View Full Version : Причина за скъсване
wasntme_
11-25-2007, 11:23
Значи... гложди ме един въпрос... имам една приятелка дето ходи с едно момче сега. Ама те са толкова влюбени, че повече не може да бъде... :) Аз много им се радвам на хората де :D таааа вчера пътувам аз в 1 автобус към Силистра и по едно време се замислих, че не мога да си представя причина, поради която тея хора изобщо биха могли да скъсат. Освен разбира се изневяра и други подобни.... Да не викам дявола де :-) Та въпросът ми е към 14-18 годишните: за какво сте късали с гаджета си? Интересно ми е някак си... За кво може да се скара човек на тая възраст? Някак си не мога да си представя някоя голяма караница... :-D
sexa_na_kompleksa
11-25-2007, 11:27
Омръзване или изневяра - заради това се разделя днешната малдеж. ;)
LipSoFAnAnGel
11-25-2007, 11:38
И аз съм напълно съгласна с това или си омръзват и искат нещо ново,или да покажат колко бройки са сменили или изневяра
MiMcHeToOo
11-25-2007, 12:07
Понякога стават грешки.. Моето най-глупаво зарязване е било когато съм зарязала един заради друг.. Детско е ддз.. Някак си прибързано..
Нямам кой энае колко голяма колекция от сериоэни връэки.
Една от връэките ми приключи,эащото момчето,с което бях доста редовно кръшкаше.Стана веднъж-окей.Стана втори път-айде пак окей.Стана четвърти,пети...и край. :D Просто е лошо да элоупотребяваш с доверието на някого по тоя начин.
А с момчето,което вече сигурно 100 години (естествено преносно каэано :D ) ми е на сърце,не энам эащо скъсахме.Той просто прекрати контактите ни доста ряэко.После като си направих едно реэюме ,останових ,че може би съм го лишавала от внимание.Кофти ,кофти.Когато эагубим някой доста често,после осъэнаваме какво сме имали.Ама эа съжаление по някоя път,връщане наэад няма.
Това е.Да не иэпадам в раэкаэи,че ще вэема накрая книга да напиша.
:D
sasha_90
11-25-2007, 12:31
Веднъж в живота си съм си имала гадже(ако може и така да се нарече).Зарязах го,защото се държеше зле с мен или по-точно не се държеше така както трябваше.
ами от изстиване на чувствата най-вече 8)
:evil: пилее ко пак за мен и Жужо говориш бее :mrgreen: :smt008
предателство и изневяра .. на 18 съм :)
suantito
11-25-2007, 14:16
Хванах едно момиче за гъза (бях пил)
maybelline
11-25-2007, 14:17
С бившето си гадже късах 3 пъти. Първият път беше защото той тръгна с една моя приятелка. Вторият и третият път криеше връзката ни от класа ни и на мен ми беше писнало да излиза с други момичета от класа, а те да не знаят, че той ми е гадже. Има и други причини за скъсване. Една приятелка скъса с гаджето си, защото се оказа че той взима наркотици. Други просто си омръзват. Но късането ми от моя личен опит е това.
Ако обиди личността ми. И не уважава моето мнение. Ако ме удари. Ако ми изневери. Ако разбера, че зад гърба ми говори глупости. Ако каже лоша дума срещу майка ми. Ако е гей.
wasntme_
11-25-2007, 14:56
Ако е гей.
:grin: :D tyi me zacepi 4estno :-D interesno mi be6e prosto :)
NightSky
11-25-2007, 15:15
Аз съм късала с гаджетата си заради изневяра - и от моя, и от тяхна страна. Аз винаги прощавам изневярата, ако се случва само веднъж, но станат ли два пъти връзката приключва.
TheMaggie
11-25-2007, 20:12
Неговите приятели прекалено много се месеха... :roll: :neutral:
Неговите приятели прекалено много се месеха... :roll: :neutral:
Да с тва съм сагласна :-k мнооо е тъпо така :D