Влез

View Full Version : За лубрикантите

Cvetelina_91
12-01-2007, 09:37
Здрасти на всички.Имам следния въпрос;как предпочитате да правите анален секс със или без лубрикант?А когато го правите с лубрикант каде го нанасяте:по презержатива или по самия член/ако е без презерватив/,по самия анус или с прастче прониквате по навътре?Лично аз правя аналния секс без лубрикант затова ми е любопитно да разбера къде се нанася лубриканта,защотот мисля да опитам и със тях.

Quasar
12-01-2007, 10:01
:shock: оле как без лубрикант бре...слага се навсякъде и повечно...пробвай да видиш ква е разликата ;)

hiro
12-01-2007, 11:14
Az li4no ne sum probval s lubrikant no ne si padam po analniat sex

Magician
12-02-2007, 01:34
Аз в повечето случаи използвам най-добрия възможен лубрикант - плюнката. :evil:

Наплювам й дупето, слагам и по кура си или я карам да го полапа и самичка да го ослюнчи.

Иначе може и с гел, продават се по секс-магазините и са много добри, само дето се губи възможността "от дупето в устата", а това адски ме кефи. :smt002

hahavteen
12-02-2007, 17:46
Pravila sum i sus(toi mi go slaga6e okolo anysa i poniakoga navutre s prust4e i po 4lena) i bez.Bez pove4e mi haresva 8)

bebok
12-02-2007, 18:12

Наплювам й дупето, слагам и по "мъжкия полов орган" си или я карам да го полапа и самичка да го ослюнчи.

Иначе може и с гел, продават се по секс-магазините и са много добри, само дето се губи възможността "от дупето в устата", а това адски ме кефи. :smt002

:-& :-& :-& :-& :-& a az sum bila izvratena :-& :-& :-&

unauthorized
12-02-2007, 18:16
Без лубрикант ми се струва дори опасно...само с него...използваме Durex Play син...tingle не е за анален секс, защото може да предизвика раздразнения...и се слагам обилно по дупето и по презерватива/члена...

krem4et0
12-03-2007, 11:45
С много лубрикант и навсякъде....................но вече е решено, че аналните практики няма да се прилагат скоро. Просто не ми хареса и ме боля много...няма смисъл да се мъча!

howland
12-04-2007, 21:33
С много лубрикант и навсякъде....................но вече е решено, че аналните практики няма да се прилагат скоро. Просто не ми хареса и ме боля много...няма смисъл да се мъча!

Просто не подхождате правилно. :) Лубрикантите са нужни, но и други неща трябва да се вземат предвид, като например това да си отпусната. Също така, приятелят ти е добре първо да проникне с пръст, а после и с два, за да попривикнеш. Един съвет, когато той прониква в теб, натискай навън, както при акане. (не стискай, а натискай) Това ще подготви аналните мускули допълнително. :)

И все пак да се изкажа - щом има хора, които изпитват удоволствие от аналния секс, значи всички, които имат смелост да опитат, могат да изпитват удоволствие. :D

Schnitzer
12-04-2007, 21:38

Наплювам й дупето, слагам и по "мъжкия полов орган" си или я карам да го полапа и самичка да го ослюнчи.

Иначе може и с гел, продават се по секс-магазините и са много добри, само дето се губи възможността "от дупето в устата", а това адски ме кефи. :smt002Един път кат бехме за риба едни караха колело и говореха за тва.Таа казвало се "лаинян гердан". 8-) А иначе е едно и също къде ше се намаца-се на едно място ще отиде.