View Full Version : Какво бихте си помислили...
ytrewqqwerty
11-25-2007, 20:59
Представете си че сте момиче (ако не сте) и че от скоро (10 дни някаде) си имате гадже. Лягате си след купон, обаче той не може да го вдигне , вапреки , че не изглеждал тооолкова пиян. Ето това ми се случи на мен... аз съм момчето - какво ще си помосли момичето?
a и друго-момичето дали няма да се почувства нвудобно и да си помосли че тя не е достатъчно добра и секси :neutral: :?:
Golfadjiq
11-25-2007, 21:04
Представете си че сте момиче (ако не сте) и че от скоро (10 дни някаде) си имате гадже. Лягате си след купон, обаче той не може да го вдигне , вапреки , че не изглеждал тооолкова пиян. Ето това ми се случи на мен... аз съм момчето - какво ще си помосли момичето
:wink: Не се притесняваи . Нормално е , били сте на купон. Според мен ,ако моми4ето е свясно ще те разбере и няма да има проблеми!
FelisDirus
11-25-2007, 21:07
Случва се. Нищо особено...
Първият секс рядко е показателен. Трябва да има и втори, след него се дава последен шанс за трети и чак тогава се преценява.
Пък и е всеизвестно, че секса става все по-хубав с времето. Една издънка - не е кой-знае какво, преживява се :)
ше направа така че да не се чуства неудобно. а и тва е нещо не странно. спок, няя се плашиш
mimi_pink
11-25-2007, 21:15
За мен нямаше да е нищо особено!Щях да си помисля че ще имаме и др възможности! \:D/
borislavkaaa
11-25-2007, 21:29
spokoino nqma ni6to lo6o i neestestveno,4e ne si se predstavil blestq6to!ako e svqstna 6te te razbere,a ti se postarai da q nakar da se 4uvstva sexy i krasiva,za da ne si misli,4e problema e v neq!!!!!tfa e nai vajnoto spored men..puk kakto kazaha po-nagore sled 3q put 6te se razbere dali si pasvate i sexa vi dali 6te e hubav...USPEH!!!
samonervi
11-25-2007, 21:32
Ами честно казано на мен ми се е случвало и си мислех какво ли не и страшно много ме беше яд,че така е станало и въпреки всичките ми усилия не стана нищо.След няколко дни обаче правихме страхотен секс,но никой не беше употребявал алкохол.Ще те разбере.Вероятно си мисли ,че тя е причината и може да и е малко неудобно,но поговори с нея и и кажи какво мислиш за случката и повече недей като си пил да правиш секс
pish0nko
11-25-2007, 21:59
minali raboti gledai napred i tova posle shte se seshtash i shte se smeesh priemi go ot kum hubavata strana ako ima takva :grin:
shadow4e
11-25-2007, 22:10
Възможно е момичето, ако няма опит да си помисли, че то е виновно и че не може да те възбуди. А ако си помисли лоши неща за теб, значи е много зле и нямаш работа с нея :)
Аз лично нищо не бих си помислила :) Е, ако си бил притеснен, ще реша, естествено, че е от това. Но това не е лошо, даже би ми харесало повече отколкото някой прекалено нахакан :) /за първите няколко пъти/
Гадна случка пич ... еми тряя те разбере... според мен ако е некое курве щи тегли 1 ... и ще каже на сички че не го дигаш...
hahavteen
11-26-2007, 04:06
Na sestra mi i se sly4i to4no su6tata sityacia predi niakolko sedmici s taia razlika 4e tia e ot po4ti godina s gadjeto si.Emi tia est si pomisli 4e tia e vinovna,4e ne e dostatu4no sexy,4e ne go vuzbyjda...vsiakakvi takiva glyposti.Otne mi dosta vreme da i gi izbia tia misli ot glavata ama momi4etata sa si takiva(pove4eto).E v4era go napraviha i vsi4ko si mina kato po voda i i stana iasno 4e e bilo prosto ot pritesnenie.Ne se bezpokoi ne mislia 4e 6te si pomisli ne6to lo6o za tebe. :wink:
Може да си помисли, че в нея е причината. Не вярвам да помисли нещо кофти за тебе. Следващият път всичко дано всичко е много по-добре. Показвай на момичето, че е привлекателна и секси, с времето и ти ще си спокоен и тя ще е сигурна в себе си, и нещата ще се изгладят. :)
Saymon90
11-26-2007, 07:07
Еее.... мн рано си почнала да се вайкаш. Ако се повтори и потрети, тогава има проблем....
Ми споко пич другия път го направете без да си пил и я накарай да се почувства повече от sexy :P
Би ме хванало яд. Ииииии щях да си помисля "На тоя нещо не му е наред".Е, може и себе си да обвиня. Зависи колко много ме е яд.
Бтв, аз много лично приемам всякакви такива гафове. :neutral:
spoko pi4 ne e kraq na sveta :)
Sun_Shine`f
11-26-2007, 10:01
Еми случвало ми се. Той беше доста пийнал и в началото нещо не се получи, но след 5мин се оправиха нещата :)
На всеки може да се случи споко.