PDA

View Full Version : не мога да разбера дали има чувства

KpucuTo0o92
11-28-2007, 16:27
vsi4ko zapo4na predi okolo 2 meseca.bqh na diskoteka s brat mi i tam se zapoznahme.toi e 1 godina po-golqm ot men i u4i v moito daskalo.kato bqhme na diskoteka izlqzohme na razhodka samo dvamata i toi me pregarna a takmo se bqhme zapoznali posle se darjahme za race i toi me kani da tancuvame no az otkazah(nz 6to mu otkazah). togava ostanah s vpe4etlenieto 4e toi me haresa,ot na4aloto nqmah 4uvstva no sega...v daskalo se zasi4ame po4ti sqko mejdu4asie i mi stava gadno.edna fr mi kaza da kaja na brat mi no toi kvo moje da napravi.ne moga da razbera kvo 4uvstva-vie kak mislite dali me haresva i imam li nqkav 6ans s nego?

NightSky
11-28-2007, 16:36
Никой във форума не може да ти каже дали той има чувства към теб. Ти сама трябва да разбереш. Като се срещате през междучасията говорите ли, какво си казвате? Усмихва ли се като те види?
Според мен щом в самото начало те е прегръщал и държал за ръка, значи е имало някакво привличане.
И по-добре недей да намесваш брат си в тази история, права си, че той нищо не може да направи.
Последен въпрос: Защо ти става гадно като го видиш, нали имаш чувства към него?

yuyuto
11-28-2007, 16:40
Еми щом те е прегръщал и държал за ръка значи има то е ясно...
Само дано да не е бил флирт за една нощ... :-|

Presley
11-28-2007, 16:46
Ние не сме гадатели.Не може от два-три реда,който си написала да ти кажем дали те харесва и дали имаш шанс.Ти си пряк свидетел,така че би трябвало да можеш да си направиш сметка..
Но щом те е канил да иэлеэете,гушкал те е и т.н,вероятно не си му беэраэлична.Може пък и само да си е правил кефа и да е флиртувал и да няма други намарения.Абе не энам,ти го поэнаваш-прецени.
Но най-сигурно е да говориш с него.Научете се да си покаэвате чувствата ,а не да ги криете в себе си и да се филмирате,эащото само се иэмъчвате ,а реэолтат-никакъв!Говори с него ,а не с брат си... :-|

natalito_01
11-28-2007, 17:20
[/b]a ti kak se darja s nego kato go vidq na daskalo?v smisal zagovori li go?ili prosto go otmina kato nepoznat za6toto ako e taka tva moje da go e naranilo.vsemi pogovori s nego popitai go kakvo e ozna4avala onaq ve4er iska li izob6t da se sre6ta s teb...........ei takiva ne6ta,no po4no po otdaleko ;-)

menta_loverka
11-28-2007, 17:28
Не мога да преценя, но аз имах подобен случай забих се в диското с едно момче от мойто даскало и сега като се виждаме в даскало се поздравяваме и тн, но той не ме харесва иска да сме само приятели според мен трябва да го питаш

Josefinne
11-28-2007, 17:36
Ами , момчето те е харесало вечерта, не може да се каже , че е влюбен до уши, фърлил ти е око, ама ти си се дръпнала. Може наистина да кажеш на брат ти, че си харесала неговия приятел и той може да му подхвърли нещо, та в случай, че той реши, че те харесва и на светло ( а не само в дискотеката) и да те заговори. Другият вариант е ти да поемеш инициативата и да го заговориш в училище или пък да се срещнете пак на дискотека ( например организирана от брат ти ). Така ще е най-лесно.