Влез

View Full Version : Q: Противозачатачните..субект ивни мнения..?

unauthorized
11-26-2007, 09:38
Здравейте...и съм чел,и съм слушал..включително и статиите във форума...но въпреки това имам въпрос. До колко са безвредни,до колко са сигурни-разбира се, че презервативът е най-сигурното нещо,и въпреки това 99%..а противозачатачните биха били просто допълнителен способ и съответно защита?..не се притеснявам от болести,защото с приятелката ми сме от мн време заедно, притеснявам се за нейното здраве-как организмът би приел хапчетата; притеснявам се и дали наистина са сигурни..До колко те дават пълна свобода в леглото? Някой да е ползвал,да е напълно сигурен с тях..? И въпреки всичко остава въпросът - накрая на акта мога ли да бъда спокоен да хм...свърша в нея или с това ще дойдат дългите дни на притеснение? Благодаря ви много...

krem4et0
11-26-2007, 09:47
Само ще ти кажа, че противозачатъчните са по-сигурни от презерватива. Доколко са подходящи за твоята приятелка-може само гинеколог да установи. Аз лично съм доволна и вярвам, но мъжа ми нещо-не. За това дори и с хапчета, дори и с презерватив-свършва отвън!

samonervi
11-26-2007, 10:12
Те предпазват,но не е препоръчително да свършваш в нея.А колко са полезни 2 пъти повече са вредни,особено ако сама си купи някакви.По - добре лекар да й ги предпише.Аз ползвам също,но приятелят ми свършва отвън,за по сигурно :)

krem4et0
11-26-2007, 10:15
Противозачатъчните са по-сигурни от презерватива................риск има само, ако се пропусне табретка и не се изпие в рамките на 12 часа.........И знаеш ли защо няма риск-защото няма яйцеклетка.
И все пак колкото и да обяснявам на гаджето си......не им вярва особено.
Аз лично се чувствам в пъти по-добре на противозачатъчни, отколкото без тях!

scanadal
11-26-2007, 10:16
Първо,похвално е че си загрижен за здравето на твоето момиче.Наистина противозачатъчните са си най-сигурният метод за предпазване от нежелана бременност.И ако се взимат редовно,без да се пропуска прием на хапче няма никаква опасност от забременяване.Можеш да свършваш в нея без притеснение. :P Но наистина е важно тези хапчета да и бъдат изписани от гинеколог,а не да пие еди-кои си,защото и най-добрата и приятелка ги пие и няма оплаквания.Това са си хормони,а и комбинацията от хормони в различните хапчета е различна.Само лекар може да и даде най-подходящите за нея.И не на последно място-освен високата си сигурност,която гарантират тези хапчета имат и други положителни ефекти

No_Limit
11-26-2007, 10:46
Противозачатъчните са по-сигурни от презерватива................риск има само, ако се пропусне табретка и не се изпие в рамките на 12 часа.........И знаеш ли защо няма риск-защото няма яйцеклетка.
И все пак колкото и да обяснявам на гаджето си......не им вярва особено.
Аз лично се чувствам в пъти по-добре на противозачатъчни, отколкото без тях!
Аз честичко казвам "По-добре противозачатъчни на 15 от колкото 25 аборта на 20 "

FelisDirus
11-26-2007, 10:52
Аз качих килограми от противозачатъчните и ми убиха всякакво желание за секс (ясмин казва, че е възможно да се появи като страничен ефект).

Никога повече няма да си сложа в устата подобно нещо повече. :evil:

malka^zagadka^
11-26-2007, 11:06
az nqmam mn ne sum polzvala dosega 4uvala sum 4e ot tqh se pulnee i predpo4itam bez tqh

krem4et0
11-26-2007, 11:28
Аз качих килограми от противозачатъчните и ми убиха всякакво желание за секс (ясмин казва, че е възможно да се появи като страничен ефект).

Никога повече няма да си сложа в устата подобно нещо повече. :evil:
И все пак си е строго индивидуално-аз не съм напълняла, а и сексуалното ми желание е било на ниво винаги. Единствено и само малко главоболие чувствам през първия ден на менструацията и разбира се болките в кръста, които си ги имам винаги.........

unauthorized
11-26-2007, 15:29
Благодаря ви на всички - тук най-вече се показа женската част :) , иначе на нея и бяха предписали определен вид противозачатачни (като лечение за хормонален дисбаланс), но в последствие се оказа,че май мнението на този гинеколог не е компетентно...но благодаря пак..нещата станаха по-ясни... :oops: