Влез

View Full Version : Кога???

gavro64eto
11-29-2007, 15:04
kogato zapo4nete edna vrazka sled kolko vreme pravite sex sas partniora?

hiro
11-29-2007, 15:16
Mi razli4no:)
S poslednata vruzka chakax 3 meseca:))) inache po niako i sushtiat den:)

Котарана
11-29-2007, 15:16
Ми с последният ми го направихме на втората седмица някъде. :-)

DevilWish
11-29-2007, 15:18
Emi razl4no to ne si spazvam nqkvi to4ni dni...ama moje bi pone 2 sedmici ,osven ako 4oveka ne me privli4a mn0go i da go iskam ot strashno mnogo vreme ,togava moje bi 6te ima i izkliu4eniq.Oba4e do sq vinagi pone 2-3 sedmici sa minavali ,4e daje i po mesec pri nqkoi ;-)

ReFlEcTiOn
11-29-2007, 15:19
аз с единствения ми на 16 ден 8)

partychild
11-29-2007, 15:24
Ама вие сте много барзи беее... :shock: аз с моя приятел го направихме на почти 7-мия месец без някой ден :shock: и не съжалявам мисля си че така е редно ... не на първия ден/месец #-o

DaniFilth
11-29-2007, 15:27
na 2 riq den :D ko da se prai priiska ni se :-P

experiment_m
11-29-2007, 15:29
Поне за това не ми се налага да спазвам график. Всеки път е различно. С едно гадже го направихме даже един ден преди да тръгнем, а ми се е случвало да чакам и по няколко седмици. То си е до човека с който съм.

Kras4eto_lp
11-29-2007, 16:21
Ми на първата седмица със сегашния :D

gazarka
11-29-2007, 19:54
spored men nai dobre e dve sedmici,no s posledniq spah na tretiq den :-| .kakvo da se pravi-be6e golqm sladur;)

bebok
11-29-2007, 19:59
amiii s moq sedmitsa predi da trugnem.....

haley_james
11-29-2007, 22:03
определено всичко е строго субективно,но държа мнението,че при нова връзка трябва да изчакаш определено време и когатос и сигурен, че има чувства самото изживяване ще бъде много по-стойностно.

rumka88
11-30-2007, 05:41
ami s moq priqtel go napravihme moje bi na 3-tata sedmica...no ne sum mn sigurna... to ti idva otvutre ne moje6 da 4aka6 pove4e... :P

krem4et0
11-30-2007, 07:56
Ама вие сте много барзи беее... :shock: аз с моя приятел го направихме на почти 7-мия месец без някой ден :shock: и не съжалявам мисля си че така е редно ... не на първия ден/месец #-o
А ние се "чакахме" взаимно 18 месеца...

gazarka
11-30-2007, 08:34
e 18meseca ve4e sa prekaleno,to si e bilo vzaimno mu4enie.ti mai se fuka6 s tova 4e tolkova vreme ne ste spali,no spored men si e bilo 4ista zaguba!
p.s ni6to li4no

slun4evo
11-30-2007, 08:37
Това глупавичък въпрос, всеки е започнал когато е решил, че е готов и , че икса да се отдаде на този човек.И при всички връзки е различно.Седното си гадже може да си спал на 2-та седмица, а с другото на 2-я месец. :)

krem4et0
11-30-2007, 09:15
e 18meseca ve4e sa prekaleno,to si e bilo vzaimno mu4enie.ti mai se fuka6 s tova 4e tolkova vreme ne ste spali,no spored men si e bilo 4ista zaguba!
p.s ni6to li4no
Всъщност не сме се мичили-и двамата не сме правили секс преди това и като не знаеш какво е..........не те мъчи особено. Аз лично не бях много измъчена, той също. При все, че половината от това време беше и в казармата.............
Понякога съжалявам, че е станало така. Имах си причини, а и той също да се получи по този начин. Той обаче не съжалява изобо и казва, че поне сме се познавали много добре и не съжалява..........
Дали е било загуба-не зная. Показател е фактът, че бяхме достатъчно отпуснати, за да не се тревожим за неща как изглеждам отстрани, какво ще каже той, ако аз днес просто не мога, какво ще се получи, ако свърша бързо, дали не е само за секса с мен, дали след като го правим ще ме остави..............

partychild
11-30-2007, 13:10
p.s ni6to li4no
Всъщност не сме се мичили-и двамата не сме правили секс преди това и като не знаеш какво е..........не те мъчи особено. Аз лично не бях много измъчена, той също. При все, че половината от това време беше и в казармата.............
Понякога съжалявам, че е станало така. Имах си причини, а и той също да се получи по този начин. Той обаче не съжалява изобо и казва, че поне сме се познавали много добре и не съжалява..........
Дали е било загуба-не зная. Показател е фактът, че бяхме достатъчно отпуснати, за да не се тревожим за неща как изглеждам отстрани, какво ще каже той, ако аз днес просто не мога, какво ще се получи, ако свърша бързо, дали не е само за секса с мен, дали след като го правим ще ме остави.............. Аз също не съм си задавала такива въпроси имах му пълно доверие за да го направим на 7-мия месец.... според мен мисля че не сме избързали :? Познавах го от доста дълго време а и преди сме били заедно за кратко време ...но се разделихме за година и пак се събрахме ;-)

john_kaleka
11-30-2007, 13:20
миииии...малко преди да се родя! :-D

Diva4e
11-30-2007, 17:19
Когато усетя,че е момента,тези неща според мен се усещат няма нито време нито място има само желание и действие !