PDA

View Full Version : Изневярата

bungle
11-27-2007, 19:31
Мъжът ми ме уби с твърдението си, че... "човек трябвало да експериментира.."

Колко лесно било...
Как.. се омайвали главите на жените..
И колко лесно се изневерявало..

Не, не вярвам, че се изневерява толкова лесно!
Опитва се да ме убеди колко съм лесна. Как бих му изневерила с лека ръка. А не е така..

Какво ще кажете : лесно ли се изневерява, какво се жертва, защо се прави..

hiro
11-27-2007, 19:38
Prav e kato cialo!

Cool_Bitch
11-27-2007, 19:41
Ami iznevqrata e mn lesna,no sled tva posledstviqta sa tejki.V smisal,4e lesno moje6 da otide6 s drug/a,no ne osaznavame,4e mojem da zagubim 4oveka do sebe si,koito e gotov da se jertva za nas.

Made_of_Pain
11-27-2007, 19:44
+1 за неговите твърдения.
Изневярата не е само физичека и моля те не ми казвай, че става дума за физическата, защото ще ми стане супер смешно.
Ако приятелят ти иска да ти изневери просто физически, значи не се чукаш добре и си малко като една красива, неустоима, величествена БРЕЗА в неговото легло.
Съответно неспособността ти да се разкършиш малко и варианта, че виждаш писането на клавиатурата за крайно тежка гимнастика, го кара да се отдалечи от теб, което пак си е на психична основа. Малко или много все амебата в главата му го подтиква да изневери, така че пак е доказателство, че изневярата е въпос на мисловна дейност.
И да, крайно лесно е да изневериш, а също така и да ти изневерят. И е напълно прав, че ПОНЯКОГА си е просто разнообразие...

П.С. Тва с калвиатурата и брезата е пример, не говоря за теб, освен, ако не се асоциираш с примера ми. =)
Все пак не мога да знам как си в леглото, не сме се чукали ......... нали? :neutral:

nofi
11-27-2007, 19:45
Аз напълно отричам изневярата, защото е в разрез с всичките ми ценности. За себе си мога да кажа че съм жена само за един мъж. Когато съм с някой съм с него до край и мога да му дам неща, за които другите момичета не могат и да си помислят. Верността е едно от тях и ако хипотетично изневеря, аз самата няма да си го простя.
Съответно не мога да простя да ми изневерят. Твърде горда съм и това много би ме обидило. Би ме било срам, без да знам защо, въпреки, че не съм сгрешила аз. Ако някой ми изневери няма да ме види никога повече.
Относно това защо някой изневерява-може би е криворазбрана любов, защото човек който обича не може да причини подобно нещо на половинката си.
Напоследък гледам "Островът на изкушението" и се замислям за мъжете, които изневеряват, а после дори собствените им жени и останалите хораз започват да ги защитават, че просто са си били такива. Не мога да приема твърдението, че някой просто си е такъв, защото както на всички ни е известно-кучето играе според тоягата. Ако един такъв мъж се влюби истински и половинката му е като мен той ще се промени.

fake
11-27-2007, 19:49
да, да изневериш е доста лесно. всъщност, само веднъж ми се е случвало и...абе лесно си беше. само че след тва се чувстваш кофти. ама адски кофти, като ебати предателя. никога повече не бих преебала човека до себе си. то пък, щом се е стигнало до изневяра, явно не ми дава това, от което имам нужда, а тогава за какво ми е да съм с него?
парадокса при мен е, че не бих си простила изневяра, но бих простила нечия. де да знам що:)

лесно ли се изневеярва:ми лесно е.всъщност, зависи защо го правиш - дали е просто за експеримента или действително не ти достига нещо с човека, с когото си, и почваш да го търсиш другаде.
какво се жертва: най-важното, жертваш си достойнството. пък и уважението на половинката.

jim_beam
11-27-2007, 19:58
fake saglasna sam 4e e mn lesno da se izneveri na nqkoi no to4no obratno na teb az bih si prostila tova 4e sam izneverila no ne pro6tavam na dr... boje kolko egoisti4no zvu4i.... [-o<

naMy4Ho_KoTe
11-27-2007, 20:41
+1 за неговите твърдения.
Изневярата не е само физичека и моля те не ми казвай, че става дума за физическата, защото ще ми стане супер смешно.
Ако приятелят ти иска да ти изневери просто физически, значи не се чукаш добре и си малко като една красива, неустоима, величествена БРЕЗА в неговото легло.
Съответно неспособността ти да се разкършиш малко и варианта, че виждаш писането на клавиатурата за крайно тежка гимнастика, го кара да се отдалечи от теб, което пак си е на психична основа. Малко или много все амебата в главата му го подтиква да изневери, така че пак е доказателство, че изневярата е въпос на мисловна дейност.
И да, крайно лесно е да изневериш, а също така и да ти изневерят. И е напълно прав, че ПОНЯКОГА си е просто разнообразие...

