Влез

View Full Version : КаквО се сЛУчвА?!?!?!?!?

malkoto_baby
11-27-2007, 21:37
Здравейте!Аз съм на 17 години.Водя полов живот от година и половина....Значи... този месец не ми доиде цикълът след което си направих тест и се оказа отрицателен...но ми тече едно кафеникаво течение след което с 15 дни закъснение ми доиде но течеше много малко (но ми беше някак странен цикалът,в смисъл нямаше я тежестта в корема)...предният месец преживях доста голям шок и правих секс в последните дни на цикала сега след като ми свърши имам едно розовеещо течение и постоянно ходя с ежедневни превръзки и на срамните усни имам едно зачервяване и мисля че съм се протъркала от превръзките... та мисълта ми е дали това е нещо сериозно? и дали на още някои му се е случвало подобно нещо?Мерси предварително =; :oops:

hiro
11-27-2007, 22:08
Да генеколог.

naMy4Ho_KoTe
11-27-2007, 22:12
Да генеколог.
Не. Гинеколог :P

marina star
11-28-2007, 04:43
i az sam saglasna s po-gornite

SilverAngel
11-28-2007, 07:08
обади се или го питай гинеколога, най добрите отговори ще получиш от него :smt001

bebok
11-28-2007, 07:16
mislq 4e anomaliite v tsikula sa ot stresa a 6to se otnasq do protrivaneto ako e ot prezvuskite spri da se obeskosmqva6 izvesno vr (ako go pravi6 de) kogato poniknat kosum4etata 6te predotvratqt trieneto ili pone 6te go namalqt i ispolzvai prevruski s pomu4no pokritie :) tova si e moeto mnenie no po-dobre idi na lekar taka 6te si po spokoina :)

ra4ence
11-28-2007, 12:43
Ако има лека миризма и е беличко е бяло течение и ти препоръчвам да отидеш на лекар. Имам приятелка,която е с такъв проблем,не е нищо страшно,просто трябва да пиеш хапчета и изчезва,защото впоследствие може да се задълбочи проблема и да доведе до безплодие.
Но за кафеникавото течение не знам вече :(

malkoto_baby
11-28-2007, 16:08
Течението няма никакъв спецефичен мириз... и е розовениково.За цъкалъм и аз мисля че от притеснението не ми доиде ... но мисля да посетя генеколог за да съм сигурна :? само че ще ми е за първи път :oops:

DevilWish
11-28-2007, 16:16
Nai-dobre otidi naistina ,za6toto - ne da te pla6a ,oба4е има цветна бременност.

DJ_MiLeN
11-28-2007, 21:44
В такива случай се казва честито на печелившия =D> =D> =D> =D>

Rysa_Kykla
11-28-2007, 21:47
Здравейте!Аз съм на 17 години.Водя полов живот от година и половина....Значи... този месец не ми доиде цикълът след което си направих тест и се оказа отрицателен...но ми тече едно кафеникаво течение след което с 15 дни закъснение ми доиде но течеше много малко (но ми беше някак странен цикалът,в смисъл нямаше я тежестта в корема)...предният месец преживях доста голям шок и правих секс в последните дни на цикала сега след като ми свърши имам едно розовеещо течение и постоянно ходя с ежедневни превръзки и на срамните усни имам едно зачервяване и мисля че съм се протъркала от превръзките... та мисълта ми е дали това е нещо сериозно? и дали на още някои му се е случвало подобно нещо?Мерси предварително =; :oops:

генеколог мили4ка...стискам палци да не е нещо сериозно :)

burmuni
11-28-2007, 22:41

генеколог мили4ка...стискам палци да не е нещо сериозно :)

+1 \:D/

Bambina_Lover
11-28-2007, 23:30
няма какво да чакаш, бягай при чичко доктор

gavro64eto
11-29-2007, 15:11
kakvoto i da ti kajem nie po-dobre idi pri ginekolog

Kras4eto_lp
11-29-2007, 16:28
Както казаха повечето преди мен отиди на гинеколог...не очаквай някакъв по сериозен отговор тук.Просто не сме лекари :neutral: