PDA

View Full Version : И какво да правя сега?

djumerka
11-25-2007, 17:35
здравейте,
ще ви разкажа кратката версия, че иначе ще ви се доспи от четене и няма да ми дадете съвети...
момичето което обичам е от моето училище и е мой набор. до сега не си е имала приятел(гадже)! та запознахме се преди началото на лятото... пролетта някъде иии аз много си я харесах(любов от пръв поглед:) ), но дойде лятото и отидох да бачкам поради факта, че не съм от богатите...
ето какво става. чудя се защо точно когато Аз я харесах се станаха всичките тези случки. появи един тъпанар на 20+ години който да я зарибява... и е успял, но тя го е отрязала понеже го е разбрала що за мухльо е. до тук добре. почнах аз да я зарибявам лека полека, че да не се оплескат нещата, все пак тя е много специален човек за мен. ето какво стана... една от вечереите когато я изпращах и признах, че я харесвам. тя се усмихна, почна да гледа земята от притеснение, остана като застреляна дето се вика... каза ми, че го оценявала. тука малко тя ме застреля, ноо след миг почна да се лигави и да се закача, тоест подействало ясно, че има нещо.
ето сега другия проблем. онзи ден е една от тъпите и пряителки я убедила да излезе на механа с нейната компания... там имало накакъв(отново по дърт) който и е казал, че я харесва и искал нещо помежду им. точно сега незнам какво си мисли тя, но избора е в нейните ръце...
и аз съм висок едричък :) мязам на дЪрт, ноо....
днес след като разбрах за този 2я случай плаках и в момента искам да очистя онази нейна приятелка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не сърцето ме боли ами и аз незнам какво..... защо на мен?
въртят ми се всякакви мисли.... Господ тества ли ме? все едно не ме познава, че да прави такива неща :( да не говорим, че преди да и кажа, че я харесвам неможех да спа дори...
а аз какво да правя? ако си поговоря с нея сериозно на тази тема ще изляза загубеняк ми се струва? или пък точно обратното? аз все си мисля, че ако ще си говоря с нея на тази тема трябва да е на някое яко място (с музика), но в момента немога да разсъждавам... боли ме, спи ми се... ;(

p.s. е като споменах горе Господ не се стряскайте, няма да се самоубивам просто търся съвет понеже немога да мисля трезво в момента :cry: :cry:

sasha_90
11-25-2007, 17:42
Изчакай да видиш какво е решило момичето,но не я притискай,за да не я загубиш.Бъди до нея и я подкрепяй,може пък да не хареса "по-дъртия",а да остане с теб. :)

Sweet__Dream
11-25-2007, 17:43
Ne si misli lo6i ne6ta.Tova,4e nqkoi drug q haresva ne zna4i,4e i tq go haresva. :!: :!: :!: A ako e taka,zna4i prosto ti sam go kaza,Gospod taka e re6il.A moje i da pogovori6 s neq i da q popita6 kakvo izpitva kum teb.Ne se strahuvai da govorite.Jelaq ti uspeh.. \:D/ =; :-) :smt007

Radeto_
11-25-2007, 17:47
Мини на вариант Б - харесай си друго момиче, което да изпитва същите чувства към теб.

kifla
11-25-2007, 17:48
Аз бих те посъветвала да не говориш все още с нея,а просто да се държиш мило с момичето и да и показваш че нейната компания ти е приятна!Успех :P

djumerka
11-25-2007, 18:21
Мини на вариант Б - харесай си друго момиче, което да изпитва същите чувства към теб.
такива дето ме харесват са (с извинение) курви :( а тази е СВЯСТНА! затова и продължих с нея. ще почакам още малко да видя накъде вървят нещата... и ще си поговоря с нея след някой друг ден. няма да чакам другия мухльо да си пъха педофилския гъз където не му е работата!

HePeAJIeH
11-25-2007, 18:52
Явно момичето е срамежливичко.Изпрати я някоя вечер до тях и я целуни! Ако ти отвърне явно ще изпитва нещо към теб! Успех и лека вечер! :wink:

Abigoria
11-25-2007, 19:52
Явно момичето е срамежливичко.Изпрати я някоя вечер до тях и я целуни! Ако ти отвърне явно ще изпитва нещо към теб! Успех и лека вечер! :wink:

+1 =D>

Presley
11-25-2007, 21:45
Приэнал си и -окей.Щом няма много опит в теэи неща,може би сама тя се чуди какво да прави.Направо като я видиш пговори пак с нея.Обаче тоэ ипът и кажи ,че искаш да пробвате да имате връэка.Питай я дали и тя има желание.Ако има-супер! :D Та така.Подсигури се,вместо да чакаш и да си в неведение.

