View Full Version : ПОМОЩ - ПРИЯТЕЛЯТ МИ СВЪРШВА МНОГО БАВНО!!!
velizara84
11-26-2007, 14:08
Моля помогнете.Заедно сме от 4 месеца и той вс.път свършва много бавно\2,3 часа\.Полагам огромни усилия-опитвали сме почти всичко..Той няма никакви проблеми с ерекцията и твърди че му е много хубаво с мен и че ужасно го възбуждам и че чудесно се справям....но не се получава...Казва че и с предишни партнйорки е имал такъв проблем..Знам че повечето мечтаят за бавно свършване-но повярвайте ми никака не е добре когато се случва през вечер\когато правим секс т.е.\Моля опътете ме към какъв лекар да се обърнем или какво да правим вече...
RiseGirl
11-26-2007, 14:10
на твое място бих се радвала :-D замисли се малко :wink:
AnoNim4e
11-26-2007, 14:13
Моля помогнете.Заедно сме от 4 месеца и той вс.път свършва много бавно\2,3 часа\.Полагам огромни усилия-опитвали сме почти всичко..Той няма никакви проблеми с ерекцията и твърди че му е много хубаво с мен и че ужасно го възбуждам и че чудесно се справям....но не се получава...Казва че и с предишни партнйорки е имал такъв проблем..Знам че повечето мечтаят за бавно свършване-но повярвайте ми никака не е добре когато се случва през вечер\когато правим секс т.е.\Моля опътете ме към какъв лекар да се обърнем или какво да правим вече... Ami az puk imam to4no obratniqt proble,gajeto mi svur6va prekaleno burzo i tova e dosta podtiska6to,no puk 4ak 2-3 4asa kakto kazva6 ti tova naistina e mn,to do nqkakva stepen zavisi i ot samiq 4ovek i ot stepenta na vuzbudata mu!!Nz,no dano ne6tata se opravqt i kusmet! :wink:
velizara84
11-26-2007, 14:17
Не ти го препоръчвам мила-това е почти вс.вечер..по три часа -вече ходя като заомби на работа и на лекции... :oops:
pavkata91
11-26-2007, 14:24
пича нема пишка :D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:
velizara84
11-26-2007, 14:26
ее има си пича -даже е чудесно надарен-чесно и все пак свършварно след 3 4аса яко чук....
malka^zagadka^
11-26-2007, 15:34
boje abe momi4eta vie znaete li kakvo iksate edna se oplakva 4e mn burzo druga,4e mn bavno ama izvinqvaite pomislete malko #-o
so_sexy_92
11-26-2007, 16:05
am to e huavo da svyr6va bavno ama 2 3 4asa...bojee...abe ti e pukva6 li be mila...az se izorvam na 4as i polovina sex za tebe nz...verno probvai s qko biene na 4ekii i svirki..a i ponqkoga ne samo sexa i oralnata lubov sa vajni... experimentirai..pravi mu striptiz bez da mu dava6 da pipa...ili az posledniq pyt igrah na gadjeto mi ku4ek s edna ot oniq kyrpi s pari4kite...qko se vyzbudi...ili...nz pravete 6turotii