкарат виновен един вид,че си имаш и друга и ще и напълнят главата с глупости и тя като те зареже после ти ще се чувстваш не 10 пъти ами 100 пъти по зле зарязън от колкото взайно разделени :)

PoisoNGirL
11-26-2007, 21:00
Po osnovnata tema,che picha iska suvet.Az sum v sushtoto polojenie.Nashte ne haresvat gram gadjeto mi.Bashta mi vsqka vecher me pita "skusahte li?Aide we toi ne e za tebe..ostavi go".Maika mi se e primirila,no mi e qsno,che ne e suglasna.Tehnite sa na mnenie,che sum bila prekaleno nz si kakva za nego i mi trqbvalo po-skoromno momiche.Priqtelite ni ne haresvat drugiq.E i kvo smenihme si priqtelote :smt001 Borim se vupreki vsichko.Ako q obichash ne se otkazvai.Mnogo puti sum mu povtarqla vurvi si sus sulzi na ochi...No toi ne go e pravil.Nqma da si zaminesh shtom iskash da si s neq.Za liubovta granici nqma.Opitai se da dokajesh na tehnite kolko mnogo q obichash i te shte te priemat,zashtoto shte razberat che si iskren!A ako tq te obicha shte se promeni zaradi tebe.Moq priqtel beshe neshto ot koeto napravo moje da se plashish.. sega e nai-miloto i nejno sushtestvo.Lubovta promenq s vremeto.Samo ne se otkazvai i vsichko shte si doide na mqstoto.

p.s.Alooo Durzost i krasota...Ima liubov.Tozi,koito ne q e nameril kazva obratnoto ili koito se strahuva da i spiznae.Liubovta ne e mazohizym.Tq si e prosto liubov.Ako obichash nqkoi davash vsichko ot sebe si i ne ochakvashe nishto.Vajno e samo drugiq da e shtastliv.Ne iskash priznanie ili izlizashni dumi,a samo edna usmivka ti dava sili da se borish dokrai!!!

kifla
11-26-2007, 21:09
PoisoNGirL наистина и само една усмивка е достатъчна..понякога няма нужда от думите ОБичам Те дори :)

PoisoNGirL
11-26-2007, 21:15
To tova beshe qsno az zatova ne go napisah.Imashe edna mnogi hitra misul.."ne vqrvai na tozi,koito kazva obicham te,a na tozi,koito te moli obochai me"..Az i da mi povtarqt prez den che me obichat ne vqrvam...to se prochita v ochite,a ako nqkoi ne go ocenqva ako go turpish vupreki nedostatucite mu i go obichash tochno zaradi tqh..znachi e lud i ne ocenqva istinskata liubov :::

dreams_inactive
11-30-2007, 01:17
zdr,mersi za savetite!pogovorih si s neq hubavo!kazah i 4e nqma smisal da prodaljavame taka s vsi4ki tiq karanici!prekaleno nervna e stanala naposledak!vidqhme se,pihme po kafe,pogovorihme si,pogovorih si s tehnite,i takmo kato si tragvah,tq se promeni korenno,i zapo4na da se darji milo?!?!!no sled vsqka na6a karanica tq me otdale4ava6e ot sebe si,taka 4e sega 6te trqbvat mnogo usiliq i promeni za da prodaljim na6ata vrazka,vapreki obi4ta!samnqvam se mngoo, 4e 6te stane kakto predi,kakto kogato ne be6e tolkova nervna,roditelite i ne se barkaha,brat i sa6to i nikoga ne sporehme i ne se karahme!znam karanici e izklu4eno da nqma v edna vrazka,o6te pove4e kogato e v perioda 1 godina i 3 meseca!A nie se karame i sporim postoqnno!4esno kazano 4uvstvata zapo4vat da izstivat! trudno bih priel 4e ne6tata sa kakto predi,az ne sam igra4ka sas 4uvstva!!!i nqma da pozvolq da se povtori sa6toto ot predi nqkolko dena!

dreams_inactive
11-30-2007, 03:35
ako sled vreme ne sme zaedno,nikoga pove4e ne iskam takava seriozna vrazka,nikoga e mnogo silna duma ,no pone v blizakite nqkolko godini!prosto nqma da moga da izdarja ako se polu4i pak taka nakraq!prosto kogato obi4am ,obi4am silno,i kogato stradam ,stradam i za dvama ni!!! :-k

vodka_f
11-30-2007, 06:34
ako sled vreme ne sme zaedno,nikoga pove4e ne iskam takava seriozna vrazka,nikoga e mnogo silna duma ,no pone v blizakite nqkolko godini!prosto nqma da moga da izdarja ako se polu4i pak taka nakraq!prosto kogato obi4am ,obi4am silno,i kogato stradam ,stradam i za dvama ni!!! :-k
приятел не се отчайвай момичето просто не е за теб :!:

dreams_inactive
11-30-2007, 17:53
izgubih nadejda 4e mojem da sme 6tastlivi za v bade6te i da ne se karame!sled vsqka karanica gubq nadejda pove4e! :cry:

miss_91
11-30-2007, 18:01
predi si misleh 4e su6testvuva ve4e ne mislq naprao deistvam.... 8-)

dreams_inactive
12-15-2007, 14:33
:-k dadohme si 6ans,vsi4ko varve6e dobre,3 sedmici samo! :-k ne moga da razbera!dnes pak si govorihme po telefona 4 4asa i takmo se bqhme razbrali,vsi4ko be6e ok i stana taka ,4e otvorihme stari temi i slu4ki i pak se skarahme!ne moga ve4e taka!mamka mu!!!6te se opitam da spra da mislq za neq za6toto ne moga da izdarja ve4e!tq ne ocenqva moeto mnenie,nito me za4ita kato 4ovek!а твърди обратното!когато и казах че няма смисъл да продължаваме така,не можа да каже нищо!когато и казах че всичко което казва е обратното на това което върши!нищо не каза!мамка му защо става така?!?!?!?! :-k 8-[

kifla
12-16-2007, 13:32
Защото винаги този ,който обича явно трябва да бъде прецакан...от шибания живот на лъжи и интриги! :cry: