Влез

View Full Version : как да му кажа

KpucuTo0o92
11-30-2007, 18:52
i taka edin pat s brat mi bqhme na diskoteka i toi ni zapozna.toi e edna godina po golqm ot men,u4im v edno i sa6to daskalo i se vijdame vseki den.o6te kogato se zapoznahme izleznahme na razhodka samo dvamata i toi me pregarna a posle se darjahme za race(nz dali tva zna4i ne6to)mn go haresvam i iskam da mu go kaja no prosto nz kak.daite nqkvi saveti pls

zlateto
11-30-2007, 18:58
emi nai-prostoto sabirash si4ki sili kazvash mo i twa e .. trudno e ama .. ako iskash da razbere spored men twa e na4ina :\

Lacey
11-30-2007, 19:02
Можеш да го целунеш.Според мен и това ще свърши работа. Също така можеш когато ти говори да го гледаш влюбено в очите че да се притесни и след това както си говори да го целунеш :-o ... знам ли :D

miss_91
11-30-2007, 19:04
pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
uspeh \:D/

miss_91
11-30-2007, 19:05
pokani go da izleznete na kafe ili na razhodka v parka(makar 4e sega e malko studeni4ko taka 4e lafeto e po uda4no)ili se napravi 4e ne razbira6 ne6to po nqkoi predmet v daskalo
uspeh \:D/

russianmafiaboss
11-30-2007, 19:30
всичко по горе написаното върши работа
може също така ад го облееш с кафе или вода между краката "случайно" :lol: и после да се извиниш , да се изчервиш, и да побързах да го избършеш
това ще е мн забавно :P

experiment_m
11-30-2007, 19:43
Щом вече те е прегръщал и сте се държали за ръце, просто не знам какво искаш да му казваш. Продължавайте да се излизате заедно и всичко ще си дойде от само себе си на мястото. Идеите писани отгоре са си супер. Можеш да се възползваш.

gree_girl
11-30-2007, 19:56
Хмм държал те за ръка....чудя се какво още чакаш :) първо намекни му по скайп за това и след после му кажи, че го харесваш. А и в училище прекарвайте повече време заедно успехчета

MiMcHeToOo
11-30-2007, 20:49
Е ти си в супер лесна ситуация.. Даже може да не казваш нищо просто да го поканиш на разходка

koalka
12-01-2007, 06:58
То не е трудно да се е досетил...но все пак му кажи.Какво толкова се притесняваш?Според мен и той има нещо към теб.

kotity
12-01-2007, 07:01
Можеш да го целунеш.Според мен и това ще свърши работа. Също така можеш когато ти говори да го гледаш влюбено в очите че да се притесни и след това както си говори да го целунеш :-o ... знам ли :D

Целувката не е задължителна, достатъчно е само да го гледаш влюбено, но да може той да го забележи.А пък ако иска, той трябва да те целуне =P~

PaChanGa_GiRl
12-01-2007, 07:03
Няма от какво да се притесняваш, направо действай ;) Въпреки че според мен ако се видите отново, той ще направи стъпката, ако не... казваш му и така(както каза някой по-нагоре - целувката също върши работа).

Успех :!:

vikipf
12-01-2007, 07:03
Ох, защо да му казваш... Просто му намекни.. Не с думи...И нещата ще се получат... :)

rakiQ
12-01-2007, 07:18
даммм
ако толкова искаш да сте зедно но искаш да си сигурна изчакай още малко

целунете се ...

аз така със сегашния ми приятел- седяхме си на едни стълби и той ми каза дай да те цункам
и аз го награбих с език :D 8-)

Abigoria
12-01-2007, 07:29

Целувката не е задължителна, достатъчно е само да го гледаш влюбено, но да може той да го забележи.А пък ако иска, той трябва да те целуне =P~

Що пък трябва да чака докато той се сети :? Моя съвет е: Не чакай, щото може и да не се накани :-D Сгащи го някъде и действай :lol:

JoeBanana
12-01-2007, 07:42

ей затва ше си седиш без гадже
http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif

kotity
12-01-2007, 10:17

ей затва ше си седиш без гадже
http://store2.data.bg/kiromastikata/Seizure.gif

Ей, момченце, ти кога ще престанеш да се заяждаш с мене :@ [-(

Harum_Scarum
12-01-2007, 10:30
Поеми дълбоко въздух,затвори очи и му го кажи

slun4ice_90
12-01-2007, 13:02
Давай смело =P~

..:sUnRiSe:..
12-01-2007, 13:25
еее че то твойта работа почти готова =D> айде казвай му не се страхувай :smt001 сичко ше е наред =P~

op_tiho
01-07-2008, 14:52
Mom4etata sme idioti :D celyni go :smt008 :smt007