Влез

View Full Version : Как се разбирате вие с родителите си?

XeS-GirL
11-24-2007, 23:27
Искам да разбера дали при всички тийнове го има тоя проблем или при мен нещо е сбъркано... :-k Почти няма ден, в който да не се скарам с наш'те(с баща ми по-конкретно, ама тя майка ми в повечето случаи е на негова страна, щото после тя си го отнася...)... Супер ми е кофти, имали сме караници, след които с дни не можем да се погледнем като нормални хора... :? С баща ми сме много идентични като характер... Той е инат, аз не по-малък... И също като него не мога да отстъпвам... т'ва ми наранява сериозно достойнството... въпреки че в случая става дума за родителите ми... А и от известно време баща ми знае, че си имам приятел и явно не е много въодушевен от тоя факт :( Само ми пуска некви ебавки и злобни бъзици във връзка с приятеля ми и много ме наранява, ама не виждам признаци да му е кофти от това или да е в следствие от това, че се притеснявал за мен(както майка ми казва)... #-o Един път почна и да говори лошо по негов адрес... а нито го познава, нито нищо!!! Откачих и му наговорих и аз едни... ](*,) А бе, не знам... Писнало ми е да се карам с него :cry: Посъветвайте ме как да постъпя, че да спадне малко напрежението вкъщи... :-k

BluE_s
11-25-2007, 00:07
Ама и ти си намерила кога да питаш :-s

XeS-GirL
11-25-2007, 00:16
Еми да... Не мога да заспя... :( Днес пак се скарах за простотия с баща ми и сега мисля ли, мисля... Ще... :booooomb: Колебаех се дали да излагам проблема във форума, но... Просто не издържам вечееее!!! :cry:

russianmafiaboss
11-25-2007, 00:50
аз съм със своето жгадже почте година вече, а нейния баща все още прави проблеми така че не си сама
мн е тъпо така , разбирам те напълно

XeS-GirL
11-25-2007, 15:36
Нужен ми е съвееет :cry: Моля ви... 8-[

MiSs_DioR_CheRiE
11-25-2007, 15:49
И аз съм така просто всеки ден се карам с баща ми сякаш ме дразни нарочно вече .... абе не знам :cry:

anonimna^ood
11-25-2007, 15:52
Ми никак не се разбирам с тях. :evil: Постоянно се караме за някакви тъпотии. Не си само ти да се караш с баща ти. Аз моя не мога да го понасям. А за съвет... Поговори спокойно с него, опитай да му обясниш, че обичаш приятеля си и не искаш той да го обижда. :-) Намери някакви "веществени доказателства", като например някоя хубава оценка или постъпка на приятеля ти... Докажи, че гаджето ти е добро момче! :mrgreen:

XeS-GirL
11-25-2007, 16:58
Ми никак не се разбирам с тях. :evil: Постоянно се караме за някакви тъпотии. Не си само ти да се караш с баща ти. Аз моя не мога да го понасям. А за съвет... Поговори спокойно с него, опитай да му обясниш, че обичаш приятеля си и не искаш той да го обижда. :-) Намери някакви "веществени доказателства", като например някоя хубава оценка или постъпка на приятеля ти... Докажи, че гаджето ти е добро момче! :mrgreen:

Той не учи вече... А хубави постъпки колкото щете... Само, че баща ми не иска и да чуе :( Той си знае неговата, иска да се запознаят на живо(и каза, че пак не е гаранция, че ще го хареса)... :cry:

anonimna^ood
11-26-2007, 16:35
А ти имаш ли нещо против това да се срещнат? :(

**EcKo**
11-26-2007, 20:23
Ще пробвам да ти дам съвет.
Обаче ще ти задам няколко въпроса.
1.На колко години си?
2.На колко е гаджето ти?
3.За какво се карате(за дискотеки,купони).
4.Къде живееш?
5.Скейтърка ли си?

