View Full Version : Секс в колата му
kak
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
:D 8-)
не му казвай бе!
кат сте в колата му действай :D 8-) 8-)
sexa_na_kompleksa
12-01-2007, 08:51
:D 8-)
не му казвай бе!
кат сте в колата му действай :D 8-) 8-)
Абсолютно.Направо го "нападни". :D
как да му кажеш малеее,че трудно казваш му,че ти се прай секс и че си навита и в колата му :lol:
Summer_Girl_6
12-01-2007, 09:03
Накарай го и той да поиска да се сближите в колата му :):):) :-)
ВАЖНО!!!
Като му се нахвърлиш гледай колата да е спряла :grin:
[quote="Quasar"]ВАЖНО!!!
Като му се нахвърлиш гледай колата да е спряла :grin:[/q
бахти :D :D :D като по една реклама размазвате се от кеф :P
Deistvai pri purva vuzmognost!
Така е не казвай нищо.До като кара колата го галваш по *** за да се осети, че искаш нещо да правите.Той ако е малко по-умен ще паркира на бързо на бързо и те така.
Rysa_Kykla
12-01-2007, 17:11
kak da kaja na gadjeto si 4e iskam sex v kolata mu??Znam 4e e dosta neudobno ,noo rabotata e tam ,4e nqma kude da go napravim...
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
деистваи то другото си идва по ред :wink:
Saymon90
12-01-2007, 17:15
Е... щом няма къде другаде, не се ли подразбира, че ще го правите в колата му?! Има ли нужда да му казваш изобщо? :?
А и, както ти казаха вече, докато сте вътре, просто го атакувай ... тъй като е мъж, е прекалено слаб да се съпротивлява, а и надали ще иска ... :-D
Ето ти предлагам няколко места:
-Букерите за разделно събиране
-Багажника
-На ръба на терасата
-Магистрала "Хемус" по време на час пик!
#-o #-o #-o
LitTlE_BeBsIiI
12-01-2007, 21:14
Няма да му казваш.Просто като сте в колата му кажи нещо от сорта на "Защо не отидем на някое усамотено място сега..." и после почнете..поне в това имам опит защото от година и половина с моя го правим най-често в колата му :-P :-P :-P :-P
Sunrisee
12-01-2007, 21:17
Upri mu noj v gyrloto i mu kaji "Skachai v kolata!Iskam da pravim sex" 8-)
DevilWish
12-01-2007, 21:30
Хех ми кажи му "мило ,желая те ,ако трябва съм навита да го направиш в колата..." и то е ясно =D>
Dojiviah i az da 4uia 4e momi4e neznae kak da si poiska :D 8-)
6te mi kaje6 li kak hodi6 s edin 4ovek, spi6 s nego, a te e sram da govori6? kvo 6e re4e "neudobno e"? izvinqvai za izraza ama trqbva da si izklu4itelno t1pa i ograni4ena za da ne znae6 kak da si poiska6 ot sobstvenoto si gadje, ili p1k da ne moje6 da govori6 s nego! pak molq da b1da izvinena za izrazite, no tova e mnenieto mi.
krem4et0
12-03-2007, 10:51
6te mi kaje6 li kak hodi6 s edin 4ovek, spi6 s nego, a te e sram da govori6? kvo 6e re4e "neudobno e"? izvinqvai za izraza ama trqbva da si izklu4itelno t1pa i ograni4ena za da ne znae6 kak da si poiska6 ot sobstvenoto si gadje, ili p1k da ne moje6 da govori6 s nego! pak molq da b1da izvinena za izrazite, no tova e mnenieto mi.
Предвид другата пусната тема от нея, това е щяло(или вече е било) първия й сексуален контакт през живота........
Като ти е за първи път не си много отракан!
dobre, izvinqvam se. vpro4em az ne moga sama da se izvinq, trqbva vie da me izvinite. ama ako nqkoi iska adekvaten otgovor trqbva p1rvo da zadade adekvaten vapros.
pufinzeto
12-03-2007, 11:32
mi deistvai :D :D :D :D
Spored men ne e nujno da mu go kazvash,mojesh napravo da go iznenadash kato mu go pokajesh.Za celta obache tyi kato shte da e iznenada i tvoq pich moje da ne e podgotven si kupi prezervativi i deistvai.V kolata mu ste,toi e parkiral i neshto si se celuvate,ti bavnichko spuskash ryka kym "losta" mu i zapochvash da go celuvash po-razpalvashto,dvijeiki rykata si nagore nadolu.Izkarvash prezervativa i mu go pokazvash podhilkvaiki se.I idiot da e sym pochti ubedena,che shte te razbere nakyde biesh :) Uspeh.