П.С. Тва с калвиатурата и брезата е пример, не говоря за теб, освен, ако не се асоциираш с примера ми. =)
Все пак не мога да знам как си в леглото, не сме се чукали ......... нали? :neutral:

За пореден път чета твои писания и виждам себе си в тях (макар и моя доста футуристична форма, може би с по-развити невронни връзки). Абсолютно съгласна съм.

marina star
11-28-2007, 03:46
zavisi,az sam mn liberalna v tva otno6enie i mislq 4e kogato 4ovek ne polu4ava ne6tio ot polvinkata si go tarsi drugade dori i nesaznatelno i tova e napalno estestveno
mn e otnositelno sa6to dasli izneverqvame lesno ili ne-kakto po-gore mn zavisi ot jenata,maja,vrazkata kato cqlo,takova obob6tenie za vsi4ki jeni ne moje da se pravi

SilverAngel
11-28-2007, 05:58
Ами аз не съм изневерявала но в последно време приятеля ми много ме дразни и бих го направила с лека ръка, но ще се замисля естествено.... после може би ще съжалявам...

bungle
11-28-2007, 06:18
Аз не приемам това, че за да ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ трябва да легна с някой друг! Не приемам, че някой може да ми завърти главата с лека ръка, защото изпитвам много силни чувства и имам един принцип - щом съм с този човек, щом го обичам , аз му се отдавам напълно : физически и психически. И никой друг не ми е нужен. Защото съм намерила пълното щастие. Да, принципите са направени, за да се нарушават. Но никога не бих изневерила само, за да издразня човека , когото обичам.
Все още съм малко "е' така" :shock:

bebok
11-28-2007, 06:36
iznevqrata e nai-lesnoto ne6to ne sveta ,priqtelqt mi ne bi mi prostil ako my izneverq no az bih my prostila est zavisi si ot sityatsiqta de ako e samo vednyj ili dori mn puti s razli4ni momi4eta bih no ako go napravi dvaputi s edno i su6to momi4e ne prosto za6toto smqtam 4e za da go napravi vednyj ne e zad da ima 4ystva kum neq no za da povtori da a za men iznevqrata e lo6a samo ako se vlaga 4ystva v neq ina4e e prosto experiment ili prosto e potursil drygade ne6to koeto mi lipsva s men ili i az nezn

MiMcHeToOo
11-28-2007, 08:24
Според мен изневярата не винаги е с чувства.. Може да се породи от липса на нещо във връзката, от алкохол, от някакви други обстоятелства. Общо взето е лесно да се изневери, после става трудно, много трудно..

1ov3m3
11-28-2007, 10:56
Хмм Изневяра :twisted: Изневерявала съм и честно казано никога не съм се чувствала виновна и не ми е тежало (може да звучи гадно но е факт)! Имам си няколко принципа и единия е да се отдам изцяло на човека с когото съм,но когато аз давам от себе си,а не получавам това от което имам нужда.... то тогава бих си го потърсила от някъде другаде!
Изневярата - да бих простила стига да го разбера от него и да знам,че просто е видял няква и си е казал "я тая к`ва е ?! :smt003 е що да не я изчукам и после :-$ " Когато няма чувства няма изневяра ,а ако се появят такива то защо си с другия човек?!? :? Понякога дори е полезна!!!

krem4et0
11-28-2007, 11:57
Аз не приемам това, че за да ЕКСПЕРИМЕНТИРАМ трябва да легна с някой друг! Не приемам, че някой може да ми завърти главата с лека ръка, защото изпитвам много силни чувства и имам един принцип - щом съм с този човек, щом го обичам , аз му се отдавам напълно : физически и психически. И никой друг не ми е нужен. Защото съм намерила пълното щастие. Да, принципите са направени, за да се нарушават. Но никога не бих изневерила само, за да издразня човека , когото обичам.
Точно така смятам и аз. Ако си с 1 човек, тогава си напълно с него и толкова. И да си кажа, че откакто съм с мъжа ми на другите момчета гледам като на предмети!

ra4ence
11-28-2007, 12:01
Sъгласна с krem4eto :)

