View Full Version : Раздел "Книги и комикси"...
DisciplineAndOrder
11-26-2007, 22:58
Няма ли да направите такъв раздел?
Има за музика и тв,има за козметика,за всичко има,а за едно от най-големите богатства-книгите,все още няма.
Това е просто предложение.Ако искате го приемайте,ако искате-не. :)
Но във форума,предполагам,не съм единствената,която обича да чете. :)
Редактирано от-ЦвЕтИт0-1-ва т. :wink:
NightSky
11-27-2007, 17:58
Подкрепям предложението, тъй като и аз обичам да чета. Освен това щом за флуудърите направиха раздел, защо да не направят и за тези, които обичат книгите ;)
HePeAJIeH
11-27-2007, 19:51
Споделям идеята на extreme_ !За жалост ако се създаде подобен раздел той няма да се развие много добре поради факта че днешното поколение не чете толкова много книги.Все пак идеята е добра и се надявам модераторите да помислят в/у това предложение! Лека вечер! :wink:
Напълно съм ..........(бе я каквото си искате правете )....
То малко вашата историйка заприлича на "Подай му пръст - да ти отхапе цялата ръката".
С удоволствие ще скрулвам по форума минута - две из безкрайно децентрализираните раздели. ;-)
И така ли не се научихте ,че модераторите НЕ могат да създават нови раздели.
Аз също обичам да чета затова вместо да се кьора 1 час пред монитора да прочета електронното сбито до няма и къде издание на дадената литературна творба... най- спокойно си отивам до най- близката библиотека и си го взимам. :!:
Сега момент да не забравя.
Лека и спокойна вечер драги юзъри и юзърки , утре времето ще бъде слънчево със температури от -2 до 3.5 градуса. Пожелавам ви лека приятна, спокойна, релаксираща,розовинкЪ изпълнена със най- хубави сънища и цвИтенца вечер. Ооо , секунда да ви хвърля и по един (мигач) ;)
--------------------
Пахахахахахахахахахахахах ахахахах
teenkopele
11-27-2007, 22:09
Идеята ми се струва интересна... :-D
Аз нямам нищо против. Ако има и още хора които подкрепят идеята ще направя такава категория.
Seducti0n
11-28-2007, 11:44
Аз нямам нищо против. Ако има и още хора които подкрепят идеята ще направя такава категория.
Взивайке предвид мнението на Алекс по въпроса,съветвам extreme_
да направи една анкета. :wink: По-този начин ще може да се прецени най-добре.Аз да призная,не чета много но съм ЗА създаването на нови раздели,когато са свързани с обравованието,културата и т.н. :wink:
shadow4e
11-28-2007, 14:24
Против. Има раздел "Култура и лично творчество" и за мен спокойно могат тези теми да се сагат тук и щом вече си има такъв раздел и досега е бил повече за лично творчество и малко за книги, не мисля, че като се направи нов, ще могат да се създадат достатъчно теми за цял раздел. Общо взето темите са едни и същи, които биха могли да се дискутират- от рода на "любима кига" /каквито има последната половин година поне 2-3./ и другото е тип "препоръчайте ми книга", от които също има бая, а хората предлагат все едни и същи книги, защото просто те са им любимите и им харесват :)
Относно комиксите може да ги вкарате също тук като само се преименува примерно малко раздела.
Предложение от мен е временно да се направи всичко в "Култура..." и ако потръгне тогава да се изнесе в нов раздел.
die_die_my_darling_
11-28-2007, 16:02
да
Има си вече Култура и лично творчество, по-добре хората да се насочат натам, от колкото да има 100 едни и същи раздела.
Можем и да променим името на раздела "Култура, изкуство и лично творчество" но все пак идеята на рубриката за книгите е да се обсъуждат книги, комикси и списания, докато другия раздел е за всико останало - театри, кина, лично творчество и т.н.
krem4et0
11-29-2007, 12:29
За създавенето на подобен подраздел в Култура!
DisciplineAndOrder
11-30-2007, 08:09
Това май е най-добрата идея.
No_Limit
12-12-2007, 11:09
Това май е най-добрата идея.
И аз мисля така , а идеята е много добра \:D/
Аз съм за, създаването на такъв раздел или подраздел, както предложи krem4et0.
Аз гласувах 'ЗА'. Може би ще бъде интересен раздел. :)
psychopath
02-10-2008, 22:58
Според мен няма нужда...защото си има такъв раздел /съгласен съм с екслойтедтийн/
И без друго не се пише много в него...