View Full Version : Има ли опасност?
LitTlE_BeBsIiI
11-28-2007, 11:34
С едно момче щяхме да правим секс.Той почна да си слага гумата,но аз забелязах,че е на обратно.Казах му...той я обърна....аз почнах да му помагам да я сложи и по пръстите ми имаше ....не съм сигурна дали беше сперма,но..ми приличаше на такова.След като я сложихме уж почнахме,но не ставаше,....члена му не влизаше в мен както трябва,но все пак влезе малко....както и да е...въпроса ми е,има ли опасност да съм забременяла в тоя случей? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
krem4et0
11-28-2007, 11:37
Това сперма ли беше? Ако не е сперма, не се тревожи......едва ли е еякулирал докато си слага презерватива, така че притеснението ти е неоснователно!
Предполагам,че това е обичайната течност,която отделя членът при възбуда. АКо е свършил..мисля,че би забелязала \:D/
AnoNim4e
11-28-2007, 11:50
Ne,ne moje da si bremenna!Tova prosto e te4nost,koqto q ima kogato e vuzbuden edvali e svar6il o6te predi da si e slojil prezervativa! :wink:
indecent
11-28-2007, 11:54
ne moje da mi razli4i dali e sperma a trygnala da mi pravi seks :lol: :D :P
Ми ако е сперма има риск ако не е не милля!
wasntme_
11-28-2007, 12:44
xax i az to4no tova si pomislih.... nz tva ne bi li trqbvalo da bade predeqkyacionnata te4nost... ako e taka - v neq se sadarjat savsem malko koli4estvo spermatozoidi - po4ti e nevazmojno da se zabremenee ot neq /taka bqh 4ela nqkade/... spox de - nqma risk da si zabremenqla mislq - toi ne e svar6il nali taka :? :) :smt001
Samniavam se predpolagam 4e e eukulacionna te4nost ako e tova zna4i nP no za sledva6tia pat malko po-vnimatelno :wink:
spored men sashto nqma nikva opasnost zashoto po-skoro tva e bila eqkulacionna technost \:D/
Ми ако е сперма има риск ако не е не милля!
хахаххахахха ае ве чоек 1 миля е супер малко ... ааааааааахахахха
DevilWish
11-28-2007, 15:10
Nali? :-o trqq da se obrazaovate malko we :D
bulgarche
11-28-2007, 17:06
Не си бременна (най-вероятно). Времето ще покаже. внимавайте следващия път (ако има такъв) :::
Дори да е имало нещо, във кислородна среда сперматозоидите умират много, много бързо. Аз не бих се притеснявал. Спокойно ;)