View Full Version : Притеснението ми пречи да създавам контакти с момичетата...
НиКойНеМеОбиЧа
11-26-2007, 13:07
Значи не знам дали тук е точния раздел но имам следния проблем:
на 16-съм ,не съм ходил до сега с момиче нито съм се целувал.Нещо от вътре ме е страх не знам ,имал съм възможност да ходя с момиче но винаги съм се дърпал.Притеснявам се примерно да не згреша а и като разбере че не мога да се целувам... Не знам какво да правя яко може ми даите якой съвет :cry: :cry:
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т. :wink:
RiseGirl
11-26-2007, 13:12
ами докато не се престрашиш някой ден никой не може да ти помогне :wink:
bulgarche
11-26-2007, 13:13
Мда, има опасност да "згрешиш" и то не само правописа.
Със седене пред компютъра няма да постигнеш нищо. Недей се дърпа. Но така или инъче скоро и твоя ред ще дойде да изгориш :-P
Пичага аз бях същия до 14 годишна възраст!Ама реших да взема куража си в две ръце и хоп преди да се усетя правех сикс като луд и се целувах а бях само на 14 ти просто престани да се претеснявяш просто не бива да ти пука каквото стане стане,ако не се получи от първият път давай смело пак и пак помоли най добрата ти приятелка да те научи!
Скайпа ме е zviara82 ако имаш нужда от савети още!
pavkata91
11-26-2007, 13:33
батенце Chill the fuck out! :) всичко си има първи път :) всеки е бил така ти да не си мислиш че всеки се е родил специалист по целуването? никой не се е родил научен ;) целувайте се там и така пусни 2-3 езика и виж че всичко е ОК има някои дето се осират на първият път но не се безпокой ;) и да се осереш ще й кажеш че ти е за първи път споко :) айде късмет :smt003 :smt006 :-$
XeS-GirL
11-26-2007, 13:41
Опитай да си намериш некое свестно момиче, което може да се постави в твоето положение и да те разбере, а не да те нахули, когато види, че си без опит! ;) Хубаво би било поне тя да има някакъв опит(дори само в целувките, не говоря за секс :) ), остави се на течението, скъсай най-сетне с притесненията и нека момичето те води... Не се насилвай, така няма да се стягаш в най-неподходящите моменти!!! =; Успех! :smt003