View Full Version : При първия път...
Soy_tu_mujer
11-25-2007, 16:43
Hei zdraveite.
Aide napravo da si zadam vuprosa. Vuprosa e poveche prednaznachen za momi4etata, no nqmam protiv koito iska ot mom4etata da izkaje mnenie...
Kogato go pravihte za purvi put, pravihte li oralna na gajeto... ili go napravihte sledvashtite puti.
Zainteresovana sum koga e pravilno... tui kato mi predstoi...;))))
P.S: Blagodarq na pusnatite otgovori;)))
Модерирано по т.7 от Правилника1
коалка
desi_bonbona
11-25-2007, 16:51
nai-vajnoto e use6taneto. za tova nqma pravilno i ne pravilno. \:D/
ako iska6 go pravi6 ako ne ne az li4no go napravih dosta sled purviq put no stiga da go iska6 nemislq 4e e nepravilno vuprosa spored men ne e do pravilno ili ne a do jelanieto :)
ReFlEcTiOn
11-25-2007, 16:57
ми....не съм правила орална любов първия път...и не мисля че има някакво правило за това дали трябва или не...така че...само ако ти имаш желание...
п.с. на мен ми правиха...
partychild
11-25-2007, 17:03
Направих му орална няколко седмици преди първия път :-)
Еми, ще те излъжа...не си спомням точно това, но мисля, че да.
the_doll
11-25-2007, 17:16
Ами аз му правих мноого преди това, а той на мен пък още повече. Тей че зависи как усещаш нещата. Ако искаш и не ти е неприятно направи му!
XeS-GirL
11-25-2007, 18:35
Ми и ние с моя приятел се задоволяваме с орална любов, но секс не е имало все още... Всеки различно си усеща ситуацията... Не съм чувала за правила или нещо такова по тая тема с оралната любов... ;) Както решиш... Но се постави и на негово място, т.е. как той би предпочел... предполагам сте си говорили малко или много за предпочитанията в секса... :oops: Въпреки, че почти няма момче, което да откаже свирка, ама... това са подробности сега... :lol:
scanadal
11-26-2007, 08:41
Няма нищо лошо ако зарадваш гаджето си по този начин,ама трябва и ти да го искаш.То това си е част от любовната игра преди самият акт. :wink:
И си е в реда на нещата да го правите,дори и първият път.
Не съм му правила свирки първия път.
Доста след това беше.
Защото... оралните ласки са много по-интимни от секса.
Ако ти идва отвътре да му направиш кефа по този начин - действай. Ако се притесняваш или изпитваш дискомфорт.. по-добре изчакай.
krem4et0
11-26-2007, 10:20
з дни преди да се състои първият ни акт, беше първото ми занимание с "флейтата".............И но ние все пак ходихме преди това доста време и определено го чувствах много близък. Иначе и за мен оралната любов е по-интимна от секса.