View Full Version : Секс по време на менструация?
Какво мислите по въпроса? :-s
Barbaronka
11-29-2007, 17:49
Ne se obijdai,ama moga li da povurna po povod temata ti? :-&
makarona
11-29-2007, 17:56
Какво мислите по въпроса? :-s
А какъв ти е въпроса ? ОТНОСНО ?
russianmafiaboss
11-29-2007, 17:58
Ne se obijdai,ama moga li da povurna po povod temata ti? :-&\
правил съм го , момичето нямаше нищо против да продължим, но на мен като го извадиш беше доста гнус
така, че - НЕ ГО правете
гадно е
Ами четох много статии..някой момичета казват че било отвратително,други казват,че не искат дори да си го помислят защото по време на менструацията са много нервни и не искат дори да виждат половинката си.. А други казват че било "божествено" защото в този период са много чувствителни и след оргазъм болката им преминава.. Затова питам вас..какви са лошите и добрите неща,които могат да се кажат на тази тема?
Pravil sum go mnogo puti no osobeno kato e bez kaput e mnogo gadno kato si go izvadia za tova vse pak izbiagvam:)
Задължително ще е със! Това е ясно.. :!: :wink:
namalqva bolkata no puk tsapa i vse pak si mislq 4e e ostarqlo shva6tneto 4e prez tozi period jenata e mrusna i e gnysno partniora i da q pipa ako ima jelanie nevijdam kade e pr
macka123
11-30-2007, 13:45
Ми правила съм и особено мн ми хареса защото удоволстжието е мн голямо докато е вътре.Но като го извади....малко е гнусничко да ви кажа.Който иска да пробва все пак.
gavro64eto
11-30-2007, 13:48
ne go odobrqvam,poneje moje da se iz4aka 4-5 dena
o7ka43na7a
11-30-2007, 16:20
Spored men e gnusno..no vse pak kato iskash probvai ti si re6avash.. :?
Според мен не е хигиенично,а до колкото съм информирана може да се получи инфекция която не е приятна!
Инфекцията може да се получи само когато го правите без презерватив,доколкото знам. А за хигиената-щом се поддържа ежедневно няма почти никакъв шанс от инфекция :neutral:
Nadelina
11-30-2007, 19:14
Ujasno mi izglejda... Samata ideq za neshto takova mi e otvratitelna... nehigienichno e i ne bih go pravila...
На мен лично идеята никак не ми допада. По време на менструация съм нервна, раздразнителна, боли ме... отделно ми изглежда гнусно. Но щом на някои им харесва, спазват съответната хигиена- няма нищо лошо да го правят ;)
момата дет я кецат повреме на цикъл може да получи кръвоизливвввв
абее сумати разправий после...
Правила съм и не е нищо особенно...
не съм и не бих пробвала :?
Cvetelina_91
11-30-2007, 22:51
Pravila sam samo nqkolko pati analen sex kogato sam bila nerazpolojena.
Izbqgvam po-princip da pravq sex po vremeto kogato sam "cafnala".Vse pak nqma da umra az ili toi ako iz4akame kraq na "predstavlenieto na qicekletkite"
ResidentEvil
12-29-2007, 13:54
Може да им галиш клитора до както я чукаш. :grin: