Влез

View Full Version : закъснява??

pish0nko
11-28-2007, 07:32
zdr na gadjeto mi i zakusnqva veche 3-ti den vuzmojno li e da i se e razbazikal cikala poneje naskoro pravihme sex beshe destvena ne e stresirana mislq che ne e ot vremeto molq suvetche nesam svurahval vneq !! nebeshe skusan kondoma .. ako neste me razbrali molq da me izvinite malko sum pritesnen blagodarq na vsi4ki :-k

Pavlito
11-28-2007, 07:58
da napalno normalno e spored men shtom i e bilo za parvi pat..pak i shtom ste sigurni che e nqmalo gafove nqma za kakvo da se pritesnqvash...takache dishai spokoino ;-)

vvs_go
11-28-2007, 08:16
ami spored men pyk e bremenna

MiMcHeToOo
11-28-2007, 08:25
Е нали не е бил скъсан кондома, не си свършил в нея? Не бой се бе човек, закъсняването винаги може да стане дори и да не правено секс. Просто сте се уплашили сега, че и закъснява, защото сте правили секс. Сигурна съм, че ако не бяхте едно такова закъснение нямаше да ви се стори нищо ;)

LOSERS
11-28-2007, 09:09
zdr na gadjeto mi i zakusnqva veche 3-ti den vuzmojno li e da i se e razbazikal cikala poneje naskoro pravihme sex beshe destvena ne e stresirana mislq che ne e ot vremeto molq suvetche nesam svurahval vneq !! nebeshe skusan kondoma .. ako neste me razbrali molq da me izvinite malko sum pritesnen blagodarq na vsi4ki :-k
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Да не ти е компютър или GSM

AnoNim4e
11-28-2007, 10:31
Ami tuk nqma ot kakvo da se pritesnqva6!6tom ne e skusan prezervativa i 6tom ne si svur6il v neq 100% ne e bremenna,to e normalno ponqkoga cikulat da zakusnqva ili da idva po rano s nqkolko dni razlika ot opredelenata data,a i ako ne e golqma sig o6te ne e navqzla v redoven cikal :wink:

malka^zagadka^
11-28-2007, 10:45
abe spoko tva enormalno i vuzmojno moje i d ane i e redovno nikoi ne e kazal 4e npremnno 6te trq d ai idva kogatop togava :evil:

ra4ence
11-28-2007, 11:05
Съвсем нормално е да й закъснява :) Не само сега,но и по принцип.. Мисля,че няма страшно.
И да ти кажа,че пак може да забременее,дори да не се е късал презерватив или пък да си звършвал в нея. В течността,която се отделя от ..ммм.. половият ти орган също може. Шансът е 1 на милион сигурно.

За тва е хубаво,ако искате втори тек,след като си свършил да се изпишкаш и да се измиеш ...там ;)

\:D/

pish0nko
11-28-2007, 12:22
blagodarq na vsi4ki koito prochetaha temata i se otzovaha :)