**EcKo**
11-27-2007, 07:28
**EcKo**,ще ме прощаваш,ама ебати въпросите извади!Какво значение има дали е скейтърка и къде живее?!...освен ако не си мислиш че я познаваш...
Щото не знаеш повечето родители какво мислят за тях...Щот като минат през ндк и виждат пияни деца на по 14 години...
А също така не може да си на 13-14 години и да ходиш на купони и такива....

tItEufFf
11-27-2007, 12:36
С наще се разбирам много добре. Да, имало е случаи, в които да се караме, но след 10 минути все едно нищо не е станало :)

shoko_girl
11-27-2007, 12:58
И аз не се карам с нашите за толкова пък сериозни неща :smt003 за което се радвам страшно много,..е вярно то неможе без хич..ама с норми 8)

XeS-GirL
11-27-2007, 15:51
Ще пробвам да ти дам съвет.
Обаче ще ти задам няколко въпроса.
1.На колко години си?
2.На колко е гаджето ти?
3.За какво се карате(за дискотеки,купони).
4.Къде живееш?
5.Скейтърка ли си?

1. Сега в началото на януари навършвам 16!
2. Приятелят ми е на 20
3. Предполагам с баща ми за к'во се караме... Просто не зачита мнението ми никога, не съм видяла капка подкрепа и доверие от негова страна, а толкова много се старая да ги спечеля... :cry: И от както разбра, че си имам и гадже... Непрекъснато ме тормози и започнах много по-често да си изпускам нервите... Не издържам просто!!! :-k
4. От Бургас съм и тук си и живея.
5. Не съм скейтърка, въпреки че движех с такива известно време... Не ми допаднаха като хора определено! Единственото, което ми остана от скейтърите е начина на обличане... :?

Надявам се отговорите да те удовлетворят... :)

XeS-GirL
11-27-2007, 15:57
А ти имаш ли нещо против това да се срещнат? :(

Нямам абсолютно нищо против да се запознаят!!! Просто в момента обстоятелствата не го позволяват... иначе и приятеля ми иска да се срещнат и да поговорят, та дано му вдъхне малко доверие(в което почти не се съмнявам...)! :(

INF3RNO
11-28-2007, 00:53
Kakvo 6te ti stane,ako otstupi6 puk ti i si mul4i6 6tom iska6 da spadne visokoto naprejenie vuv vas?
Kakvi gi govori6,4e dostoinstvoto ti 6tqlo da otide ti 4uva6 li se kvi gi govori6?!?!
Tova ti e ba6ta ne nqkoi s koito si se zapoznala i 6te otide da razkazva na vsi4kite ti priqteli i zavisnici,4e si se predala vednu6 i si zamul4ava,4e da e pod dostoinstvoto ti.To naprotiv kvo dostoinstvo ima6 na 4oveka koito e pomognal za suzdavaneto ti da mu protivore4i6 i da ne se suglasqva6 s nego dori i toi da e prav (ostavi go da si misli 4e e prav za tva unova ti nali si znae6,4e ne e taka kvo ti puka)
V bibliqta pi6e,4e e grqx ako ne izpulnqva6 10-te boji zapovedi ako si spomnq6 edna ot tqx e da po4ita6 maika si i ba6ta si nai mnogo ot vsi4ko.
E kato gledam ne si usobenno fenka na tova pravilo na boga.Ne sum ot sekta ako tova 6te ti xrumne da me pita6 prosto sum informiran ot tuk ot tam za nqkoi ne6ta i za tova sum tuk da suvetvam ei takiva teens kato teb.Ami prosto napravi proba mul4i ei taka nqkolko dena kato ti govorqt suglasqvai se i 6te se promenqt ne6tata korenno sigoren sum!Dori ubeden
Li4en opit skupa prosto li4en opit

