View Full Version : трябва ли да ида
make`me`high
11-26-2007, 05:24
slu4i se ne6to mn tyjno na maika mi vyi4oto po4ina be6e bolen i v4era po4ina leka mu pryst da po4iva v mir :cry:
tai kato dosta vreme sme jiveli zaedno v edna ky6ta maika mi iska da ida neska na pogrebenieto no az neznam smisal 4e ne iskam d se raztroivam
ama ako pyk ne ida neznamkakvo 6te si pomsilqt drygite
pls kajete mi kakvo apava
0tivai- za posleden pyt shte g0 vidish, misle che ne trqbva da izpuskash tozi shans ;\
HopeLesss
11-26-2007, 06:42
Трябва да го направиш, ако го искаш, а не заради останалите. Ако тоя човек ти е бил близък, ако искаш да му кажеш последно сбогом, иди. Иначе е тъпо да отидеш заради останалите.
моите съболезнования! :cry:
Това се е случвало на всеки ... и да искаме, и да не искаме, част от животае . Хората идат и си отиват... според мен е по-добре да отидеш,за да го видиш за последно. Ще ти е тежко,но трябва да си силна! Вярвай, че сега ще е на по-добро място и всичко ще е наред!
anonimna^ood
11-26-2007, 06:58
При мен почина кръстницата ми и не ме караха да отида. Аз не исках, защото съм много страхлива, най-вероятно щях да повърна или да припадна, като я видя. Иди ако искаш, ако си го обичала и ако искаш да се сбогуваш с него. :(
моите съболезнования! :cry:
Това се е случвало на всеки ... и да искаме, и да не искаме, част от животае . Хората идат и си отиват... според мен е по-добре да отидеш,за да го видиш за последно. Ще ти е тежко,но трябва да си силна! Вярвай, че сега ще е на по-добро място и всичко ще е наред!
Saymon90
11-26-2007, 07:19
Не е задължително да ходиш. Аз мразя погребения и не ходя вече - не понасям всички около мен да циврят и да очакват същото от мен... А другите да си мислят, каквото си искат.
moon_flower
11-26-2007, 14:43
Съжалявам.
Забавям се с отговора,явно погребението е свършило вече,но все пк да изкажа мнение.
Щом сте били близки е хубаво да отидеш.Лошото е,че е много тежко,когато го видиш...
Бях много малка,когато баща ми почина и не ми дадоха да отида на погребението,както и на това на дядо ми и на другия ми дядо...
Но отидох на погребението на съученик и ми беше за пръв път.Уж съм силен човек,само че тогава паднах на една пейка и останах тамзю,защото не можех да мръдна.Както и да е...мисълта ми е,че е хубаво ако си отишъл/ла,за да го видиш за последно и да се сбогувате.
Трябва да го направиш, ако го искаш, а не заради останалите. Ако тоя човек ти е бил близък, ако искаш да му кажеш последно сбогом, иди. Иначе е тъпо да отидеш заради останалите.
На същото мнение съм!!!
П.С:Съболеэнования
Не бих отишла ....не обичам да ходя на погребения..става ми няк'во супер гадно