АКо иска разнообразие с др жени- да си ходи при другите жени,нали така. Ама хем да е с мен,хем с други/а, тая няма да стане. С 1 куршум 2 заека. Много хитър бе,ама хитростите на други места :evil:
Разнообразие във връзката може да постигнете по други начини!

partychild
11-28-2007, 12:13
Точно така смятам и аз. Ако си с 1 човек, тогава си напълно с него и толкова. И да си кажа, че откакто съм с мъжа ми на другите момчета гледам като на предмети! Напълно съгласна ;-)

JuS7^YourS
11-28-2007, 12:47
за някого може и да е лесно, ако говоря за себе си - аз никога не бих го направила, нали хората са го казали: не причинявай на другия това, което не искаш да ти причинят на теб. Но има и много по-сериозни причини - любов, привързаност, доверие, нали ако загубиш тези неща у един човек, няма какво повече да губиш. Изневярата си е кофти нещо, кара те да се чувстваш жалък, обиден, наранен, освен това не може да се забрави и е адски тъп начин да покажеш на някого, че вече ти е писнал и имаш нужда от нещо ново и свежо.

so_sexy_92
11-28-2007, 16:16
ima mn povodi za iznevqra
pyrvo myja ili jenata moje da ne obi4a dr
vtori moje 4oveka do nego da ne go privli4a silno
treto moje da ne go zadovolqva i da tyrsi dr dupka ili dr krastavica zavisi ot pola
4etvyrto izneverqvat horata koito mislqt 4e vs e pozvoleno, tezi koito se misqt za bogove v lubovta i v legloto a vsky6tnost s postypkite si potvyrjdavat obratnoto

LitTlE_BeBsIiI
11-28-2007, 17:55
Ми...прав е приятеля ти.ЛЕсно се изневерява за нещастие...мн лесно дори... :roll:

menta_loverka
11-28-2007, 18:27
Изневярата е най-лесното нещо, но след нея идва най-трудната част :evil:

UnXpected
11-29-2007, 20:11
Emi naistina edna iznevqra moje da stane mnogo lesno ... Dali 6te e v zastoi na vruzkata, omruzvane ili nqkuv dr faktor. Spored men ne moje da se kaje koi pove4e izneverqva - mujete ili jenite. Tova si e do obstoqtelstva ama prosto horata sme si jivotni ... pravime kvoto ni haresva i v pove4e slu4ai zamislqneto idva 4ak sled tova :D I "Bojee, kakvo napravih ..." :twisted:

sweet_sorcerer
11-29-2007, 21:28
Ако наистина държиш на някой никога не би му причинил такова нещо! Само че за жалост мн хора не мислят така....аз лично не толерирам изнрвеярата и ако някога ми се случи такова нещо.....мммм горкия идиот дето си е мислел, че може да има 2 едновременно.... :evil: :P

fiama
11-30-2007, 07:01
Предполагам се изневерява лесно. Но за да изневериш, дори и само за разнообразие, значи има нещо което не намираш в половинката си- било то разнобразен и качествен секс, било то чувства.

ражур
11-30-2007, 08:12
ъм зарежи го твоя човек как може да ти казва че си лесна след като е с теб би трябвало да те познава поне малко,а какво се оказва :shock:
и това че ти говори така е абсолютно неуважение според мен.
+ това че той е попадал само на лесни не значи,че всички са такива

bungle
11-30-2007, 09:44
ъм зарежи го твоя човек как може да ти казва че си лесна след като е с теб би трябвало да те познава поне малко,а какво се оказва :shock:
и това че ти говори така е абсолютно неуважение според мен.
+ това че той е попадал само на лесни не значи,че всички са такива

Е, да.. и аз на това се издразних. След като ме приравни с "всички сте така.." Той нека си говори, аз се познавам и знам какво не бих направила.

john_kaleka
11-30-2007, 12:05
опитжам се но не намирам обшо с темата !секс????
айде марш!

gavro64eto
11-30-2007, 13:54
zavisi ot perioda v koito se namira 4oveka,imali vrazka i kolko vajna e tq za nego.pove4eto hora izneverqvat za6toto im e sku4no s patniotite.ako te hvanat krai na vrazkata ako ne moje i da ima polojitelen efekt

macka123
11-30-2007, 14:17
Аз никога не бих си простила изневяра.На друг може би ако за мен той е ВСИЧКО но не и на себе си.Инче да изневериш според мен е мн лесно , но после става тежко.

bungle
12-05-2007, 07:13
Предполагам, че после е много кофти. :?