View Full Version : ммм някой с по-голям опит???
HaPySHeH
11-25-2007, 15:34
мммм иам един вапрос..до ся винаги самм бил с отфорени..не дествени ,но сига имам фр. която е дествена и мисли че изка да го напраим...,но ми е инт. след кут я отфоря знам ,че немога да я ваЗбъдя още от отварянето..горе доло колко време тряя да изчакам...ще имали мн краф хьах и също така ще я болили мн..уш щях да питам един вапрос а те станаха ммн... :P :D
ReFlEcTiOn
11-25-2007, 15:41
МНОГО СИ КУХ!!!![/quote][/code]
bqsna_teenagerka
11-25-2007, 15:53
Ами 1 има много такива теми 2 ние,едвали ще ти дадем пълната нужна ти информациа така че ппо добре се поинтересувай в интернет за въпросите ти. Нека истински експерти ти отговорят с подробности!
И айде все пак ще ти попиша малко:
1. Увери, се че тя наистина е готова,иска го..и ти си човека
2. Това за след колко време може да я възбудиш след като я отвориш...не мога да ти отговоря..не знам
3.Не можем да ти кажем какво количество кръв ще има...тъй като при всяка жена е различно.
4.Наистина обаче трябва да си много внимателен и да я предразположиш добре. Не прави неща които са и неприятни или я боли.
5,Чувала съм,че мисионерската поза като за начало е най добра за девствениците!
6.Да не ти бъде криво ако не изпита оргазъм 1 път...много малко % се получава оргазъм от 1 път. освен това жените по малки от 21г възраст по трудно изпитват оргазъм поради това,че на теория веществото "допамин" преди 21г не се отделя при жените. но това е само теория!
ми май...това се сещам аре.. =D> късмет
DevilWish
11-25-2007, 16:00
Moje i da ima moje i da nqma kryv ,sy6toto se otnasq i za bolkata ,tvyrde e otnositelno.Oba4e za tova ,4e nqma da i haresat pyrvite 1-2 pyti sym sigurna 76%
При всяко момиче е различно!
При накои има много кръв а при други никаква.
За възбудата може още веднага зависи само от вас!
HaPySHeH
11-25-2007, 16:03
тенкс... :P
При всяко момиче е различно!
При накои има много кръв а при други никаква.
За възбудата може още веднага зависи само от вас!
http://koleda.page.tl/
DoomShadow
11-25-2007, 16:10
МНОГО СИ КУХ!!!![/code][/quote]
dam =D>
partychild
11-25-2007, 16:57
МНОГО СИ КУХ!!!![/code]
dam =D>[/quote] :x :? ](*,)
Ами 1 има много такива теми 2 ние,едвали ще ти дадем пълната нужна ти информациа така че ппо добре се поинтересувай в интернет за въпросите ти. Нека истински експерти ти отговорят с подробности!
И айде все пак ще ти попиша малко:
1. Увери, се че тя наистина е готова,иска го..и ти си човека
2. Това за след колко време може да я възбудиш след като я отвориш...не мога да ти отговоря..не знам
3.Не можем да ти кажем какво количество кръв ще има...тъй като при всяка жена е различно.
4.Наистина обаче трябва да си много внимателен и да я предразположиш добре. Не прави неща които са и неприятни или я боли.
5,Чувала съм,че мисионерската поза като за начало е най добра за девствениците!
6.Да не ти бъде криво ако не изпита оргазъм 1 път...много малко % се получава оргазъм от 1 път. освен това жените по малки от 21г възраст по трудно изпитват оргазъм поради това,че на теория веществото "допамин" преди 21г не се отделя при жените. но това е само теория!
ми май...това се сещам аре.. =D> късмет
+1
ReFlEcTiOn
Повече от фен
Повече от фен
Ново мнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 7:41 pm Заглавие: Отговорете с цитат
МНОГО СИ КУХ!!!![/quote][/code]
Както и да е.Значи човече не се шашкай,ако има малко кръв ся нормално е.Тва е кръв не циан калий.Та исках да ти кажа,че и аз така за първи път като бях с детственица се шашнах много и не стана от първия път.На 3-тия стана.Първо с пръсче после леко полека със сешташ се какво и накрая нямаше кръв а след всеки следващ път тя сама си искаше повече и повече да я .....
Тай,че не си мисли че трябва да стане от първия път с много кръв и то.Може да не стане дори след 4 път като се пробвате.Може и до година да не стане нищо ама трябва много добре да я предразположиш за да няма кръв
ReFlEcTiOn
Повече от фен
Повече от фен
Ново мнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 7:41 pm Заглавие: Отговорете с цитат
МНОГО СИ КУХ!!!![/code]
Както и да е.Значи човече не се шашкай,ако има малко кръв ся нормално е.Тва е кръв не циан калий.Та исках да ти кажа,че и аз така за първи път като бях с детственица се шашнах много и не стана от първия път.На 3-тия стана.Първо с пръсче после леко полека със сешташ се какво и накрая нямаше кръв а след всеки следващ път тя сама си искаше повече и повече да я .....
Тай,че не си мисли че трябва да стане от първия път с много кръв и то.Може да не стане дори след 4 път като се пробвате.Може и до година да не стане нищо ама трябва много добре да я предразположиш за да няма кръв[/quote]
ti me zakopa 4ove4e moje i dogodina da ne stane hahahahaha 8-)
Moje i da ima moje i da nqma kryv ,sy6toto se otnasq i za bolkata ,tvyrde e otnositelno.Oba4e za tova ,4e nqma da i haresat pyrvite 1-2 pyti sym sigurna 76%
az sym sig , 4e ako si to4en i vnimatelen , 6te i haresa , dori i da q boli
pone az otdavam ogoromno zna34enie na povedenieto na mom4eto , s koeto sym - dali me predrazpolaga , dali imame 4uvstva , dali me kara da se 4ustvam nai-sexy momi4eto na sveta , dali nejen.da sym sig , 4e ako ne6to mi e neprqtno nqma da go pravi , dori vypros nqma da zadeda za6to , ako znae , 4e ne mi haresva taka
da sym sigurna , 4e ako napravq nqkakva po-osobena ot normalnoto fizionimiika vednaga 6te spre , ot strah da ne mi pri4ini bolka
za kryvta e strogo individualno , za pozata i az sym za misionerskata 8)