View Full Version : <- ВАГИНА ИЛИ АНУС ->
so_sexy_92
11-26-2007, 17:49
Zavisi kvo 6te pravi6 s tqh :P
partychild
11-26-2007, 18:49
Zavisi kvo 6te pravi6 s tqh :P :razz: :razz: :razz: Вагина... не си давам дупето [-(
Ami utochni temata de.Ti na tova tema li mu vikash-"Vagina ili anus?"
JoeBanana
11-26-2007, 19:35
не се предлагай така явно, де http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
толкова е некултурно
partychild
11-26-2007, 19:57
не се предлагай така явно, де http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif
толкова е некултурно хахахахаха напрао ме разбиваш с тфоите умни постове \:D/ :razz: :razz: :razz: 8-) :smt006
nqkaksi o6te ne shva6tam smisyla na posta ti :? :neutral:
луд ли си бе? анус никога
Защо пък не дупето - не питам от моя (момчешка) гледна точка ами принципно .... значи аз съм говорил с майка ми на тази тема и тя казва, че е нормално момичетата да им се струва гадно, болезнено, ужасно, безполезно, глупаво, отвратително ..... в смисъл че не искате ..... думите на майка ми бяха такива ... " Ако си попаднал на човека - аналният секс може да е върховно изживяване ... " --- не трябва да сте скептично настроени .... също тъка знам че с възрастта идва всичко .... Обаче наистина трябва да внимавате с партниора ви, защото чвия път не е ли хубав - с този събран скептицизъм --- едва ли ще ви хареса някога (ако има пак) ... ноооо все пак цял живот има пред вас...мисля че ще се опознаете добре иии това ще е forbidden тема :)
abe ... за сега само вагинааааа :mrgreen:
partychild
11-27-2007, 12:17
Защо пък не дупето - не питам от моя (момчешка) гледна точка ами принципно .... значи аз съм говорил с майка ми на тази тема и тя казва, че е нормално момичетата да им се струва гадно, болезнено, ужасно, безполезно, глупаво, отвратително ..... в смисъл че не искате ..... думите на майка ми бяха такива ... " Ако си попаднал на човека - аналният секс може да е върховно изживяване ... " --- не трябва да сте скептично настроени .... също тъка знам че с възрастта идва всичко .... Обаче наистина трябва да внимавате с партниора ви, защото чвия път не е ли хубав - с този събран скептицизъм --- едва ли ще ви хареса някога (ако има пак) ... ноооо все пак цял живот има пред вас...мисля че ще се опознаете добре иии това ще е forbidden тема :) A ти на колко годинки си :-D аз немога да говоря с майка си за тфа камоли пък за АНАЛЕН секс :D но се радвам за вас :P
Еммм аз съм на малко годинки - 17 ... нооо още от малък просто наще са на принципа - по-добре от нас отколкото ... да .... в смисъл специално за тези работи --- 6так ..... амммм даже ако става вапрос - веднъж си забравих пълен кондом на масата в нас иии вечерта се прибрах иии още сси беше там а наще ме спукаха от ебавки :D :oops:
ReFlEcTiOn
11-27-2007, 12:23
ВАГИНА :grin:
partychild
11-27-2007, 12:25
Еммм аз съм на малко годинки - 17 ... нооо още от малък просто наще са на принципа - по-добре от нас отколкото ... да .... в смисъл специално за тези работи --- 6так ..... амммм даже ако става вапрос - веднъж си забравих пълен кондом на масата в нас иии вечерта се прибрах иии още сси беше там а наще ме спукаха от ебавки :D :oops: МАЛЕЛЕЕЕ ЕБАСИ :razz: :D 8-) \:D/
Kras4eto_lp
11-27-2007, 12:49
За сега вагина :P
ооххооххо ... абре екстра си е ... аз да ти кажа ..... а особено тебе като те гледам ... то друго не треа :P \:D/
Момичетата винаги ша ти казват вагина, а момчетата зависи кво им се прииска.
Rysa_Kykla
11-27-2007, 17:20
Ami utochni temata de.Ti na tova tema li mu vikash-"Vagina ili anus?"
\:D/ съгласна съм с теб