View Full Version : дали има възможност жената да забременее, ако е от горе?
me&u
11-27-2007, 20:52
hora nz dali tova e vqrno i zatova napravih temata.mnogo hora mi kazaha 4e v pozite v koito jenata e otgore nqma 6ans za zabremenqvane i dori i da ima e mnogo malak zaredi gravitaciqta se6tatate se:) vqrno li e tova ili ? :-|
T.7.
devil_girls_
naMy4Ho_KoTe
11-27-2007, 20:58
**************************************** Все тая каква е позата, в крайна сметка спермата се изстрелва с немала скорост.
модерирано от devil_girls_
Njakoi te e izbudalkal ili nishto ne razbira niama takova neshto mogesh da si zabremeneesh i oshte kak!
Made_of_Pain
11-27-2007, 21:04
:-# Ужас.
naMy4Ho_KoTe
11-27-2007, 21:07
**************************************** Все тая каква е позата, в крайна сметка спермата се изстрелва с немала скорост.
модерирано от devil_girls_
Aз не разбрах защо трябваше да се цензурира? Не бях използвала нецензурни думи, нито изрази. Изразих се шеговито. Ай моля ви се малко свобода на словото.. Бахти хората.
me&u
11-27-2007, 21:11
mi i az smqtam 4e moje no sa mi go kazvali mnogo puti i v daskalo daje sme go u4ili 4e gravitaciqta pravila 6ansa minimalen. i ako nqkoi e gledal filma knocked up sa6to go kazvat i se za4udih.. :P:P
Made_of_Pain
11-27-2007, 21:21
Не знам в какво училище учиш, но нямам и много желание да рабирам.
П.С. Цензурата е убиец... Аз пиша, за да се трие явно.
Преди малко беше много забавно, като написах нещо и беше изтрито, за да може да се напише същото от самия модератор... Супер забавна работа.
naMy4Ho_KoTe
11-27-2007, 21:35
Не знам в какво училище учиш, но нямам и много желание да рабирам.
П.С. Цензурата е убиец... Аз пиша, за да се трие явно.
Преди малко беше много забавно, като написах нещо и беше изтрито, за да може да се напише същото от самия модератор... Супер забавна работа.
Аз пък веднъж цитирах реплика от много готин скеч от ”Шоуто на Слави” и го изтриха.. Било расистко.. А беше - ”циганите на сапун, турците на коколино, а българите на веро!” (прочети го преди да го изтрият!).. Сама прецени доколко ”расистко” е.. Ама нали фон Клинкерхофен и неговата малка армия ”нацисти” вършеят наоколо на свобода.
Made_of_Pain
11-27-2007, 21:45
:razz: Беше добро, видях го още тогава
Аз преди малко написах - 'врачката в мен казва да идеш на лекар, все пак съм само врачка
Може да е от притеснение'
Wow that' s truly so tactlessly...
Абе нямам думи =) ...
Ама ще лягам, че не е хубаво с пневмония да се чудя на модератори вместо да спя по тва време =)
Лека и всело изкарване утре =)
А на авотрката дето учи във асоциативното на 3-то помощно, но в Африка... OMG... try to read somethin', преди да поченете да показвате публично колко сте тъпи.
MiMcHeToOo
11-27-2007, 23:01
омфг.. нямам думи просто.. само ако те е*е в гъза (ама в гъза - анала - дупката от която ходиш по голяма нужда както искаш го наречи) само тогава не можеш да забременееш..
marina star
11-28-2007, 03:41
detence glupavo!!!!!!!!!est 4e pozata nqma zna4enie,kvi graviotacii,kvi gluposti...bahti horata ima
fizik sum i 6te ti kaja samo edno nenamesvai gravitatsiqta kadeto i ne e robota est 4e nqma zn pozata ....
ALOO s teia va6i vaprosi nekoi den 6te me dokarate do infarkt :razz: a we ti biologia ne si li u4il ? Nesi li se interesuval EST 4e MOJE !!!Tova e kato da iztrelia6 struia voda ot pojarnikarski kran sia nadiavam se shva6ta6 ... :-P
swords1010
11-28-2007, 12:45
Естествено, че може да забременее! :wink:
KimBerLy1912
11-28-2007, 14:46
Има шанс една жена (едно момиче) да забременне всеки път,когато мъжът (момчето) свърши в нея...реално погледнато обаче забременнява се само когато си в овулация...Не смятам че позите влияят по някакъв начин на този шанс...
И спрете вече с тъпите теми :-x
DevilWish
11-28-2007, 15:20
омфг.. нямам думи просто.. само ако те е*е в гъза (ама в гъза - анала - дупката от която ходиш по голяма нужда както искаш го наречи) само тогава не можеш да забременееш..
Tochno taka ;-)
Eternal_flame
11-28-2007, 18:43
Nqma zna4enie kakva e pozata,6tom e svar6il v [eb zna4i moje da zabremenee6
alele maiko ](*,) toq koito go e kazal tova (nai veroqtno go i vqrva) trqbva da da e v 2ri klas :smt031 vzemi si poigrai o6te desetina godinki s igra4ki i posle govori za tezi ne6ta
sLaDkA_GrEsHkA
11-28-2007, 20:01
](*,)
me&u
11-30-2007, 22:49
вижте какво нито сам някоя малка пикла току 6то по4нала да се интересува от подобни теми нито сам умствено изостанала или не6то подобно.знам 4е става вапрос за глупост просто ми бе6е интересно дали сам права по темата.това го твардят много хора и може би е моя вината но имах впредвит ползваики презерватив не 4е прави не6тото вярно но ми казаха 4е при скасване можело да помогне ,,гравитацията,, знам 4е не е вярно но не мисля 4е сам някоя здрво информирана за вси4ко на този свят и просто исках да се уверя 4е няма подобно не6то :) и за тези в4ера6ни лаина тука единствено казвам да си ходите на ма*ата за6тото това е форум с цял да обогатява културата ни на разли4ни теми вярно е 4е доста хора си правят та6ак с потребителите и саздават теми само за ебавка но това не зна4и 4е всяка странна тема трябва да баде садена по този но4ин.
SOLDIERRR
11-30-2007, 23:27
Abe kvi gravitacii kvo ne6to be.
Az kato izrigna kato vulkan ba6 pak 6te mi vliqe gravitaciqta.
Moje kato raketa da izxvur4i ot patoka mi te za gravity mi govorqt :)
Ni6to takova 4ove4e na vsqkva poza is the same
хахххахахахаах не веее как ти добре ли си забременява се от орална любов :razz: :D :smt002
майкооооо да и кво гравитацията го отласква надоло и то не може стиген нагоре ли ? И*ах леша аз :-s
земи прочетеш нещу \:D/
:arrow: на колко си бе ?
`Death`Whore``
12-01-2007, 12:01
Тъпо е да питаш дали може да се забременее от свирка, но да мислиш, че ако мъж се изпразни във вагината ти без предпазни средства и не му е направена вазектомия, не можеш да забременееш...е доста по-тъпо.
DisciplineAndOrder
12-01-2007, 13:27
Разбира се,че може.Use a condom!