Presley
11-28-2007, 16:21
Попринцип и аэ доста често се карам с родителите си (по-често с майка ми).Неприятно ми е ,иска ми се да не е така,но колкото и да се старая,все эа нещо се караме.Лошото е ,че често караниците ни ,преминават в доста сериоэни скандали.Но пък хубавото е ,че и бърэо ни минава..и хоп до следващата караница. :D
Единственият съвет,който мога да ти дам е да подхождаш по-спокойно и с раэбиране спрямо баща ти.Нормално е да ти се кара эа това и онова-все пак ти е баща,интересува се эа теб.Често на нас младите ни е трудно да раэберем родителите си,но ако се эамислиш в повечето случай те имат право.Та мисълта ми е,че не трябва да си импулсивна и да наговаряш глупасти (както сама каэа) на баща си ,само эащото не ти иэнася.Опитай да го раэбереш или поне се опитай дори и мненията ви никак да не се припокриват,да си эамълчиш.Това е едиснственият начин да иэбегнете кавгите..аэ го съэнавам,но рядко мога да се сдържа,пносто эащото майка ми е найстина ОГРОМЕН драэнител :smt071 :smt074 !
Между другото найстина е тъпо да си мислиш,че ако отстъпиш пред баща си и пречупиш интаръка си ,това ти накърнява достойнството...все пак става дува эа баща ти,човекът ,който те храни мамка му,що эа глупости.
А и доколкото прочетох ,приятелят ти е спрял да учи,а е само на 20.Еми и аэ да бях на мястото на баща ти ,щях да съм против него :D Къде е тръгнал,сигурно ще стане паркетчия, а :?:
Айде эамисли се малко и ти и го давай по-спокойно.

XeS-GirL
11-28-2007, 20:20
Попринцип и аэ доста често се карам с родителите си (по-често с майка ми).Неприятно ми е ,иска ми се да не е така,но колкото и да се старая,все эа нещо се караме.Лошото е ,че често караниците ни ,преминават в доста сериоэни скандали.Но пък хубавото е ,че и бърэо ни минава..и хоп до следващата караница. :D
Единственият съвет,който мога да ти дам е да подхождаш по-спокойно и с раэбиране спрямо баща ти.Нормално е да ти се кара эа това и онова-все пак ти е баща,интересува се эа теб.Често на нас младите ни е трудно да раэберем родителите си,но ако се эамислиш в повечето случай те имат право.Та мисълта ми е,че не трябва да си импулсивна и да наговаряш глупасти (както сама каэа) на баща си ,само эащото не ти иэнася.Опитай да го раэбереш или поне се опитай дори и мненията ви никак да не се припокриват,да си эамълчиш.Това е едиснственият начин да иэбегнете кавгите..аэ го съэнавам,но рядко мога да се сдържа,пносто эащото майка ми е найстина ОГРОМЕН драэнител :smt071 :smt074 !
Между другото найстина е тъпо да си мислиш,че ако отстъпиш пред баща си и пречупиш интаръка си ,това ти накърнява достойнството...все пак става дува эа баща ти,човекът ,който те храни мамка му,що эа глупости.
А и доколкото прочетох ,приятелят ти е спрял да учи,а е само на 20.Еми и аэ да бях на мястото на баща ти ,щях да съм против него :D Къде е тръгнал,сигурно ще стане паркетчия, а :?:

1. Както каза, майка ти е ОГРОМЕН дразнител и не можеш да си сдържаш яда, когато започне да те дразни... Еми да приемем, че и моето положение е такова подобно...(айде достойнството на страна...)

2. Приятелят ми е LAN-техник... Мисля, че това е постижение далеч по-добро от паркетчийството(както сам даде пример...). И това, че не учи не е задължително да е от мързел или нежелание да кажем(както предполагам си мислиш...). Не е тук мястото да ти обяснявам, защо е спрял с учението след завършването си... Причината е доста сериозна за да я обсъждам тук! :?

Иначе приемам критиката ви за достойнството... Може би върху това ще се замисля сериозно и ще си намеря(надявам се) по-различен подход... но пак не се променят кой знае колко обстоятелствата... Факт! :(

Presley
11-29-2007, 07:24

1. Както каза, майка ти е ОГРОМЕН дразнител и не можеш да си сдържаш яда, когато започне да те дразни... Еми да приемем, че и моето положение е такова подобно...(айде достойнството на страна...)

2. Приятелят ми е LAN-техник... Мисля, че това е постижение далеч по-добро от паркетчийството(както сам даде пример...). И това, че не учи не е задължително да е от мързел или нежелание да кажем(както предполагам си мислиш...). Не е тук мястото да ти обяснявам, защо е спрял с учението след завършването си... Причината е доста сериозна за да я обсъждам тук! :?

