PDA

View Full Version : Дайте съвет

Phantom_91
11-30-2007, 23:52
За 16 години не беше ми се случвало момиче да ми каже,че ме харесва(не че съм грозен или тъп).И то просто "харесвам те" а не "обичам те" или "не мога да живея без теб".А сега наведнъж две момичета и то сестри :shock: .Сега подробностите за изясняване на ситуацията са следните:За познах се с тези две момичета миналия март и оттогава сме се виждали кажи речи 1 път в седмицата.По 1 време ходихме и на екскурзии заедно,беше весело и не знам как съм ги впечатлил,но един ден едната ми сервира по скайп,че ме била харесвала.Добре няма проблем,момичето е свестно,ще тръгнеме.Да ама не,предлагам и аз,а тя "не" ...кофти...(за 1ви път предлагам на момиче,май не е на добре :-k )След няколко дни се съвзех и попитах за причината,а тя била,че тази(да я наречем "А" :D ) не искала да кара сестра и(В :D )да страда.И ся,аз оставам на сухо,не че не съм свикнал,но предвид че се отвори възможност за промяна го усетих много здраво.И така аз харесвам А и тя ме харесва,но злата В пречи на любовната идилия.В все още не ми се е обяснила,но А много старателно ме обеждава,че В също била влюбена в мен.А пък В не знае че А ме харесва и не бивало да разбира...мазало...Според мен рано или късно нещата ще излязат наяве и тогава всички ще се почувстваме много по-пре*ни от живота отколкото,ако се изясним утре... да речем.Моля ви посъветвайте ме как да постъпя,моето желание е да има възможно най-малко пострадали,ако ще да съм само аз.Предложете варианти,модели,схеми каквото се сетите,ако мислите че ще помогне...отчаян съм,помогнете ми,моля,ви!

*.~*`*~* anaRial *.~*.`*`
12-01-2007, 02:09
Те са сестри, не можеш да бъдеш егоист. Не зная дали имаш и ти братя или сестри, но ако имаше, щеше да разбереш как се чувства сестричката, която харесваш. Може би имате шанс с момичето, но това би било най - добре, ако сестра и престане да те харесва... За сега остави нещата така и не заставай между тях, ако ви е писано, ще се случи, но ти не ги разделяй! Успех, дано да си разбрал какво имам предвид

Harum_Scarum
12-01-2007, 04:17
Седни си на гъзъ сичко ше се опраи от само себи си :D

vikipf
12-01-2007, 08:00
Любовен триъгълник... По-добре остави и двете... Гадно е като се замесят сестри, братя, братовчеди, лели, чичовци... :-D

Phantom_91
12-01-2007, 08:08
Любовен триъгълник... По-добре остави и двете... Гадно е като се замесят сестри, братя, братовчеди, лели, чичовци... :-D
Нагледали сме се на такива филми,нали...Да ама аз наистина го харесвам едното момиче,но със всеки ден отчуждаваме все повече и повече :(,което е кофти,но няма какво да направя след като тя ми върза ръцете.И все пак не ми се иска нещата да да свършат със "не те обичам вече" :D

kobrichka
12-01-2007, 08:13
Не се занимавай с нито една от двете.Те са сестри все пак и при условие,че и двете те харесват с която и да тръгнеш другата ще страда.

MiMcHeToOo
12-01-2007, 08:36
Не се занимавай с нито една от двете.Те са сестри все пак и при условие,че и двете те харесват с която и да тръгнеш другата ще страда.

+1

kotity
12-01-2007, 10:44
Защо не се опиташ да се съберете тримата и да им обясниш каква е ситуацията.Ако наистина те обичат, поне едната трябва да направи компромис като те остави на мира да си със сестра й. :neutral:

Phantom_91
12-01-2007, 14:36
Защо не се опиташ да се съберете тримата и да им обясниш каква е ситуацията.Ако наистина те обичат, поне едната трябва да направи компромис като те остави на мира да си със сестра й. :neutral:
Казах че А ми е вързала ръцете,в смисал не иска да правя нищо,тоест да чакам нещата да се оправят от само себе си(а не ми се вярва да стане така).Ако постъпя както предложи ти,ще стана свидетел на "тексаско клане".Те двете се бият за какво ли не,хапят се обиждат се,а иначе "много се лоф" една друга.И не искам аз да предизвикам семейния скандал,какъвто 70% сигурен съм ще има рано или късно.

DevilWish
12-01-2007, 15:05
Naistina trqbva da ostavi6 i dvete ,za6otto naistina bi било страааашно гадно ако едната те зема под носа на другата ;-) А и ти си едно момче ,което няма да си последния пък те ще са сестри за цял живот ;-)

vvs_go
12-01-2007, 21:32
predloji im da ste gadjeta trimata \
6te ste moderni

Phantom_91
12-01-2007, 21:42
Е,това ми стопли сърцето,ама даже на теория е невъзможно.Те шоколад не могат да си поделят без да се скарат,какво остава за мен...

