PDA

View Full Version : Голям проблем

GrandeFinale
12-01-2007, 08:24
Здравейте. Аз по принцип съм нормално момче, но не си падам много по ходенията навън и затова имам малко приятели. На дискотека съм ходил 1 път в живота си и не съм има гаджета, даже и любовни преживявания с момиче. На 15 съм и в последно време много харесвам едно момиче от моя клас. Тя е много красива и умна. Всички момчета и се лепят, но тя не е като другите момичета, и не пуска на всеки (даже може още да е девствена)
По принцип се разбираме с нея, макар че си говорим рядко и то по делови въпроси. Например преди известно време и направих комплимент и тя отговори нещо и ме заряза :(

Проблема е, че съм много неопитен в тази област, затова дайте съвет как да намеря начин да се сближа с нея.

Pavlito
12-01-2007, 08:34
хм...щом тка стоят нещтата...опитай се по най-правилния начи да се сближиш нея-естествено в рамките на нормалното,не да почнеш да досаждаш...-като например по-честичко й прави комплименти в най-удобния момент.заговаряй я по-честичко по някви въпроси-не само делови както досега...разбери какво обича да прави и я завди на това място-например боулинг или нещо от сорта...и най-вече бъди себе си :wink:

MiMcHeToOo
12-01-2007, 08:38
Според мен пък не и прави комплименти, просто почни да си говориш по-често с нея..

jim_beam
12-01-2007, 08:46
MiMcHeToOo e prava ;)

a i ti kaza 4e e umna taka4e moeje6 da se napravi6 4e nerazbira6 ne6to po nqkoi predmet v koito tq e dobra i da q pomoli6 da ti go obqsni :)
haide kasmet ti jelaq \:D/

kotity
12-01-2007, 10:15
Ей, сладур, май наистина не си опитен в свалките.В днешно време момичетата не се впечатляват от комплименти, а от флиртове.Бъди готин, започни да сваляш и др момичета, за да видиш как ще реагира тя 8)
Ако прекалено и се натискаш и не я оставяш да си поеме въздух, тя никога няма да ти обърне внимание