INF3RNO
11-26-2007, 07:29
Значи аз съм от тия дъртите :oops: на 20 дето са 8)
И да ти кажа като малък бях най желаното момче в даскалото ми,но какво ставаше.Като си хванех мацка тя след месец два отиваше при друг и то по голям от мен някъде около 20-те пак.Аз тогава бях на 15-16 някъде.
Сега като станах на 20 също много ми се пускат направо в леглото искат да влязът повечето,но аз съм принципен човек и още повече помня още сълзите който и аз съм лял за момичетата.И сега като ми се предложи някоя от тях дори и някоя нова малка направо я режа и я оставям да гледа така :shock:
Сега тая година докато бях в казармата си хванах поредната (Да обаче само аз така си мислех,че е такава) И така де ако имаше някой голям батко да ме посъветва да не правя грешката като малък да вярвам на всяка която ми казваше миличък никога няма да те оставя сега можеше и да съм и по добре.Да не съм така наранен.Но пък нали знаеш всяко зло за добро.Сега поне мога аз да помагам на малките като теб и да ги съветвам и то от личен опит като се има в предвид.Не ти ги говоря бабини дивитинини :)
Малко се отплеснах сега от въпроса,но спох не съм забравил все пак каквото искам да те посъветвам.
Значи виж как се държи с теб.Виж дали е хлътнала по теб достатъчно и тогава се впускаи в по такива мечти за обич и др.такива въпреки,че си малък за тия неща още.То на мойта възраст са малки пак повечето хора да не говорим на твойта.
Ако пък тва момиче иска да е с друг остави я.Знам трудно е,но и аз съм минал по тоя път.Не съм излизъл с дни от нас само и само да не я засека някъде с новото и гадже и да ми стане гадно.
Виж поразтърси се малко трябва и да има и други момичета.А знаеш ли че това и да си сам някой път не е чак толкова лошо.Така точно когато не очакваш и си отчаян като ти дойде едно малко сладко такова на кичурчета и ти каже името по начин по който сякаш някой ангел е дошъл при теб направооо усещането е като да се целувате почти.
Съвета ми е просто не изживаи толкова много нещатата не си само ти и др хора като теб ще има дори и много по наранени от теб.
Това го запомни,че винаги когато си мислиш,че по лошо не може да стане то става.
А и не е единствената нали така :)
Аз сега с мойта вярно много я ценя и убивам човек за нея.Но спре ли да ме обича и иска ли да е с друг просто ще си отворя широко остата и ще преглътна тоя тежък залък изпълнен с много болка разбира се.Но пък какво от това.Ако до сега не се бях раделял с предишните си нямаше да съм това в момента.Сега съм най щаслив понеже от малък си мечтая за гадже с черна къдрева коса на име десислава и красиво лице.А тя е точно това описание.Аз дори се стреснах когато тя ми каза приятно ми е десислава когато се запознавахме.Просто стоях и и казъх приятелите ми са те накарали да се представиш така нали?Понеже са ми правили такива номера и с други момичета.Но уви тя въобще не ги познаваше.
Направи си сметка,ако мен тя ме остави какво пък ще ми е на мен.Момичето от мечтите ми още от малък да ме остави.Ще се съмоубия може би ще кажеш.Не прсто ще се науча на още един урок.Да ти кажа имал съм много гаджета и се радвам,че съм се разделял с тях и съм страдал понеже по тоя начин сега съм не просто поредния тиин който търси нещо да прасне за шоуто и да незнае кво да праи ,ако случайно се влюби.Живота ме научи да бъда винаги сам.Дори и когато съм заобиколен от приятели и обужателки който твърдят,че си дават живота за мен.Не е вярно :wink:
Аз съм си вълк единак и винаги ще съм такъв дори и с жена и деца.Не забравяй,че жената не е като човека.Нищо лично.Ама мъжът по трудно се влюбва попринцип обаче като се влюби то е до край :)

djumerka
11-26-2007, 21:47
ем хубав отговор инферно, но и тук е проблема. за 3 лета се запознах с прекалено много момичета или по-точно те с мен (нали се подразбира в какъв смисъл и какво са искали, но не са получили) ... към никоя не съм имал такива чуства както към това момиче. предното момиче в което бях влюбен истински, трудно го забравих (наполовина), но успях и ми беше супер трудно. за това ще се боря! както ти описваш своята къдрокоса Десислава, така и аз ...тя е леко казано перфектната с моите изисквания. като в мечтите ми:). един косур немога да и намеря. е освен, че е срамежлива както познахте. дано потръгнат работите с нея, че иначе тежко ми....

hiro
11-27-2007, 09:35
Най добрият вариант е харесай си друго момиче, което да изпитва същите чувства към теб.