Phantom_91
12-01-2007, 22:59
"Има хора - има проблем, няма хора - няма проблем " е казал Другаря Сталин => убиваш сестрата "Б" и си готов... никой няма да разбере, че си ти, освен НИЕ, но НИЕ сме пичове и ще мълчим :)

Айде действай - ако не ти стиска ми я посочи... аз ще го свърша вместо теб :)
ЛоЛ добре го е измислил Сталин,ама е избил повече свои войници от германците,за тва нека почива в мир,надявам се някой да стигне до по-мъдро решение,но все пак благодаря,вдъхна ми надежда :D

sweet_sorcerer
12-01-2007, 23:04
Ами ако сестра й държи на нея няма да ви пречи да сте щастливи...аз имам сестра и до сега само 1 сме харесвали едно и също момче и аз отстъпих, защото той харесваше нея повече...според мен и B трябва да постъпи така....

bloodranger
12-02-2007, 00:10
Убий злата Б и си легни с добрата А
=D> 8-) :razz: :razz: :razz:

kifla
12-02-2007, 08:20
Какви са тия глупости ?!?!?СПоред мен нито едната те харесва нито другата,просто си играят с теб! :shock: :o

Phantom_91
12-09-2007, 01:55
Е,ако наистина си играят с мен,ще се почувствам много,много ядосан.Какво предлагате да направя тогава?

monityY
12-09-2007, 07:00
Зарежи ги и двете... Мърли.. :(

kael
12-09-2007, 09:40
аз мисля че се ебават с теб.... смисъл говорим си за човека който се е целувал с 2 приятелки че да разбере що е тфа целувка :lol: :razz: :lol: :razz: споко мой може и да греша, но ако съм прав винаги можеш да си платиш за малко "любов"

Phantom_91
12-09-2007, 15:21
аз мисля че се ебават с теб.... смисъл говорим си за човека който се е целувал с 2 приятелки че да разбере що е тфа целувка :lol: :razz: :lol: :razz: споко мой може и да греша, но ако съм прав винаги можеш да си платиш за малко "любов"
О,ти май доста разбираш от платената "Любов"...само нз предлагаш ли я или ти си плащаш...?Ако е първото,надали си "обичал" много хора досега...Пък това,че първата ми целивка е с приятелки,за да ме научат...?От това не можеш да докажеш нищо освен,че съм сакат по отношение на момичетата...което не ме тревожи особено,имам си приоеритети,които не включват гаджета засега,ако се появи някео нп,но сам няма да си направя труда да си търся.

kael
12-09-2007, 15:45
ами мой .... щом не може си намериш приятелка и щом ти се налага с милосиня да се научиш как да се целуваш синаистина куц xD

Phantom_91
12-09-2007, 15:51
Ще те помоля да не спамиш,пуснал съм темата,защото искам съвет,а от теб надали ще получа нещо повече от подигравка.То си е ясно,имаш си някакви комплекси,избиваш си ги по форумите,ама плс не в тази тема,става ли....

kael
12-09-2007, 16:00
и това ми го казва човекът който цяла вечер се заяждаше с мненията ми .... горкичкия той не аз а ти си комплексирания

Phantom_91
12-09-2007, 16:06
Добре,съгласен съм,много съм комплексиран,просто не знам как още продължавам да се будя сутрин...Абе що не си прережа вените,да сложа край на жалкия си жовот...
А сега ще спреш ли да постваш в темата ми?

IGNGN
12-09-2007, 22:48
Те са сестри, не можеш да бъдеш егоист.

Много правилно!
Не бъди егоист, предложи им тройка!

lekuvam_samo_neq
12-09-2007, 22:53
Абе вместо да се радваш ти си седнал да се оплакваш , зимай ги 2те 8-) не си малък ще се справиш и с 2те ::: дори и наведнъж ... айде успех ти желая :smt003

Cherkeza
12-10-2007, 03:29
Тея дето ти спамят темата БОЙ теената ма**а де**а.
Според мен един добър и откровен разговор м/у вас тримата ще оправи нещата.

kael
12-10-2007, 05:51
Тея дето ти спамят темата БОЙ теената ма**а де**а.
color][/b]
ела се пробвай....

BAYO
12-10-2007, 06:42
Еми тръгни и с трите. В не тря да разбира за А, а пък А знае , че В е влюбена. => можеш да си връткаш нещата, както си поискаш, стига да кажеш на В, че не тря да разкрива какво има помежду ви, за да не я нарани (уж). Супер стаа :) ехххх едно време колко ги правех такива :>