View Full Version : нямам никакви приятели
всички ми казват да не го мисля тоз въпрос,ама аз се съсипвам.всичките ми приятели от бившото даскало отидоха в различни училища, а пък аз сега съм в училище дето няма нито един мой приятел!!! 8-[ 8-[ 8-[ просто незнам какво да правя!старите ми приятели като ги викам все учат!а пък от новия ми клас нямам приятели!ще кажете че съм за първа година в ново даскало ама не!за втора съм!а пък аз съм толкова притеснителна че няма накъде повече.за тези 2 години не съм се сприятелила с никой.а да не споменавам че едното момиче живее 1 етаж над мен!след даскало другите или ходят по кафенета или на билярд,а мен никой не ме вика!!!!незнам какво да правя!!!дали пък не ме отхвърлят,ама аз не съм им направипа нищо!!!!!!!!! ](*,)
sexa_na_kompleksa
12-01-2007, 08:31
Ми опитай се да се сприятелиш с момичето,което живее над теб.Може да се чакате сутрин да ходите заедно до даскало,после пък да се прибирате,домашние можете да си пишете двете ... Когато чуеш,че си уговарят среща за кафе или нещо такова,ги попитай дали имат нещо проптив да дойдеш с тях,пък ако не искат здраве да е,потърси приятели другъде.
MiMcHeToOo
12-01-2007, 08:40
Да, отхвърлят те, щото не се натискаш да ходиш с тях а все си седиш в ъгъла..
*B3b4ety*
12-01-2007, 08:54
Направи както ти каза sexa_na_kompleksa а ако не те искат да ходиш с тях на кафе сядаш прет компа и пишеш тук .Тук всички са приятели ако искаш да ти дам сайпа си !!
Направи както ти каза sexa_na_kompleksa а ако не те искат да ходиш с тях на кафе сядаш прет компа и пишеш тук .Тук всички са приятели ако искаш да ти дам сайпа си !!
:D дай го
*B3b4ety*
12-01-2007, 09:20
:D дай го
На теб за кво ти е??
az s1m go prejivala sa6toto!ako iska6 i az 6te ti dam skype si za da si pogovorim po dobre 4e tuka ne6to me marzi da pi6a!a na vsi4ki koito i kazvat 4e tq e vinovna moje i taka de e ,no ne e zad1ljitelno!
lOsT_sOuL_
12-01-2007, 09:24
еми да остави си skype :wink: аз бих искал да се запознаем :)
umopoburkan
12-01-2007, 10:00
mdaaa i skypa e re6enie am ot koi grad si 8)
От Плд сме и двете :D Ето моя Скайп е rosurosi , който иска да ми пише.
А имаче по темата:опитай мисия подмазване(знам, че е гадно, но когато се запознаваш с нови хора винаги помага ) :wink: Сподели им твои тайни, карай ги да идват с тебе до момчето, което харесваш например.Това винаги сприятелява момичетата :-)
От Плд сме и двете :D Ето моя Скайп е rosurosi , който иска да ми пише.
А имаче по темата:опитай мисия подмазване(знам, че е гадно, но когато се запознаваш с нови хора винаги помага ) :wink: Сподели им твои тайни, карай ги да идват с тебе до момчето, което харесваш например.Това винаги сприятелява момичетата :-)
da be ako iska6 da te zarejat kogato si pokaje6 i ne 4ak tolkova dobrite ka4estva davai!