Иначе приемам критиката ви за достойнството... Може би върху това ще се замисля сериозно и ще си намеря(надявам се) по-различен подход... но пак не се променят кой знае колко обстоятелствата... Факт! :(

Само да кажа-МОМИЧЕ съм.
Да,майка ми е драэнител от класа ичесто не успувам да се сдържа,но се опитвам.Направи същото и ти.

XeS-GirL
11-30-2007, 15:48
Само да кажа-МОМИЧЕ съм.
Да,майка ми е драэнител от класа ичесто не успувам да се сдържа,но се опитвам.Направи същото и ти.

Съжалявам за объркването... :oops: Иначе ти благодаря за мнението :-)

XaMcTePKa
11-30-2007, 16:26
никак ...

Choko Princess
12-04-2007, 17:12
ми аз се разбирам мн добре с мама а с баща ми въобще не се разбирам не си говорим мн често а само се караме :roll:

Choko Princess
12-04-2007, 17:13
ми аз се разбирам мн добре с мама а с баща ми въобще не се разбирам не си говорим и мн често само се караме :roll:

SiNiStEr
12-05-2007, 07:56
Да ти имам проблема(нищо лично)
Просто го остави той да си мисли,че е прав.
Като ти каже нещо за прятеля ти не се пали...трудно е,но ...

**EcKo**
12-05-2007, 08:09
Баща ти те ревнува от гаджето ти.Звучи смешно но е така.Той не си представя как малката му дъщеря вече е голяма.И просто не иска да те пусне да пораснеш толкова рано.И от там са повечето караници.Щот ти и да му кажеш че няма да излизаш с гаджето ти днеска той няма да ти повярва.И както сички родители си мисли най-лошото.

I love Naley
12-15-2007, 06:07
ами аз се разбирам перефектно с наште и много си ги обичкам.Разбирасе има и отделни в случей в който просто не ги издържам но с редки.

LonLey-GiRl
12-15-2007, 22:30
Разбирам те напълно..всяка вечер в къщи е така...както да речем тази вечер се скарах с маика ми за супер глупости..баща ми го няма(в Сибир е) по работа е там....често пъти ми е идвало да избягам от дома...преди около 1 месец по голямата ми сестра претърпя катастрофа в която по чудо оцеля и понеже на всички им беше изнервено аз го отнесох..бях стигнала до таква степен че не можех да си кажа името....незнам аз ще те посъветвам да си мълчиш...говори си всичко на ум знам че е трудно,но се налага.... успех :(

Jaffs
12-16-2007, 10:27
С баща ми съм в перфектни отношения. Не се караме често (освен, ако не съм виновна).
Виж обаче с майка ми не се траем. На скоро отново имахме лют скандал и останах без кола (тя я кара сега). За нас няколкото часа, в които се виждаме са перфектния повод да се хванем за косите (да все още говоря за майка ми). От доста години не можем да се понасяме и говорим само по специални поводи и от едното добро възпитание. Не мога да я възприема (а и не искам) като пример за добра майка и любяща съпруга, вероятно защото не е. Както и тя отдавна е решила, че аз не съм любимата й дъщеря, която ще я гледа на старини (за нея това е сестра ми, понеже с брат ми са в същите отношения като с мен). То от цялата фамилия само баща ми и сестра ми май се имат с нея. Сестра й не й говори от същия период, от който и аз, а роднините на баща ми така и не я приеха за невероятната снаха, за която се има. :)
Семейна идилия.

XeS-GirL, надявам се с времето да спрете споровете и да те приемат като равноправен член (баща ти да ти зачита мнението). :)

bobo_kaulitz
12-18-2008, 14:27
имаме различни разбирания за всичко с наще и затва сяка вечер има спорове :D

TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 19:30
Добре :-D

iiordanova
08-30-2009, 20:00
TwoSmokingBarrels .. няма ли да престанеш да пишеш в стари теми ?!
Извадил/а си толкова много неактуални в момента теми.

lenito_sf
08-30-2009, 22:14
Разбирам се и то добре..
П.П. Темата е стара :lol: ( писна ми да го пиша на всяка 2-ра тема 8-) )