Влез

View Full Version : Как да постъпя?

izika
11-26-2007, 14:48
problemat e sledniat : utre cial chas daskalkata po istoria she izpitva a na men vremeto niama da mi stigne da ucha shoto i po geografia i po biologia shte me izpitvat i ne moga 5 uroka (koito izcialo sam zabravila veche ) da pregovoria i da naucha novia koito e mnoooooooogo dalag.i zatva mislia utre 1 chas predi istoriata da otida do felsherkata,no neznam kakvo da poiskam .i kvo izobshto da kaja che mi e za da se osvobodia ot poslednite 2 chasa (istoria i bg ) ... klasnata v tozi den ia niama i zatova triabva s felsherkata da se upraia ;( no kajete mi kvo da napraia shoto mi e za prav pat :(

Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т.,Заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица. :wink:

izika
11-26-2007, 14:51
vseki den teia kontrolnii teia izpitvania ........ ujs napravo se spukvam ot uchene a puk nA kontrolnata imah 5 i ne iskam da si razvaliam ocenkata s niakoia 3 ka na taia kontrolna ;( ;( pls kak da se upraia s tapata felsherka ? :?

anonimna^ood
11-26-2007, 14:56
Изяж един суров картоф и пий нещо много студено. От картофа вдигаш температура, а от напитката може да ти се зачерви гърлото. :) Ако не помогне, просто кажи на тази, която ще те изпитва, че не можеш да учиш по всичко и искаш другия път да те изпита.

izika
11-26-2007, 15:00
a da we ;( ....... to i bez tva me boli garloto ama ..... prosto kvo da kaja ? za kva belejka da iskam shoto onia den popitah gospodina po fizika kade e klasnata shoto mi e loshy i iskam da me osvobodi i toi kaza da otida pri felsherkata da mi dade belejka ama zakfa belejka staa duma nz ;( az znaeh che klasnata ia niamam prosto iskah da vidia kvo she mi kaje toi kade da ida ......

anonimna^ood
11-26-2007, 15:06
Кажи й да ти даде извинителна бележка. =D> Ама аз май не те разбрах правилно. Я напиши на кирилица, да мога да ти разчета йероглифите.

izika
11-26-2007, 15:08
a kvo da kaja che mi e ? nali triaa da izmislia neshto shoto to i bez tva sigurno ot pritesnenie she mi e loshy .... ..>?

russianmafiaboss
11-26-2007, 15:09
тва е голяма ебавка
и тъпа при това
ако искрено ни питаш за това - съжалявам те просто
и умствените ти способности особенно мн ги съжалявам

anonimna^ood
11-26-2007, 15:10
Ми аз ти дадох идеята с картофа вече. Работи!

izika
11-26-2007, 15:31
mnogo se pritesniavam :( ako kaja che me boli korema tia she mi dade hapche i zatva vi pitam oshte kato vlezna kvo da kaja .primerno tova dali shte e dobre : vie mi se sviat moje li izvinitelna belejka zashtoto klasnata ia niama '' ama tva e tapo shoto tia vednaga she si pomisli che az iskam prosto da ne karam chasove ;( i zatva vi pitam tochny kvo da kaja za da ne si pomisli tova ;(

izika
11-26-2007, 15:41
въпросът е какво да направя и какво да кажа на фелшерката че ми е за да ме освободи от последните часове като ми даде тази бележка щото миналия път като ходих при нея и и казах че ми е лошо тя ми даде хапче и тва не ми даде бележка и да ми каже да си ходя затова питам как да я накарам ?

dan4ety
11-26-2007, 15:48
mnogo se pritesniavam :( ako kaja che me boli korema tia she mi dade hapche i zatva vi pitam oshte kato vlezna kvo da kaja .primerno tova dali shte e dobre : vie mi se sviat moje li izvinitelna belejka zashtoto klasnata ia niama '' ama tva e tapo shoto tia vednaga she si pomisli che az iskam prosto da ne karam chasove ;( i zatva vi pitam tochny kvo da kaja za da ne si pomisli tova ;(

Ами ако искаш й кажи, че ти е много лошо и ти причернява и, че едва стоиш. Ама отиди с някоя добра приятелка, уж, че те придържа да не паднаш, ама трябва и по коридорите да те придържа. ;) Би трябвало да подейства и да ти даде бележка. ;)

izika
11-26-2007, 15:51
ами аз съм нова в класа и вс сякаш са срещу мен .... не мога да ида с някой ;(

izika
11-26-2007, 16:23
uh neznam kakvo da pravia ;(

natq
11-28-2007, 07:30
sajalqvam nemoga da ti pomogna :(

DisciplineAndOrder
11-28-2007, 09:23
^Тогава защо пишеш в темата #-o